- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.001
Aayy bende şakasına takıldım sana ama Ela yı hiç hesaba katmamıştım. Korkmuşsundur ya, ay çok fena.Neler yazdım kafamdan bır bılsen, işin kötüsü bebek arabasında ela var, nasıl kacarım dıye pkan yapıyorum ama onu bırakamam da dıyorum
İyi gecelerrrrrHerkes yürüyüşe ben yatağa, yarın beni neler bekliyor bilemiyorum
İyice @nilsub gibi oldum, erkenden cumba yatak
Ah ah
Haydi herkese iyi geceler canlar
Yarın Umut'un 2. ay kontrolu var veee karma aşısı var, cortingen
Günaydın. Tanıştık mi sizinle? Nerelerdesin sen? Nasıl olsun?Hepinizeeeeeeeeee
Hi guuuuyyssss
Çok haklısın. Aslinda hepimiz çıtırız da aynalarla tarttılar yanlışselamlaar,
amaan spor yapmak ne zor... zaten dünden kollarım bacaklarım azcık et kesmiş nerdeyse yapmıcaktım bu gün spor hööyytt dedim atıp tutmayı biliyon o yağlar ericek...
bu günkü menüm
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
akşam
söğüş + salata valla çok az geldi ekmek yemedim ama gözümde kalmadı değil :)) yiyip kalktım midem açlıktan gurulduyordu :))) dubbbsss dedim kendime :)
neyseee oyalandım unuttum
spor
100 ip
jillian level 1 - 2. gün
finish ayyy pek yoruldum....
jilliandan sonra leş gibi ter kokuyom hala terler akıyor her bir yanımdan neyse az daha hareket edip duş yapiim bari....
2 b. yeşil çay
2 f truk kahvesi
1 b nescafe sek içtim
1,5 lt su -- bunu 2 yaparım nedense su ile hiç aram yok bana 5 lt kola getir bir damla bırakmam kimseler ama su gitmiyor gitmiyor... ne iştir anlamadım.....
ve hala kilom fazla kırcam bu tartıyı bana garezi var galiba ....
Burnun o kadar geliyormuymus kız. Bende kestireyim. Benim rahat 5kg gelir kocaman benim burnun patlıcan gibiyok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyomcok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler
Kız saçmalama ne aşağı cekmesi. 168 boya 57 iyidir. Daha da zayıflama.doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canım
ben goremıyoooommm
168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalım
Dimi dimi, yok illa 34 beden olcak, korusa daha iyi aslında boyu da varmış.
Kuzum boyda var yaa, bence 57-58 süper yeter artık verme (bak bunu kimseye söylemem) boyun 10 kg altına inmek yeterli, daha da inme.
Nerde tanıştınız nerde?Ayyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştıkama bunlar daha net, tü tü maşallah kuzum sana. Hamişlikte ne güzel yakışmışşş sana
Dimi dimi :) serviste işe gidene kadar oku sen diye konuştuk durduk :)Kız saçmalama ne aşağı cekmesi. 168 boya 57 iyidir. Daha da zayıflama.
Anaaa bize bak ya ne hale geldik. Zayıflama yarışmasında neredeyse kilo al diyecegiz
Törpü ponza falan yapıyormuyuz peki?Iyıce kurusuktan sonra nemlendırıcı sur corap gıy uyu sabaha bebek ayagı gıbı olurlar
Sayenizde yol bittiGünaydınlaaaar :)
Nerde tanıştınız nerde?
Dimi dimi :) serviste işe gidene kadar oku sen diye konuştuk durduk :)
Hay maşallah size. Çenenize kuvvet
nilsub ortim uyanmamış. wendy ' cuğum mu var sadece. fancynancy Canım sabah sabah jessica 30dk. Hızlı kardio ve burn fat yaptım 2 video. Anam bu karı yine canıma okudu. Bu sefer ara vermeyeceğim. Kondisyonunum düşüyor
Bak bu da iyi fikir.:)Helal sana :)
Bu arada benim burun küçük 5 kg gelmez, bende diş mi yaptırsam acaba :) diş yaptıran çorba içmekten kilo veriyo :)
Günaydın ortim. Bağlanma sorununu çözdün sanırımGünaydın kızlar..
Canım sen şeker orucunda değilmiydin? Yanlış mi hatırlıyorum.Dünkü Menum;
Uyaninca 1 buyuk turk kahvesi ve 500ml su
09:30
1 h.yumurta
2 tatli k. Peynir
2 salatalik
Ceyrek dilim cavdar ekmegi
12:30
3 kofte
1 salatalık
4 yk yogurt
1 dilimden az cavdar ekmegi
17:30
4 yk bulgur pilavı
5 yk yogurt
6 yk barbunya
3 tane közlenmis acı biber
Aksamda 1 tane twistr dondurma
3,5 L su
500 ml maydanozlu limonlu cay
3 t.kahvesi
1 soda
Spor;
100 jumping jack
30 burpees
20 dakika gobis hareketleri mekik,makas vb..
30 dk eliptik
30 sn plank (daha fazla duramadim bugun)
20 dk yuzme
Gun icerisinde parca parca 5000 adim 50 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?