- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.941
Nasıl ya sen de vardın tanımlı kişilerde? Du bi bakim hemengoremıyoooommm
Dimi dimi, yok illa 34 beden olcak, korusa daha iyi aslında boyu da varmış.Yok artık daha nereye cekecek eriyip gitti hatun. Karnesini alsın artık mezun olup
doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canım
ben goremıyoooommm
168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalım
Bence de ya çok aşırı zayıf sevmiyorum ben zatenDimi dimi, yok illa 34 beden olcak, korusa daha iyi aslında boyu da varmış.
Albüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim
Yuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan
Bence de ya çok aşırı zayıf sevmiyorum ben zaten
Ayy Banucum hemen ekliyorum seni de kusura bakma aklıma gelmemişCancan bende çoooook merak ettimama görünmüyor
Şu senin boydan fotonda kaç kilosundur bence gayet iyi görünüyosun orda mesela?Ben 60,6 iken ne mutluydum oysa, keşke geri dönsem o güne, dişimi sıkıp 57-58 olsam ve orda kalsam.. neyse 2. Bebiş sonrası artık napim. O zaman bi daha almamak üzere gider.
Neler yazdım kafamdan bır bılsen, işin kötüsü bebek arabasında ela var, nasıl kacarım dıye pkan yapıyorum ama onu bırakamam da dıyorumCancan bende çoooook merak ettimama görünmüyor
Sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beniBende maalesef köpeklerden korkuyorum daha doğrusu sokak köpeklerinden çekiniyorum sonuçta hayvancıklar aç yada eziyet gördükleri için asabileşiyorlar arada arkadaşın Goldeni var ona bayılıyorum yada bahçemizin yanındaki bahçede sivas kangal yavrusu var oda tatlı tabi büyüdüğünde aynı şekilde yaklaşıp sevemem kesin
Ne dıyım ozgem anlamadımAfkurmayın fazla de onlara
Seyma cım o mınık ellere ayaklara olsunler masallah cok tatlı yaaaAyy Banucum hemen ekliyorum seni de kusura bakma aklıma gelmemiş
Şu senin boydan fotonda kaç kilosundur bence gayet iyi görünüyosun orda mesela?
Ay evet senin de bebiş haberini alalım insallah, baya isteklisin:) Verirsin sonrasında
Sagol kuzucumSeyma cım o mınık ellere ayaklara olsunler masallah cok tatlı yaaa
Vesilecım cok begendım senı de kızını daAy inanamıyorummm, 57 mi oldun sen :) kızım yarıya düştün kim tanır seni :) hastalıklı muamelesi görüyosundur artık :) analar babalar akrabalar sevmiyorum ama önemli olan senin ve vak vak yarinin ne düşündüğü.
Özge görünümlü Yeni özge :)
Benım kg dan devam etsın özgeYok artık daha nereye cekecek eriyip gitti hatun. Karnesini alsın artık mezun olup
Beeeeeeen bennnnnNapaaanızz canikolarrr kimler burda,kiiiimm en cok ozledı benı bı soyleyın bakem
Ahaha olur senin karneni de o alsınBenım kg dan devam etsın özge
Ya çok özeniyorum sana Veysos, benim de Umut'u arabasına atıp yürüyüs yapacagım günler gelecek mi?
Gelır tabı canımın ıcı az kaldı annesıAhaha olur senin karneni de o alsın
Ya çok özeniyorum sana Veysos, benim de Umut'u arabasına atıp yürüyüs yapacagım günler gelecek mi?
Kız vasfiye, sana kanarım mı sanıyorsunye kız bir kereden bişey olmaz
Hoşgeldin bacummmmNapaaanızz canikolarrr kimler burda,kiiiimm en cok ozledı benı bı soyleyın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?