Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evlilik yıldonumunhefefım cık cııııkk
Doğum gunum hedefım de tırt olmak üzere

Pes etmek yok canım hedefe ulaşamasakda en azından bir kaç adım dahi yaklaşsak kardır Benimde evlilik yıldönümü 8inde bakalım o zamana kadar ne göreceğim tartıda hedefim 95di azimle devam inşallah ulaşacağım

ya bende hint dansını çok seviyorum ama yapamıyorum bu totoyla

Kız bize laf sırası gelmezdi de hep bir ağızdan konuşurduk

Şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Eşim izinli 2 haftadır o yüzden her an giremiyorum sağ olsun kızlarda laptopa el koyunca ancak gece fırsatım oluyor birde sabah onlar uyurken
Sağol canım bende iyiyim. Ay bu çocuklar yok mu, bunlarda büyüyünce el koyacaklar di mi her bir şeylerime

ya bende hint dansını çok seviyorum ama yapamıyorum bu totoyla

Ayyy bak aklıma düşürdün şimdi hint danslarını benim kızlarıda kendime benzettim gerçi büyük artık izlemiyor ama ufakken oda bayılırdı ufaklıkta Anneciğim çori çori filmi açsana diyor kanal 7yi normalde hiç izlemezdim ama hint dizilerine deng geldiğimden beri izliyorum

Dur onuda öğreneyim eksik kalmayayım
Bazen Anneme bile bir şey olunca kız şuraya gitmedinmi yada şunu yapmadın mı öbür tarafta soracaklar aaaa sen yapmadın mı tüh senin suratına diyecekler diyorum nasıl gülüyor

Canım bi dolu konusmussunuz geçmişi okuyamadım sadece bildiri lere baktim ben 46 yaşındayım 40 yaşında anne oldum aynı dusuncelerdeyim seninle

Günaydın gençler
Cuma cuma hazır mısınız? Ben dün akşam tarida sabiti görünce çok heyecanlandım. Sabaha eksi kesin diye. Ama maalesef yine sabit. Ama akşam 19.30 da en gec evde oluyorum. Gelir gelmez yine tartılacağım. Asıl kilom akşama

O zaman bir menü gelsin....
Sabah kakiinca suyumu içmeyi unutmustum ama
1 haşlanmış yumurta

Kahvaltı 8.30
5siyah 5 yeşil zeytin
1kk b. Peynir
1 dilim tbe ekşi mayalı
2.yumurtam yolda dağılmış kabuklarını ayırmak zor geldi.

Öğlen 12.15
1 kepçe cacık
Domates salatası
Taze fasulye etsiz

Ara
1 sade kahve
1 taze kayısı

Akşam 20.00
3 salatalık 3yk yoğurt 1/4demet maydonoz bol pul biber bol nane ile salata yaptım yedim.
Sonra da bizimkilerin az yağlı kıvırcık salatalarına salça oldum
1dllm tbe

Yoğurt kürü
2.5lt su tamamlandı.

Spor; gün içinde 40dk kosusturuyormusum öyle diyor adım sayar. Sayılırsa bir tek o var.

***5. Takım 526. Etap***

servey (71,5/ / /%)
moni (91,0/ / /%)
fancynancy (75,2/ / /%)
Cikilatacanavari (76.7/ / /%)

lydznp (83,2/ / /%) sabit

5. Takım Ortalama:

nilsub (77/ / /%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/68,5/0,5/%0,72) Mezun olan üye.
wendigo (65,9/ / /%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı

dennisgo (/ / / /%) yeni üye başlangıç tarihi: 13.07.2017 başlangıç kilosu: hedef kilosu:
betulbtl (68,8/ / /%)
Oynakbasi34 (101,8/ / /% ) Fahri üye

Ben şimdilik sabit olarak ekledim listeye canım, aksama daha eksi olursan düzenleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…