- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.001
evet ablacım serbest gün ama inanki heyecandan hiç bişey istemiyor canım oysaki ne tatlılar ne pastalar çekmişti tüm hafta canım ama bu sabah ancak bir domates salatalık az peynir ve 5 zeytin yedim birde tatlı krizim gitsin diye küçük bir tatlı bisküvü yedim ama inanki ne yemek ne başka şey görmüyor gözüm :kedi:
kızlar yaz geldi dışarı çıkarken artık kilolarımızı saklıyamayacağız kilo vermek zorundayız, dikkat edin almayın canlarım vermeseniz bile almayın yazık okadar emek harcıyoruz yeri geliyor aç dolaşıyoruz..:)))
kallisim gelmedimi daha?:1no2: niye yaaaaaaa bütün gün disardaydim alisveris falan mutlaka gelmistir diyordum ama yok.:1no2:
aynen katiliyorum canim. yazin daha bir beter görünüyor fazla kilo.. bugün benim serbest günümdü. sabah bir dilim ekmek yumurta peynir zeytin ve salata ile kahvalti ettim aksamada 3 tane kuru patlican dolmasi yedim ama cok yemisim gibi kötü hissettim kendimi. belkide yarin yine baslarim ben bes günün ilkine. kallisim gelsinde bakalim ne diyecek..sositososito
bende yatayim artik üsüdüm..yarina görüsmek üzere iyi gecelerrrrrrrrrrr öptüm hepiniziiii
çok fazla yememişsin canım afiyet olsun sağlık olsun ama yaramasın,bende nerdeyse tümgün dışardaydım tatil alışverişimiz başladı ama ben hala yolun başındayım üstte sorun yokta alt olarak denediklerimde hüsrana uğradım moralim bozuldu:çok üzgünüm:ben bu popoyu nasıl eritecem bilemedim,elbise aldım, kızıma alış- veriş yaptım geldim,vakit gelene kadar en azından 70 olsam süper olurdukaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
ablacım yorgunluk hemde ne yorgunluk ancak dinlendik sayılır bu günde eşim evde o da dinlensin diye ses çıkarmadan gezmeye uğraşıyorum eyvahedigeldismile çok yorduk onuda çünkü yarında iş başı yapacak bende sonra rahatlar gelirim sabah uğradım çıktım hemen ben çıkmışım sen gelmişsin sanırım...günaydinnnnnn..
aman ne uyumusum bugün.. ya ben serbest günden vazgectim bugün yine basliyorum patatesle.
banane banane serbest günlerde kilo aliyorum en az 3 gün o aldigimi vermeye gidiyor.
kallisim cok yorulmus bugün ugramamis daha..:umursamaz:
ay bugün kimse gelmiyecekmi ya?
kallisim közlenmis patlicanla yapilan sebze yemegi tarifi vermisti. onu hatirliyan varmi acaba yapmam gerekiyor yarina.sempatiksalakcinni
canimsin ben bugün yine basladim patatese.. sabah iki patates yedim yarinda sebze günüm onun icin sordum patlicani. aslinda lahana corbasi yapacaktim yarin icin. acili eksili cok severimde.. hicde bikmam.ablacım yorgunluk hemde ne yorgunluk ancak dinlendik sayılır bu günde eşim evde o da dinlensin diye ses çıkarmadan gezmeye uğraşıyorum eyvahedigeldismile çok yorduk onuda çünkü yarında iş başı yapacak bende sonra rahatlar gelirim sabah uğradım çıktım hemen ben çıkmışım sen gelmişsin sanırım...
ablacım nasıl yapmıştım ki onu yemek değil de patlıcanların içine közledikten sonra ne bulduysam koymuştum galiba inan ki unuttum çıkmış aklımdan bilmiyorumkismile hatırlarsam yazayım...
bu gün bizim kızlar mangal diye tutturdu eşimle aliş şimdi markete gittiler bir şeyler almaya bende bu gün mangal yiyip yarın başlıyım yarın sabah tartılıcam aşırı ödem olmuştu çünkü bu gün korktum tartılmaya ne oldum çok merak ediyorum..
evimden ayrılınca havası suyu ne çok etkiliyor ödem aşırı rahatsız ediyor göbeğim iki kat geziyorum ama sadece ben değil ablamın kızlarda aynı şeyden şikayetçiler otele gelince böyle oluyoruz diye..
sabah ayrıldığım zamandan itibaren neler oldu yavaş yavaş okuyayım çok merak ediyorum neler yaptınız..:çok üzgünüm:
reyhanım sebze günü için soruyorsan bence salatasını yap benimde cnm istedi bak doğra onu köz biberi içine maydanoz ekşi azcıkta yağ koy istersen ben yağı çok kısmıyorum bazen kullanıyorum
yemedim canim ama tuzlu yiyince su tutma derdim varya.. yarim kilo yesem 2litre su tutarim yani o derece. simdi bu diyette ben güzel bir baslangic yaptim.. bosa gitsin istemem. zaten lokmalarimi sayarak yiyorum.
laf aramizda bende tatile hazirlaniyorum hifzicigim.
tatile kadar bende ne giderse kar diyorum. benim tatil 12 temmuzda seninki ne zamana?
70 kilo süper olurdu süper ötesiiiiiiiiiii.. tabiki hayal simdilik 80in altina düsmek tek derdim
evet canım tuz çok şişiriyo insanı vermiş bile olsan vermemiş gibi duruyon en yiysi hiç tuz kullanmamak,benim tatile az kaldı inşallah 15 haziran,özellikle mayısın son iki haftasında ne versem kar haziranın başında annem gelecek ben süpriz yapayım derken o yaptıhihoyyytbana sıkı diyet yaptırmaz annem ama yinede firenlerim inşallah ah 70 ah,neyse çokta fazla yok diyelim bunada şüküropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?