- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.881
Başkanlığa adaylığımı koyayım kitleler peşimden gelir mi diyorsunToplumu galeyana getiriyorsun sende :)
Bak şunun yaptığına.... Tamam kız yarın sabah albüm hazır. Sende hazırda bekleTamam sen koyunca bende atarım
Maşallah. Bende çıktım. Evdekiler beni bekler2 lt su 1lt yeşil çaylı maden suyu kuru 2duble kahve 2bardak ayran içtim şimdide çıkıyorum öpüldünüz
Yaa çok tatlısınız ikiniz deee, kızına da masallah sana da :)Albümüm hazır :) bi kaça güne silerim bakın da :)
Ay oley seni de görelim. Sen beni gördün gerçiBak şunun yaptığına.... Tamam kız yarın sabah albüm hazır. Sende hazırda bekle
Ay çok canım çekti yaaaa, sabah yapim bari.olur iç mideni bastırbende acılı menemen yapıyom kendime
Yalnız kızlar beni son halime ait çok fotom yok. Albumlerin icinden bakıp koyacağım. Çok birşey beklemeyin. Özellikle çok kilolu olduğum dönemlerde foto bile çekilemezdim. Hala daha öyleYaa çok tatlısınız ikiniz deee, kızına da masallah sana da :)hic öyle kilolu falan durmuyorsun ayrıca.
Umut azıcık büyüsün toptan fotosunu da paylaşırım, simdi böyle yapboz gibi oldu, ağzı ayağı eli falan
Bi de Umut'la olan düzgün bi fotomu koyayım demiştim ama hep ev hali saç baş dağınık var. Eli yüzü düzgün foto çekmişti arkadaş, o da lohusa zamanından, yüzüm şiş, beğenmedim kendimi. Ayrı bi tane de kendi fotomu mu koysam acaba :) hamileliğin son döneminden ekleyeyim bari :)
Ay oley seni de görelim. Sen beni gördün gerçi
Bu ne yaa.. cidden kör oldum. Hani fotolar albümler yok hiçbiri insan demez mi gören var görmeyen var bari 1 gün kalsın diye. Yangından mal mı kaçırdınız
Bende evde 42 dk Leslie yaptım, çok yorgun hissediyorum, havalardan mı acaba ya?ay geldim şimdi yoruldum ya hava çok sıcak
evet havada çok bunaltıcı şimdide lor lu salata yaptım onu yiyiyorumBende evde 42 dk Leslie yaptım, çok yorgun hissediyorum, havalardan mı acaba ya?
E yetiş tabi, bunca zaman beklemen kabahat kuzuevet havada çok bunaltıcı şimdide lor lu salata yaptım onu yiyiyorumsana yetişmem lazım
yetişmek ne demek geçcem ben seniiiE yetiş tabi, bunca zaman beklemen kabahat kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?