- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.961
amanin kallisim gelmis hosgeldin canimmmmmmmm.opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞeniz ablam çok özledim çokkkkkkksenağlama
13.TAKIM 156. ETAP
]Dosba ( 68.3 /68.9 /-0.6 /-0.88 % )
Ad1 (57 / 57/0,0 /0,0 %)
Nachtigall ( 62 /61 /1 /1.61 % )
Melzeyit ( 78.2 / / / % ) [/B](Geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 ( 70.0 /69,9 /0,1 /0,14 %)
taylor ( 64.7 /64,4 /0,3 /0,46 % )
ethos ( 74.5 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ela ( 60.8 /60.6 /0.2 / 0,33 % )
Celudar ( 86.6 /86,6 /0,0 /0,0 % )
Karamanli (63.7/63 / 0,7/ 1,10%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 533.1 /531,4 /1,7 /0,32 % )
buda bizim listemiz kalisim bunada bakarsan sevinirim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
acelesi yok canım ama bakarsan ikisinide paylaşım alanına koyabilirim
kaydirigubbakcemile3 reyhan ablacım inşallah kaçar gözlerden dediğin gibi herkes kendi kilosuna dalar da unutur beni kaydirigubbakcemile3 ama kallisin gözünden kaçmaz bence
bunuda kenara not alayımda yarın eve dönünce neyin nesiymiş inceliyeyimbilmiyorumkismilealsanaalsanasmile
yaa ben yine geldim ama exceli çalıştıramadım probkemide anlamadım yapoamadım yani melzeyitie not bıraktım gelirse bakar o da gelmezse sonra geç vakit gelip hesap makinesiyle yaparım ben ....
tekrar öpüp kaçtım..
:roflol::roflol::roflol:
heeeee canim ya aynen. cok fena yakalandik hehehehe. sende haftaya yok edersin insallah o iki kiloyu.. ya tombisim bak ne diyecegim.bak yaaa yakalandım reyhan ablacım yaa :gitme:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/342432-ayna-ayna-soyle-224.html
yorumlarınızı bekliyorum
bence gidebilirsin ablacım neden olmasın ki zaten hepsine baktırmayacaksın işte ne biliyim nelere bakılırsa onlara baktırırsın aklın takıldıysa diye dedim yoksa tabi sen de hissedersin bi terslik olup olmadığını
ben tanımıyorum o arkadaşı ama candy bahsediyor ya hep incilideniz ablam incilideniz ablam diye 5 gün 5 kilo forumuna da arasıra yorum yazıyor herkese de cevap veriyor anladığım kadarıyla sen de sorabilirisn orda o uzun sire yapmış 40 küsür kiloya düşmüş bi problem olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?