Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalnız kızlar beni son halime ait çok fotom yok. Albumlerin icinden bakıp koyacağım. Çok birşey beklemeyin. Özellikle çok kilolu olduğum dönemlerde foto bile çekilemezdim. Hala daha öyle
Olsun canım yüzünü çek koy :)
morordek yaaaaa parça parça da olsa çoookkkk tatlı, o ayak, o parmaklar. Allahımmmmm, maşallah. O ağzı böyle öpesin geldi, mertomu öptüm yerineee
Ayy canım benim, ben sizin yerinize öperim :)
Ördekcımmm morordek
organıgımmm nilsub bu saatte sız gelırsınız bazı bazı kım var bakem
Oyy kimler gelmiş hoşgeldin :)
Naptin kız nerelerdesin ozledik vallahi :)

selamlaar,

amaan spor yapmak ne zor... zaten dünden kollarım bacaklarım azcık et kesmiş nerdeyse yapmıcaktım bu gün spor hööyytt dedim atıp tutmayı biliyon o yağlar ericek...

bu günkü menüm
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet

akşam
söğüş + salata valla çok az geldi ekmek yemedim ama gözümde kalmadı değil :)) yiyip kalktım midem açlıktan gurulduyordu :))) dubbbsss dedim kendime :)

neyseee oyalandım unuttum

spor
100 ip
jillian level 1 - 2. gün

finish ayyy pek yoruldum....

jilliandan sonra leş gibi ter kokuyom hala terler akıyor her bir yanımdan neyse az daha hareket edip duş yapiim bari....

2 b. yeşil çay
2 f truk kahvesi
1 b nescafe sek içtim

1,5 lt su -- bunu 2 yaparım nedense su ile hiç aram yok bana 5 lt kola getir bir damla bırakmam kimseler ama su gitmiyor gitmiyor... ne iştir anlamadım.....

ve hala kilom fazla kırcam bu tartıyı bana garezi var galiba ....

Canım çok teşekkürler, koy sende hamiş fotonu istemiştik koymuştun, yüzün de görünsün :)

wendy wendicim ben göremiyorum albümünü

İzledim kuzucum seni, görebilirsin :)

ben geldim beeen :)))

Oyy kimler gelmiş hoşgeldin :)
Naptin kız nerelerdesin ozledik vallahi :)
Aaayyy kızlar yazsam roman olur o derece.. ben anlatırım parca parca..ıyıyım amelıyattan sonra toparlandım bı de ustune yaz temızlıgı yaptım hoca agır ıs yapma dedı sadece yatak gardrop cektım dıcem hocaya bugun bıttı sayılır ısım haftaya donuyorum ıstanbula eskı duzenıme donerım artık..
sız neler yapıyonuz anlatın bakem

Hoşgeldin canımm, özledik seni :) memnun musun burnundan?

Hoşgeldin canımm, özledik seni :) memnun musun burnundan?
sekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyom ama nefes alıyorum artık rahatca
insanlar nefes alıyomus ben ezıyet cekıyomusum oyle dıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…