- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.581
Acın ona takımı kurtulalım ondan delı mı neeeesana ayrı bir takım açsak tek başına bütün takımlara yetersin
Seni seçtim pikacuuusen sıralama yapmamışsın ama
ellerin otamatik ilk beni yazmış
aklına ilk ben gelmişim
beynim ilk beni seçmiş
daha ne olsun
Demi çok oldu galiba benimkinin. Tarçında atmıştım. Birde limonu sonradan attım içine maden suyuyla karıştırınca.Ben cok sevdım
Yesılcayı tarcınla kaynattım sonra 1 lımon sıktım snr madensuyu
Gun boyu onu ıctım
ay sebzelerin hepsi güzel iyide ben sebze sever olarak nasıl kilo alıyorum acabaKız senden canım çekti valla, evde olanlarla yaptım bende, köftenin yanına güzel gitti valla.
ay kıymetimi bil işte kendime börekSen fırında sebze ye ben börek ortim ortim dedim ama 3 nokta yan yana...
bende seviyorum artık başta garip gelmişti amaBen cok sevdım
Yesılcayı tarcınla kaynattım sonra 1 lımon sıktım snr madensuyu
Gun boyu onu ıctım
üşengeçlik bazen işe yarıyorZaten üşengeçlikten 4 içimlik demleyip atmıştım dolaba :))) mecbur içecem, alışırım belki.
Mahşerin 4 atlısıBiz ne oluyoz o zaman siz gülsünüz biz diken mi cık cık cık
Acele etme. Hatta sabaha bırakYarın için takım listesini paylaşayım diyorum ama çeneniz düşük arada kaybolur gider diye korkuyorum
Ya ben betüşe demiştim 5.takımın hunilisi diye ama seni nasıl düşünemedim ki veysoşcum yaaSabah bıldırım yapmazsam bılın kı
Sız bu satırları okurken Yanagınıza buse kondurup cok uzaklarda olacagımmmmmm
Ben artık eve bitter almıyorum. 1 kare diye başlayıp 1 paketi yiyorum. Birde ben tam bitterciyim. Kendimi bildim Bileli bitterden başka cikilat yememDeniz bunu sevdi :) bunu genelde dondurma ya da bitter çikolata ile geçmek diyet için daha uygun galiba canım :)
Ba ba baaaa, diyene bak sen, Mahmut'tan ne haber ?çeneniz kadar yağlarınız çalışsın bacılarben yatar sabaha birikmiş 100 sayfa görmek istemiyorum zıbarın yatın
Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordumnaber fıstık?
Evrene kötü mesaj yollama lütfen.. . Hımmmm hımmmm....Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn
Yine otomatiğe bağlanmış. Atın beni atin beniYa bırak allasen yaaaahep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaa atın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr
aramız soğuk üzüyoBa ba baaaa, diyene bak sen, Mahmut'tan ne haber ?
ay yeter dönün garii
çeneniz kadar yağlarınız çalışsın bacılarben yatar sabaha birikmiş 100 sayfa görmek istemiyorum zıbarın yatın
InşALLAH oynakcigimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayımha bire sokaklarda valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda
Cumartesi de Sibelde var hesap günü
Bu arada müjdemi vereyimAyşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz
Bende hepinizi çoook seviyorum
İyiki varsınız 5.TakımAyşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorumşu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?