Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acelesi yok canım ama bakarsan ikisinide paylaşım alanına koyabilirim

baktım canım doğru bi hata yok.. koyabilirsin ikisini de..

yaa ben yine geldim ama exceli çalıştıramadım probkemide anlamadım yapoamadım yani melzeyitie not bıraktım gelirse bakar o da gelmezse sonra geç vakit gelip hesap makinesiyle yaparım ben ....
tekrar öpüp kaçtım..

biz melzeyitle bakıştık listelere ama bilmiyorumkismile tabi siz bakarsınız yine..

arkadaşlar ben listemizi verdim hayırlı uğurlu olsun kilo alanlara bunlar benden klava: klava: klava: klava: ayrıca kendimede bu oklaca sadece size değil öpüyorum hepnizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar hepinizi faceye beklerim derya zalimi adında bir adres almışım hatırlamıyorum ama şifrede tuttu hadi gelin bekliyorum

bak yaaa yakalandım reyhan ablacım yaa :gitme:
heeeee canim ya aynen. cok fena yakalandik hehehehe. sende haftaya yok edersin insallah o iki kiloyu.. ya tombisim bak ne diyecegim.
bu bes gün bes kilo diyeti varya?
benim gibi metabolizmasi mum isigi ile calisan birine bile kilo verdiriyor. yani inanamiyorum ben.. sonrada tabiki devam etmek istiyorum ayni diyete daha cok kilo kaybedeyim diye.
simdi ben hic kacamaksiz 3 hafta yaptim. devam etsem acaba sakincasi olurmu bu kafami cok mesgul ediyor..kallisim gelsinde bir sorayim bu kk da sorabilecegim bir diyetisyen falan varmi diye. amma güzel olur ya istedigim kiloya inene kadar devam ederim sonrada dikkat ederim kalirim kilomda..
eger simdi birakirsam bu diyeti cokkkkkkk fena olur benim icin.. yeme düzenim tersine döner ve ben verdigimden fazlasini alirim diye cok korkuyorum..
mantik olarak düsünüyorum.
bu diyette cuma haric gr yag yok (cuma günü süt ve yogurtta yag var)
seker hic yok persembe haric(meyva sekerlidir)
sadece protein ile kohlenhidrati birbirine karistirmiyoruz.. peki bunu uzun süre yaparsak saglik sorunu yasarmiyiz? simdi düsündümde kohlenhidratta pek yok patates haric.
bilemiyorumki ne düsünecegimi.:1no2:

şimdi ben eğer haftaya daha fazla kilo verecem sözü versem kallis affeder herhalde yoksa bu hafta tam diskalifiyeliktim valla
bence devam et ablacım hiiiç diyetisyene falan sorma onların listeleri belli ve diyecekleri hayır bu şekilde diyet zararlı ama kilo vermiş bak incilideniz bence bir müddet daha devam edebilirsin sen bu diyete bence herşeyden alıyoruz bu diyetle bol bol ama bak aklıma ne geldi hani sen check up yaptırmıştın ya bu diyetten önce şimdi bir daha baktır oranlarına varsa ters giden bişey öğrenirsin böylece olabilir yani e dersin

tekrarmi doktora gideyim diyorsun? aslinda iyi fikir ama 6ayda bir yapiyorlar check up.
ya ben kendimi yokluyorum kötü birsey hissetmiyorum. sadece sanki unutkanligim cogaldi gibi. ama ne bitkinlik var ne bezginlik birseyim yok yani acikma disinda.
o dedigin arkadasi sen taniyormusun tombisim? bir günlügü falan varmi okuyabilecegim acaba

bence gidebilirsin ablacım neden olmasın ki zaten hepsine baktırmayacaksın işte ne biliyim nelere bakılırsa onlara baktırırsın aklın takıldıysa diye dedim yoksa tabi sen de hissedersin bi terslik olup olmadığını
ben tanımıyorum o arkadaşı ama candy bahsediyor ya hep incilideniz ablam incilideniz ablam diye 5 gün 5 kilo forumuna da arasıra yorum yazıyor herkese de cevap veriyor anladığım kadarıyla sen de sorabilirisn orda o uzun sire yapmış 40 küsür kiloya düşmüş bi problem olmamış

sagol tombisim bir bakayim bena.s.

ablacım 2 3 ay kadar yapmış ama ergenlik dönemindeyken.. şimdi kırk küsür yaşında.. bi rahatsızlığım yok diyor.. sen gir bi sor.. istediğiniz kiloya inene kadar aralıksız yapılabilir demişti

candycim hoşgeldin napıyorsun bu hafta hezimete uğradık yine ne diyorsun gerçi senin çok büyük değil sorunun reglisin hem de

reglimde başlamadı bugün sinir oldum... valla tombilim bu elma diyeti bitirdi beni.. nerden girdi aklima.. nasıl katladı kilomu.. pazartesi diyordum ama bu sonuçtan sonra pazar günü başlamaya karar verdim gerçekten.. bugün de hazırlanamadığım için normal kahvaltı ettim gitti yine diyet.. yarın bi diyet değil ama ödemi attığı için salataya, yağ yaktığı için yoğurda dadanıcam..

pazar günü de başlarım meyveyle.. sen de pazartesi başlıyorsun di mi canım..
spor da var.. bende de yürüyüş bandı var.. aktif kullanmaya karar verdim

pc bozuldu bu pc de f klavyeymiş bunları yazmak yıllarımı aldı kaydirigubbakcemile3

yogurt yagmi yakiyormus? bugün benim yogurt günüm. durun bir kase daha yiyeyim..
ben bulamadim o dedigin yeri tombisim dolastim durdum diyet listelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…