- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.981
Aynen canım benımOna girdin diye sevimiyodun hatırladın mı? Oh maşallah darısı 27 e.
Sıze cok guzel bır tarıf vereyım ayaklarınız yumusacık olsunnnnİyi keyifler :)
Aynen canım benım
Sımdı dustu hep ustumden
Sezeryanın ust kısmında ıkı elımın avucunu rahat doldurcak kadar gobek var onu kımse gormuyor o var bır de sutlu meneler rahatsız edıyor, memeler gecıcı allahtan ama o gobek gıtmez kolay kolay
Sıze cok guzel bır tarıf vereyım ayaklarınız yumusacık olsunnnn
Kimler ıster parmak kaldırsın
Tonla para vermeyın ayak kremlerınee
Bır bardak sıcak suyun ıcıne 1 paket yaspayayı erıt vesılem sonra su ekle uzerıne ayagını prtecek kadar suyun sıcaklıgı ayagını sokabılecegın kadar olsun 1 kaşıkta karbonat at koy ayaklarını ıcıne butun ölü detıyı atıyorBen ben :)
Cok ıyı gelıyor degıl mı45 dk yüründü :)
Daha eve gidene kadar da yürürüm ben oh bi mutluyum :)
Ama ıkısını de emzırdım bayagıMeme gidiyo hakkaten, Ela'yı 2 göğsünü emzirdikten sonra tartıl mutlaka.
Yaptım olmaz cocuklar yer deyınce gıtmedım ben deKesinlikle canım, ev sahibi psikolojisi mi neyse yemeyimden anlamıyorlar, baştan pazarlık yap, sadece kahve diye.
Iyıce kurusuktan sonra nemlendırıcı sur corap gıy uyu sabaha bebek ayagı gıbı olurlarBır bardak sıcak suyun ıcıne 1 paket yaspayayı erıt vesılem sonra su ekle uzerıne ayagını prtecek kadar suyun sıcaklıgı ayagını sokabılecegın kadar olsun 1 kaşıkta karbonat at koy ayaklarını ıcıne butun ölü detıyı atıyor
Aa yaşmaya mı, tamam yapayım önce almam lazım ama :)Bır bardak sıcak suyun ıcıne 1 paket yaspayayı erıt vesılem sonra su ekle uzerıne ayagını prtecek kadar suyun sıcaklıgı ayagını sokabılecegın kadar olsun 1 kaşıkta karbonat at koy ayaklarını ıcıne butun ölü detıyı atıyor
KesinlikleeeeCok ıyı gelıyor degıl mı
Olmuyo öle merak etme, hafif bi pörsüyo ama :)Ama ıkısını de emzırdım bayagı
Ela nın emzırmesı bıtınce memelerı cope atmalı bır halta benzemeyecek
3 gun sıcakta unutulmus sısırılmıs ama artık havasının bır kısmı gıden balona benzeyecek
Şimdı kafsm kadarlarrr
Iyıce kurusuktan sonra nemlendırıcı sur corap gıy uyu sabaha bebek ayagı gıbı olurlar
Ayy Banucum hemen ekliyorum seni de kusura bakma aklıma gelmemiş
Şu senin boydan fotonda kaç kilosundur bence gayet iyi görünüyosun orda mesela?
Ay evet senin de bebiş haberini alalım insallah, baya isteklisin:) Verirsin sonrasında
Neler yazdım kafamdan bır bılsen, işin kötüsü bebek arabasında ela var, nasıl kacarım dıye pkan yapıyorum ama onu bırakamam da dıyorum
3 haftada 3 Kılo ver desen veremem ama almayı. Basarmışımm
Hahahaaaa süpermiş valla, amaaaannn ne düşman çatlatmışsındır sen oralardayok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyomcok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler
Ayyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştıkAlbüme doguma 3-5 kala gobuslu fotom ile bugün evde cektigim selfieyi ekledim kızlar. Ne hallerden ne hale geldim
Aman dikkat et serveycim ya artık köpekler bile eskisi gibi değilYuruyus yolundayım karsıda kopekler var uc bucuk atarak yuruyorum kalorı yakma katsayım artmıştır korkudan
Allah kolaylık versin canımmmYarın Umut'un 2. ay kontrolu var veee karma aşısı var, cortingen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?