Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oh mis afiyet olsun

Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn
servey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar

servey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar
Ya bırak allasen yaaaahep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaaatın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr

Ya bırak allasen yaaaahep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaaatın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr
Yarın da artı gel var yaa bıttın kızım sennnn
Kendı kendını dıskalifıye et bence
Yada 3 gun ban cezası koyacagım gor bak
Kafana tukureyım senın, k...ı kırık 5 kılo vercen altı ustu yaaa

Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarım
Butun sanslarını tukettın ona göre

Ya dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa

Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn
Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarım
Butun sanslarını tukettın ona göre
Ya dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa
sana ayrı bir takım açsak tek başına bütün takımlara yetersin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayım ha bire sokaklarda valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda

Cumartesi de Sibelde var hesap günü
Bu arada müjdemi vereyim Ayşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz

Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik

Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin var ya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi
coook seviyorummm

Bende hepinizi çoook seviyorum
İyiki varsınız 5.Takım Ayşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorum şu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz

Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordum naber fıstık?

ay yeter dönün garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…