- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.021
Yok canim mobil veri girmiyor komsunun modeminden baglandim.. Sizin mobil veri nedurumda bizim burada dün kime sorduysam giremiyordu!!Günaydın ortim. Bağlama sorununu çözdün sanırım
Annemdeydik annem almis once yok dedim ben yok diyince kendide yemedi sonra hadi yiyelim dedim. Daha vardi yemedim normalde daha fazlasini yerim.Canım sen şeker orucunda değilmiydin? Yanlış mi hatırlıyorum.
Birde bu sporuna nasıl imreniyorum anlatamam.
hiç uyumadı ortin bügün sabah yürüyüşümü pazarımıda yaptımHay maşallah size. Çenenize kuvvet
nilsub ortim uyanmamış. wendy ' cuğum mu var sadece. fancynancy Canım sabah sabah jessica 30dk. Hızlı kardio ve burn fat yaptım 2 video. Anam bu karı yine canıma okudu. Bu sefer ara vermeyeceğim. Kondisyonunum düşüyor
jillian rakip olcan yakındamorordek wendy nilsub Sizleri gormek ne kadar guzel kızlar..
inatettimolacak moni oynakbasi34 ve servey ide gormustuk zaten.. Hepinizz cok tatlısınız kuzucuklarıda Allahımm butun kotuluklerden korusun onlarda cok sekerrr..
fancynancy tatlım sende fotograf koymustun ama dun goremedim.
günaydın kızlar anam korku filmi gibi bir gece geçirdim
yattım her zamanki gibi erkenden çocuklar odalarında bende yatak odasında..
gündüz sinekliği bahçeye düşmüştü umursamadım çünkü sinek sivrisinek pek yok sonra gece 2 gibi boynumda bişey hissetimfırladım sirkeledim ışığı açtım bir baktım yavru yarasa
hemen eşimi aradım dükkanımız yan sokakta hemen geldi tabi korktu yarasada bazanın altına girdi ne yaptık çıkartamadık
sonra eşim odadan çık kapıyı kapat çıkar camdan dedi dediği gibi yaptım ama uyku tutmadı içimde rahat etmedi sonra 4 gibi girdim odaya baktım çarşafın kenarında üzerine havlu attım havlu ile topladım camdan dışarı havlu ile beraber attım
ay çok tiksinçtiçünkü yarasalar ısırdığında aids ve kuduz gibi hastalıklar bulaştırıyormuş
sonra 5 gibi uyudum 6 da kalktım yürüdüm pazar yaptım şimdi geldim kahvaltı hazırlıyorum 10 senedir başıma hiç gelmemişti gece netten baktım yavru yarasalar yeni öğrenirken uçmayı yönlerini kaybedebilirlermiş sabah ilk işim sinekliği takmak oldu tabi
öyle çirkin vampir mi olur filmlerdeki dizilerdeki vampirler taş gibinapsın gariban acemi acemi :) geçmiş olsun.... yavrucağın ödünü koparmışındır :)) kız vampir olmasın :))
Ne ıstersen yap sekerTörpü ponza falan yapıyormuyuz peki?
Ben yatar kızlar gelirim birazdan
morordek wendy nilsub Sizleri gormek ne kadar guzel kızlar..
inatettimolacak moni oynakbasi34 ve servey ide gormustuk zaten.. Hepinizz cok tatlısınız kuzucuklarıda Allahımm butun kotuluklerden korusun onlarda cok sekerrr..
fancynancy tatlım sende fotograf koymustun ama dun goremedim.
günaydın kızlar anam korku filmi gibi bir gece geçirdim
yattım her zamanki gibi erkenden çocuklar odalarında bende yatak odasında..
gündüz sinekliği bahçeye düşmüştü umursamadım çünkü sinek sivrisinek pek yok sonra gece 2 gibi boynumda bişey hissetimfırladım sirkeledim ışığı açtım bir baktım yavru yarasa
hemen eşimi aradım dükkanımız yan sokakta hemen geldi tabi korktu yarasada bazanın altına girdi ne yaptık çıkartamadık
sonra eşim odadan çık kapıyı kapat çıkar camdan dedi dediği gibi yaptım ama uyku tutmadı içimde rahat etmedi sonra 4 gibi girdim odaya baktım çarşafın kenarında üzerine havlu attım havlu ile topladım camdan dışarı havlu ile beraber attım
ay çok tiksinçtiçünkü yarasalar ısırdığında aids ve kuduz gibi hastalıklar bulaştırıyormuş
sonra 5 gibi uyudum 6 da kalktım yürüdüm pazar yaptım şimdi geldim kahvaltı hazırlıyorum 10 senedir başıma hiç gelmemişti gece netten baktım yavru yarasalar yeni öğrenirken uçmayı yönlerini kaybedebilirlermiş sabah ilk işim sinekliği takmak oldu tabi
Kızlar çok konusmusunuz bi suru msj var önemli bir şey var mı bilmem gereken
Tamam tatlım bakayım hemen ben çocukların peşinde koşarken bakamadim burayaEvet, özlem, ördekim ve ben albüm yaptık, kendimiz koyduk ona bak yeter kaptanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?