Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ona girdin diye sevimiyodun hatırladın mı? Oh maşallah darısı 27 e.
Aynen canım benım
Sımdı dustu hep ustumden
Sezeryanın ust kısmında ıkı elımın avucunu rahat doldurcak kadar gobek var onu kımse gormuyor o var bır de sutlu meneler rahatsız edıyor, memeler gecıcı allahtan ama o gobek gıtmez kolay kolay

Meme gidiyo hakkaten, Ela'yı 2 göğsünü emzirdikten sonra tartıl mutlaka.

Meme gidiyo hakkaten, Ela'yı 2 göğsünü emzirdikten sonra tartıl mutlaka.
Ama ıkısını de emzırdım bayagı
Ela nın emzırmesı bıtınce memelerı cope atmalı bır halta benzemeyecek
3 gun sıcakta unutulmus sısırılmıs ama artık havasının bır kısmı gıden balona benzeyecek
Şimdı kafsm kadarlarrr

Iyıce kurusuktan sonra nemlendırıcı sur corap gıy uyu sabaha bebek ayagı gıbı olurlar

Aa yaşmaya mı, tamam yapayım önce almam lazım ama :)

Cok ıyı gelıyor degıl mı
Kesinlikleeee
Olmuyo öle merak etme, hafif bi pörsüyo ama :)
Iyıce kurusuktan sonra nemlendırıcı sur corap gıy uyu sabaha bebek ayagı gıbı olurlar

Tamamdır, kesin yapçam.

Canım maşallah sanada kuzuna da
Çok duru bir güzelliğin var canım ve hiç gram kilon yok bence fazla denecek kız hamileliğimde ben senin gibi olsaydım kesin havamdan geçilmezdi
Rabbim yavrunla sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar geçirmeyi nasip eder inşallah ve bahtıda açık olur ....Aminnnn

Neler yazdım kafamdan bır bılsen, işin kötüsü bebek arabasında ela var, nasıl kacarım dıye pkan yapıyorum ama onu bırakamam da dıyorum

Ay Allah korusun bazen benimde aklıma geliyor ama işin ucunda insanın yavrusu olunca kesinlikle panter kesilir insan değil kaçmak

3 haftada 3 Kılo ver desen veremem ama almayı. Basarmışımm

Takılma canım Allahın izniyle çok daha güzel kilolar verirsin

Hahahaaaa süpermiş valla, amaaaannn ne düşman çatlatmışsındır sen oralarda

Albüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim
Ayyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştık ama bunlar daha net, tü tü maşallah kuzum sana. Hamişlikte ne güzel yakışmışşş sana

Yuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan
Aman dikkat et serveycim ya artık köpekler bile eskisi gibi değil çocukken kara bir köpek gördük mü Karabaş karabaş diye severdik, onlarda kuzu kuzu dururlardı öyle. Aahhh nerde o eski günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…