Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyom ama nefes alıyorum artık rahatca
insanlar nefes alıyomus ben ezıyet cekıyomusum oyle dıym

Onunla geçmiş olsun canımm, rahatlamışsın ne güzel. Güle güle güzel günlerde kullan inşallah. Kilo durumu ne alem? Almadın dimi? 5'lere geçtin mi kız??

ne ameliyatı oldun geçmiş olsun..... gerçi temizliğe giriştiğine göre geçmiş herhalde... olsun ameliyat ameliyattır yat 2,80 dinlen....

Bir ayran nelere kadir gördün mü :)
Bol bol ayran iç sen
Tatil bitti demek hadi bakalım işler seni bekler. Bende durumlar aynı, cocuk büyütüyorum
sekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyom ama nefes alıyorum artık rahatca
insanlar nefes alıyomus ben ezıyet cekıyomusum oyle dıym
Ya benim de burun tıkalı eminim ne rahatlamissindir. Ben cesaret edemiyorum ya

Onunla geçmiş olsun canımm, rahatlamışsın ne güzel. Güle güle güzel günlerde kullan inşallah. Kilo durumu ne alem? Almadın dimi? 5'lere geçtin mi kız??
yok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyom cok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler

ne ameliyatı oldun geçmiş olsun..... gerçi temizliğe giriştiğine göre geçmiş herhalde... olsun ameliyat ameliyattır yat 2,80 dinlen....
kızları soka soktugum cevabı vereyım sana da burun bagsı yaptım betusum once gobegımdekı fazlalıklardan sonra burnumdakı fazlalıklardan kurtuldum

Ay inanamıyorummm, 57 mi oldun sen :) kızım yarıya düştün kim tanır seni :) hastalıklı muamelesi görüyosundur artık :) analar babalar akrabalar sevmiyorum ama önemli olan senin ve vak vak yarinin ne düşündüğü.

Özge görünümlü Yeni özge :)

Enee ben kaçırmış mıyım instada, oysa ki ordan çıktığım da yok, dur hemen bakayım :)
Kız bu hafta mezun edelim seni madem. Hey maşallah 57 ne :)

O da az dolgun kadın sevıyomus dedım bu kadar sekerım 37numara uzun topuklular vardı sıkıyo sanıyodum,allah sızı ınandırsın sıkmıyomus ben can cekıstırıyomusum ayakkabılara.. valla 3saat horon oynadım ustlerınde,kus gıbı oluyo ınsan yemınle kızlar,ezıyet edıyoruz kendımıze bıle bıle

Yuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan

Ay dikkatli ol kuzucum, her yerde köpekler bu ara.

Kesinlikle haklısın özgecim kesinlikleee, ayaklar kollar küçülüyor insan kuş gibi oluyo cidden.

Enee ben kaçırmış mıyım instada, oysa ki ordan çıktığım da yok, dur hemen bakayım :)
Kız bu hafta mezun edelim seni madem. Hey maşallah 57 ne :)
doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canım
Albüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim
ben goremıyoooommm
Boy kaçtı özgem senin? Kesin hedefi aşağı çeker hatun, maşallahı var.
168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…