Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sen şeker orucunda değilmiydin? Yanlış mi hatırlıyorum.
Birde bu sporuna nasıl imreniyorum anlatamam.
Annemdeydik annem almis once yok dedim ben yok diyince kendide yemedi sonra hadi yiyelim dedim. Daha vardi yemedim normalde daha fazlasini yerim.
Canim 75 kiloya dusunce sende bu tarz spor yap bence..

günaydın kızlar anam korku filmi gibi bir gece geçirdim

yattım her zamanki gibi erkenden çocuklar odalarında bende yatak odasında..
gündüz sinekliği bahçeye düşmüştü umursamadım çünkü sinek sivrisinek pek yok sonra gece 2 gibi boynumda bişey hissetim fırladım sirkeledim ışığı açtım bir baktım yavru yarasa
hemen eşimi aradım dükkanımız yan sokakta hemen geldi tabi korktu yarasada bazanın altına girdi ne yaptık çıkartamadık
sonra eşim odadan çık kapıyı kapat çıkar camdan dedi dediği gibi yaptım ama uyku tutmadı içimde rahat etmedi sonra 4 gibi girdim odaya baktım çarşafın kenarında üzerine havlu attım havlu ile topladım camdan dışarı havlu ile beraber attım
ay çok tiksinçtiçünkü yarasalar ısırdığında aids ve kuduz gibi hastalıklar bulaştırıyormuş
sonra 5 gibi uyudum 6 da kalktım yürüdüm pazar yaptım şimdi geldim kahvaltı hazırlıyorum 10 senedir başıma hiç gelmemişti gece netten baktım yavru yarasalar yeni öğrenirken uçmayı yönlerini kaybedebilirlermiş sabah ilk işim sinekliği takmak oldu tabi

Son düzenleme:
hiç uyumadı ortin bügün sabah yürüyüşümü pazarımıda yaptım

napsın gariban acemi acemi :) geçmiş olsun.... yavrucağın ödünü koparmışındır :)) kız vampir olmasın :))

canımm, sende çok tatlısın, iyi ki burdayız :)

ay hakkaten korku filmi gibi. kızım orası survivor, dikkatli olman lazım :)

morordek ördekim aşılarla mı uğraşıyorsunuz? uğramamışsın sabah.

KumraL_KrakeR krakerim ameliyat oldun mu? uğrarsın diye bekliyorum, aklımdasın.

ebrusonmez ebruştan haberi olan var mı? ortadoğu turundan dönemedi hatun.

matilda34 sevalcim nerelerdesin? tatil güzel geldi heralde eve dönmedin mi hala?

Cikilatacanavari çikilatam 10 gün kalmış düğüne çok heyecanlandım ya, nasıl gidiyo?

toplight kaptanım senden de ses gelmiyo, nasıl gidiyo tatil??

moni ablacım sen ne zaman dönüyosun? sessizden takiptesin dimi? gel saç baş yolma işini al bizden :)

hedef38beden hedefcim tatilin nasıl geçiyo? kilo almadan dön inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…