Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız senden canım çekti valla, evde olanlarla yaptım bende, köftenin yanına güzel gitti valla.
ay sebzelerin hepsi güzel iyide ben sebze sever olarak nasıl kilo alıyorum acaba
Sen fırında sebze ye ben börek ortim ortim dedim ama 3 nokta yan yana...
ay kıymetimi bil işte kendime börek yapmaya üşeniyorum
Ben cok sevdım
Yesılcayı tarcınla kaynattım sonra 1 lımon sıktım snr madensuyu
Gun boyu onu ıctım
bende seviyorum artık başta garip gelmişti ama
Zaten üşengeçlikten 4 içimlik demleyip atmıştım dolaba :))) mecbur içecem, alışırım belki.
üşengeçlik bazen işe yarıyor

Deniz bunu sevdi :) bunu genelde dondurma ya da bitter çikolata ile geçmek diyet için daha uygun galiba canım :)
Ben artık eve bitter almıyorum. 1 kare diye başlayıp 1 paketi yiyorum. Birde ben tam bitterciyim. Kendimi bildim Bileli bitterden başka cikilat yemem

Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordum naber fıstık?

Şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Eşim izinli 2 haftadır o yüzden her an giremiyorum sağ olsun kızlarda laptopa el koyunca ancak gece fırsatım oluyor birde sabah onlar uyurken

ay yeter dönün garii

Bu haftasonu son sonra eşim işe başlayacak ve ben bomba gibi sahalara dönüyorum zaten şükür beslenme ve su gayet güzel gidiyor Bu aralar nedense zumbaya taktım daha doğrusu oynayasım var sanırım pazartesi itibaren evde yürüyüşüm harici zumba yapmayı düşünüyorum ( daha doğrusu öğreneceğim ) hatta küçük kuşuma dedim pazartesi benle birlikte yaparmısın hem eğleniriz diye kuzu gün sayıyor ne zaman başlayacağız diye
Birde özellikle kol çalışmam lazım başladı ufaktan yumuşamalar sarma olmasın

çeneniz kadar yağlarınız çalışsın bacılar ben yatar sabaha birikmiş 100 sayfa görmek istemiyorum zıbarın yatın

sen çok yaşa emi ne güldüm gece gece eşim hayırdır diyor dedim böyle böyle o bile gülüyor valla alemsiniz siz hee hani yüz yüze görüşmüş olasanız ancak bukadar hoş sohbetiniz olurdu diye

InşALLAH oynakcigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…