Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok artık daha nereye cekecek eriyip gitti hatun. Karnesini alsın artık mezun olup
Dimi dimi, yok illa 34 beden olcak, korusa daha iyi aslında boyu da varmış.

doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canım

ben goremıyoooommm

168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalım

Kuzum boyda var yaa, bence 57-58 süper yeter artık verme (bak bunu kimseye söylemem) boyun 10 kg altına inmek yeterli, daha da inme.

Albüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim

Cancan bende çoooook merak ettim ama görünmüyor

Yuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan

Sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni Bende maalesef köpeklerden korkuyorum daha doğrusu sokak köpeklerinden çekiniyorum sonuçta hayvancıklar aç yada eziyet gördükleri için asabileşiyorlar arada arkadaşın Goldeni var ona bayılıyorum yada bahçemizin yanındaki bahçede sivas kangal yavrusu var oda tatlı tabi büyüdüğünde aynı şekilde yaklaşıp sevemem kesin

Cancan bende çoooook merak ettim ama görünmüyor
Ayy Banucum hemen ekliyorum seni de kusura bakma aklıma gelmemiş
Ben 60,6 iken ne mutluydum oysa, keşke geri dönsem o güne, dişimi sıkıp 57-58 olsam ve orda kalsam.. neyse 2. Bebiş sonrası artık napim. O zaman bi daha almamak üzere gider.
Şu senin boydan fotonda kaç kilosundur bence gayet iyi görünüyosun orda mesela?
Ay evet senin de bebiş haberini alalım insallah, baya isteklisin:) Verirsin sonrasında

Neler yazdım kafamdan bır bılsen, işin kötüsü bebek arabasında ela var, nasıl kacarım dıye pkan yapıyorum ama onu bırakamam da dıyorum

Seyma cım o mınık ellere ayaklara olsunler masallah cok tatlı yaaa

Vesilecım cok begendım senı de kızını da
Müthiş gorunuyorsun masallah kılo problemın yok kı yavrum senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…