- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.901
Biraz kızdırayım da gaza gel iyiceyetişmek ne demek geçcem ben seniii
ye kız bir kereden bişey olmazAkşam yemeğimiz ton balıklı salata kızlar. Sonra da kv ler dışarı çıkacaklarmış bizi de çağırdılar, kesin tatlı falan yicekler ama ben mücadeleme devam edip orucumu bozmıycammmm.
Kızz bı avuc kalmıssınız ama masallah ceneler kuvvetlı catur cutur gıdıyo sayfalar.. az stalk yapayım barı bırılerı gelene kadar
Olsun canım yüzünü çek koy :)Yalnız kızlar beni son halime ait çok fotom yok. Albumlerin icinden bakıp koyacağım. Çok birşey beklemeyin. Özellikle çok kilolu olduğum dönemlerde foto bile çekilemezdim. Hala daha öyle
Ayy canım benim, ben sizin yerinize öperim :)morordek yaaaaa parça parça da olsa çoookkkk tatlı, o ayak, o parmaklar. Allahımmmmm, maşallah. O ağzı böyle öpesin geldi, mertomu öptüm yerineee
Oyy kimler gelmiş hoşgeldin :)
Yaa çok tatlısınız ikiniz deee, kızına da masallah sana da :)hic öyle kilolu falan durmuyorsun ayrıca.
Umut azıcık büyüsün toptan fotosunu da paylaşırım, simdi böyle yapboz gibi oldu, ağzı ayağı eli falan
Bi de Umut'la olan düzgün bi fotomu koyayım demiştim ama hep ev hali saç baş dağınık var. Eli yüzü düzgün foto çekmişti arkadaş, o da lohusa zamanından, yüzüm şiş, beğenmedim kendimi. Ayrı bi tane de kendi fotomu mu koysam acaba :) hamileliğin son döneminden ekleyeyim bari :)
Ay oley seni de görelim. Sen beni gördün gerçi
ben geldim beeen :)))
Aaayyy kızlar yazsam roman olur o derece.. ben anlatırım parca parca..ıyıyım amelıyattan sonra toparlandım bı de ustune yaz temızlıgı yaptımOyy kimler gelmiş hoşgeldin :)
Naptin kız nerelerdesin ozledik vallahi :)
Aaayyy kızlar yazsam roman olur o derece.. ben anlatırım parca parca..ıyıyım amelıyattan sonra toparlandım bı de ustune yaz temızlıgı yaptımhoca agır ıs yapma dedı sadece yatak gardrop cektım dıcem hocaya bugun bıttı sayılır ısım haftaya donuyorum ıstanbula eskı duzenıme donerım artık..
sız neler yapıyonuz anlatın bakem
sekıl olarak hala anıden karsılasınca kendımle aynada ufak bı sasıyomHoşgeldin canımm, özledik seni :) memnun musun burnundan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?