- 23 Ağustos 2012
- 14.825
- 39.207
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.921
sekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyomama nefes alıyorum artık rahatca
insanlar nefes alıyomus ben ezıyet cekıyomusum oyle dıym
Aaayyy kızlar yazsam roman olur o derece.. ben anlatırım parca parca..ıyıyım amelıyattan sonra toparlandım bı de ustune yaz temızlıgı yaptımhoca agır ıs yapma dedı sadece yatak gardrop cektım dıcem hocaya bugun bıttı sayılır ısım haftaya donuyorum ıstanbula eskı duzenıme donerım artık..
sız neler yapıyonuz anlatın bakem
Güneş batarken ardında tepelerin
Yatma zamanı geldi Umut beylerin
Teletubby gibi oğlum var valla
Güneş batarken ardında tepelerin
Yatma zamanı geldi Umut beylerin
Teletubby gibi oğlum var valla
Bir ayran nelere kadir gördün mü :)selamlaar,
amaan spor yapmak ne zor... zaten dünden kollarım bacaklarım azcık et kesmiş nerdeyse yapmıcaktım bu gün spor hööyytt dedim atıp tutmayı biliyon o yağlar ericek...
bu günkü menüm
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
akşam
söğüş + salata valla çok az geldi ekmek yemedim ama gözümde kalmadı değil :)) yiyip kalktım midem açlıktan gurulduyordu :))) dubbbsss dedim kendime :)
neyseee oyalandım unuttum
spor
100 ip
jillian level 1 - 2. gün
finish ayyy pek yoruldum....
jilliandan sonra leş gibi ter kokuyom hala terler akıyor her bir yanımdan neyse az daha hareket edip duş yapiim bari....
2 b. yeşil çay
2 f truk kahvesi
1 b nescafe sek içtim
1,5 lt su -- bunu 2 yaparım nedense su ile hiç aram yok bana 5 lt kola getir bir damla bırakmam kimseler ama su gitmiyor gitmiyor... ne iştir anlamadım.....
ve hala kilom fazla kırcam bu tartıyı bana garezi var galiba ....
Tatil bitti demek hadi bakalım işler seni bekler. Bende durumlar aynı, cocuk büyütüyorumAaayyy kızlar yazsam roman olur o derece.. ben anlatırım parca parca..ıyıyım amelıyattan sonra toparlandım bı de ustune yaz temızlıgı yaptımhoca agır ıs yapma dedı sadece yatak gardrop cektım dıcem hocaya bugun bıttı sayılır ısım haftaya donuyorum ıstanbula eskı duzenıme donerım artık..
sız neler yapıyonuz anlatın bakem
Ya benim de burun tıkalı eminim ne rahatlamissindir. Ben cesaret edemiyorum yasekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyomama nefes alıyorum artık rahatca
insanlar nefes alıyomus ben ezıyet cekıyomusum oyle dıym
Olur :)ona teletubby diyeliiim :))
Ben de izlerdim valla ama cidden psikopatlarmıs sonradan anladımHahhahaha ne manyaklardı onlar da yaa, izlerdim ama.
yok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyomOnunla geçmiş olsun canımm, rahatlamışsın ne güzel. Güle güle güzel günlerde kullan inşallah. Kilo durumu ne alem? Almadın dimi? 5'lere geçtin mi kız??
Muthiş bisey ben hep ywpıyorum
kızları soka soktugum cevabı vereyım sana dane ameliyatı oldun geçmiş olsun..... gerçi temizliğe giriştiğine göre geçmiş herhalde... olsun ameliyat ameliyattır yat 2,80 dinlen....
yok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyomcok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler
Enee ben kaçırmış mıyım instada, oysa ki ordan çıktığım da yok, dur hemen bakayım :)yok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyomcok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler
Enee ben kaçırmış mıyım instada, oysa ki ordan çıktığım da yok, dur hemen bakayım :)
Kız bu hafta mezun edelim seni madem. Hey maşallah 57 ne :)
O da az dolgun kadın sevıyomus dedım bu kadar sekerımAy inanamıyorummm, 57 mi oldun sen :) kızım yarıya düştün kim tanır seni :) hastalıklı muamelesi görüyosundur artık :) analar babalar akrabalar sevmiyorum ama önemli olan senin ve vak vak yarinin ne düşündüğü.
Özge görünümlü Yeni özge :)
Yuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan
O da az dolgun kadın sevıyomus dedım bu kadar sekerım37numara uzun topuklular vardı sıkıyo sanıyodum,allah sızı ınandırsın sıkmıyomus ben can cekıstırıyomusum ayakkabılara.. valla 3saat horon oynadım ustlerınde,kus gıbı oluyo ınsan yemınle kızlar,ezıyet edıyoruz kendımıze bıle bıle
Yok artık daha nereye cekecek eriyip gitti hatun. Karnesini alsın artık mezun olupBoy kaçtı özgem senin? Kesin hedefi aşağı çeker hatun, maşallahı var.
doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canımEnee ben kaçırmış mıyım instada, oysa ki ordan çıktığım da yok, dur hemen bakayım :)
Kız bu hafta mezun edelim seni madem. Hey maşallah 57 ne :)
ben goremıyoooommmAlbüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim
168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalımBoy kaçtı özgem senin? Kesin hedefi aşağı çeker hatun, maşallahı var.
Afkurmayın fazla de onlaraYuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?