- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.981
bu hafta 81.1le başladım maşallah 79.7oldumkilo bildirimimi gününde yapmış oldum öpüldünüz kızlar:)))
ARKADAŞIM SEN BU 9 KİLOYU5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİYLE Mİ VERDİN ne kadar sürede ve nasıl verdin bu diyetle ne kadar kilo verdin bilgilendirir sen sevinirim
a e ol..:uhm:
günaydinnnnnn..
bugün kallis geliyor belkide yoldadir.:lepi::lepi:
ya kizlar bir aydir durmadan yagmur yagiyor depresyona girecegim nerdeyse. cok kötü ya birde soguk görmeyin. kaloriferler yaniyor hala..pofffffffff
ferihancigim günaydin.. bugün serbest günümüz. haftayi bitirdik. bugün ve yarin cok dikkatli olmaliyiz
ben güzel bir kahvaltiyi cok özledim. aksama cok az yerim artik senin planin nedir?
günaydın ablacım ...
bugün istanbuldada tam yaz geldi diye sevinirken 5 gün sağnak yağış olacağını duydum ne şans ama bendekide tam sevgilim geldi istanbul kazan biz kepçe gezeriz diyordum ki yağmur yağacakmış inşallah yağmaz diye dua ediyorum ama hava kapalı bari çok yağmasın diye dua ediyorum şimdide neyse ben 12 de buluşucam sevgilimle çok mutluyum o benim işten çıkmamı bekliyor şimdi ne kadar heyecanlıyım bilemezsin şu 1,5 saatcik yıl kadar uzun geliyor bir an önce geçtede kavuşsam aşkıma diye heyecanlanıyorum ayy kalbim kuş gibi resmen ablacım neyse inşallah yağmur yağmazda güzel bir gün geçiririz opuyorumnanaktan
evet ablacım serbest gün ama inanki heyecandan hiç bişey istemiyor canım oysaki ne tatlılar ne pastalar çekmişti tüm hafta canım ama bu sabah ancak bir domates salatalık az peynir ve 5 zeytin yedim birde tatlı krizim gitsin diye küçük bir tatlı bisküvü yedim ama inanki ne yemek ne başka şey görmüyor gözüm :kedi:
e haklisin tabi..opuyorumnanaktan insallah cok güzel vakit gecirirsiniz. ben daha kahvalti bile etmedim
banucugum bu diyetle herkes kilo veriyor. kimi az kimi cok ama kilo vermemek imkansiz gibi birsey. ben dayanabildigim kadar yapacagim. yada kilo vermem durana kadar..
sende bir iki hafta dene derim bena.s.
sağol canım o senin tatlılığın,kalp kalbe karşıdır derler bende senin hakkında aynı düşünüyorum çok tatlısın çooookopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canım sen yazmışsın buraya da süpersin :lepi:
ben özelden hıfzıysdan kilo bildirmesini istedim kızı su çiçeği olmuştu ya belki unutur dedim söyliyim de girerse o arada bildirsin.. hıfzıysı kaybetmek istemedim çok tatlı bi kız :kedi: paylaşımı çok güzel ama bu aralar biraz sıkıntılı kızıyla..
hıfzıyscım inşallah kızın da rahatlar sen de rahatlarsın en yakın zamanda :Saruboceq: Şeniz
neyse o bana bildirdiği ile yetinmemiş buraya da yazmış ve hatta cuma sabahı da yazmış opuyorumnanaktan
canım sen süper bi takım arkadaşı olacaksın olumunekankayizsmile
canım regli zamanı normal yine senin 1 kilo artış gözüküyormuş benim en az 2 kilo oynuyor ama dikkat et bu dönemde alınan kilolar kolay verilemiyormuş,patates yerine makarna bence daha iyi seçim daha lezzetli oluyor kiloda aldırmıyor ben arada kepekli makarnayla diyet yapıyorum çok doyurucua.s.süt yoğurt peynir günümü sıfır kaçamakla bitirdim.. bi dilim çavdar ekmeği kaçamak sayılmıyorsa tabi bilmiyorumkismile neyse tartıya yansımadı ama.. bence tartım bozuk benim artış yansıyor düşüş yansımıyor.. daha iyi bi marka alayım YENA nın dediği gibi belki daha az tartar beni kaydirigubbakcemile3
neyse bu gün regl günüm.. tartıda gördüğüm rakam 105,4 akannehir şişkinliğime vermek istiyorum.. bu hafta başladığım elma diyetinde hergün 1 kilo aldım.. benim diyetle 2 sini vermişim anladığım kadarıyla.. 1 i hatıra kaldı işte boshayallersmile .. neyse regl sonu ödemle birlikte atarım onu da.. pazar günü başlayacağım yine meyve-makarna(patates yerine gl si düşük diye denicez bir hafta)-sebze-et-yumurta sıralamasıyla..
midem bulanıyo kafamçokkarıştı tatlı sensorlerimi kapattım kaydirigubbakcemile3
canım sen bilirsinde biraz az değilmi:uhm:pazartesiye kadar salatalık ve yoğurtla beslenicem.. salatalık ödem atıyormuş :ecrin_bebek:
ARKADAŞIM SEN BU 9 KıLOYU5 GÜNDE 5 KıLO DıYETıYLE Mı VERDıN ne kadar sürede ve nasıl verdin bu diyetle ne kadar kilo verdin bilgilendirir sen sevinirim
a e ol..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?