- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.601
Evlilik yıldonumunhefefım cık cııııkk
Doğum gunum hedefım de tırt olmak üzere
ya bende hint dansını çok seviyorum ama yapamıyorum bu totoylaBu haftasonu son sonra eşim işe başlayacak ve ben bomba gibi sahalara dönüyorumzaten şükür beslenme ve su gayet güzel gidiyor Bu aralar nedense zumbaya taktım daha doğrusu oynayasım var sanırım pazartesi itibaren evde yürüyüşüm harici zumba yapmayı düşünüyorum ( daha doğrusu öğreneceğim ) hatta küçük kuşuma dedim pazartesi benle birlikte yaparmısın hem eğleniriz diye kuzu gün sayıyor ne zaman başlayacağız diye
Birde özellikle kol çalışmam lazım başladı ufaktan yumuşamalar sarma olmasın
sen çok yaşa emi ne güldüm gece gece eşim hayırdır diyor dedim böyle böyle o bile gülüyor valla alemsiniz siz hee hani yüz yüze görüşmüş olasanız ancak bukadar hoş sohbetiniz olurdu diye
Katılıyorum ortime zıbarin artık. Ben yatmadım diye Zeynep evi yıkıyor. gidip evi kurtaracağım dahaçeneniz kadar yağlarınız çalışsın bacılarben yatar sabaha birikmiş 100 sayfa görmek istemiyorum zıbarın yatın
Kız o ommm degilmiydi?Evrene kötü mesaj yollama lütfen.. . Hımmmm hımmmm....
Birde bunu deneyeceğim artık.
Kız bize laf sırası gelmezdi de hep bir ağızdan konuşurdukBu haftasonu son sonra eşim işe başlayacak ve ben bomba gibi sahalara dönüyorumzaten şükür beslenme ve su gayet güzel gidiyor Bu aralar nedense zumbaya taktım daha doğrusu oynayasım var sanırım pazartesi itibaren evde yürüyüşüm harici zumba yapmayı düşünüyorum ( daha doğrusu öğreneceğim ) hatta küçük kuşuma dedim pazartesi benle birlikte yaparmısın hem eğleniriz diye kuzu gün sayıyor ne zaman başlayacağız diye
Birde özellikle kol çalışmam lazım başladı ufaktan yumuşamalar sarma olmasın
sen çok yaşa emi ne güldüm gece gece eşim hayırdır diyor dedim böyle böyle o bile gülüyor valla alemsiniz siz hee hani yüz yüze görüşmüş olasanız ancak bukadar hoş sohbetiniz olurdu diye
Sağol canım bende iyiyim. Ay bu çocuklar yok mu, bunlarda büyüyünce el koyacaklar di mi her bir şeylerimeŞükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Eşim izinli 2 haftadır o yüzden her an giremiyorum sağ olsun kızlarda laptopa el koyunca ancak gece fırsatım oluyor birde sabah onlar uyurken
E tabi kuzucum hep mesafe koyuyorsun aranızaaramız soğuk üzüyobeni yakmıyo yağlarımı
ya bende hint dansını çok seviyorum ama yapamıyorum bu totoyla
Ya onu bende çok seviyorummmmya bende hint dansını çok seviyorum ama yapamıyorum bu totoyla
Canım bi dolu konusmussunuz geçmişi okuyamadım sadece bildiri lere baktim ben 46 yaşındayım 40 yaşında anne oldum aynı dusuncelerdeyim seninleBu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub @0zlem @wendigo fancynancy @servey morordek @moni oynakbasi34 toplight @inatettimolacak @Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Haydi mübarek olsuuun....Günaydın kızlar
Saat 5'te gaz sancısıyla uyandıko zamandan beri döne döne emziriyorum ama uyuyamadı, açılmış uykusu iyice ya da aldı uykuyu
Ben şimdilik sabit olarak ekledim listeye canım, aksama daha eksi olursan düzenlerizGünaydın gençler
Cuma cuma hazır mısınız? Ben dün akşam tarida sabiti görünce çok heyecanlandım. Sabaha eksi kesin diye. Ama maalesef yine sabit. Ama akşam 19.30 da en gec evde oluyorum. Gelir gelmez yine tartılacağım. Asıl kilom akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?