- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.561
oh mis afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 parça tulum peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kafeinsiz filtre kahve
Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık tulum peyniri
Ara
Ananas çayı
Filtre kahve
Çeyrek muz
1 günkurusu (aralıklarla yedim )
Akşam
5 ızgara köfte
Fırında biber, soğan, sarımsak (foto da atcam)
4 yk Karabuğday salatası
Eki Görüntüle 2020477 Eki Görüntüle 2020478 Eki Görüntüle 2020479
Gece
Yeşil çayı yapıp attım dolaba, maden suyuyla içerim.
Su: 2,5 lt bitti daha içerim
Spor : 30 dk eliptik, mert uyuyunca bir de Leslie yapmayı planlıyorum.
Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn
Ya bırak allasen yaaaaservey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar
Yarın da artı gel var yaa bıttın kızım sennnnYa bırak allasen yaaaahep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaa atın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr
Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarımYarın da artı gel var yaa bıttın kızım sennnn
Kendı kendını dıskalifıye et bence
Yada 3 gun ban cezası koyacagım gor bak
Kafana tukureyım senın, k...ı kırık 5 kılo vercen altı ustu yaaa
Ya dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafaSabah 2 yumurta, peynır, domates, salatalık, bıber,2 yesılcay
Ara 10 yer fıstıgı,2 kuru kayısı,
Ara 3 cevız,1 sutlu nescafe
Aldam 4 salatalık, buyuk kase cacık
Sade tkahvesı
Gun boyu 2,5 lt yesılcaylı sodalı lımonlu tarcınlı su
Yatmadan zencefıl zerdecal tarcınlı yoğurt yerım
80 dk dogada yuruyus
Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn
servey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar
Ya bırak allasen yaaaahep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaa atın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr
Yarın da artı gel var yaa bıttın kızım sennnn
Kendı kendını dıskalifıye et bence
Yada 3 gun ban cezası koyacagım gor bak
Kafana tukureyım senın, k...ı kırık 5 kılo vercen altı ustu yaaa
Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarım
Butun sanslarını tukettın ona göre
sana ayrı bir takım açsak tek başına bütün takımlara yetersinYa dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa
Sağol canımmmoh mis afiyet olsun
Piskoya bağlamışsın yine bebeğimYa dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa
Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub @0zlem @wendigo fancynancy servey @morordek @moni oynakbasi34 @toplight @inatettimolacak @Cikilatacanavari kız betüş @btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik
Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin varya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi
coook seviyorummm
Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayımha bire sokaklarda valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda
Cumartesi de Sibelde var hesap günü
Bu arada müjdemi vereyimAyşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz
Bende hepinizi çoook seviyorum
İyiki varsınız 5.TakımAyşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorumşu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz
ilk başta banada öyle oldu ama içe içe alıştım direnMade sulu yeşil çayımı içiyom ama nilgüşbu beni pek sarmadı, ayrı ayrı içeceğim galiba ben.
ay yeter dönün gariiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayımha bire sokaklarda valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda
Cumartesi de Sibelde var hesap günü
Bu arada müjdemi vereyimAyşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz
Bende hepinizi çoook seviyorum
İyiki varsınız 5.TakımAyşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorumşu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz
Kız senden canım çekti valla, evde olanlarla yaptım bende, köftenin yanına güzel gitti valla.oh mis afiyet olsun
Sen fırında sebze ye ben börek ortim ortim dedim ama 3 nokta yan yana...börek yapıp yollayayım ortikime
Ben cok sevdımMade sulu yeşil çayımı içiyom ama nilgüşbu beni pek sarmadı, ayrı ayrı içeceğim galiba ben.
Zaten üşengeçlikten 4 içimlik demleyip atmıştım dolaba :))) mecbur içecem, alışırım belki.ilk başta banada öyle oldu ama içe içe alıştım diren
Sen zaten ondan özenip yaptın acılı acılı ohhh misss biz yine salatalık yoğurto ayarsız olduğundan öyle besleniyo işte bakma sen ona
dimi yaaa
fırın sebzeyi ben gömdüm bugun misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?