Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy bi yerden ucuz bi babet al bari, ya da biran önce eve gidip rahat bişiler giyip yeniden çık, günler uzun malum bende kızımı arabaya atıp önce parkta oynatıp sonra yürüyeyim bari.

sonra jillianı yapmak istemem diye korkuyorum...

haftada 4 gün 45 dk diyoduk, 45+45'e mi geçtin :)
ben sana gün aşırı yapıyorum. Sence fazla mı kısmalı mıyım diye sorduğumda yaptığım spor aşağıdaki gibiydi ;
-5 mil lesli ile yürüşüy (1 saat 8 dakika ve 1 saat 28 dakika süren iki videondan birisi )
ya da
-3 mil yürüyüş (45 dakika )+45 dakika yürüyüş (minimum 10 dakikası koşu)

Devam dedin ben de devam ettim :)

tatlı krizinde napıoduk peki? paketli hiç bişi yok tabi. leptin diyodu bu hatun, bişi yapıoyoduk onun için. 4 saat ara mı olmalıydı ne.
Adet dönemlerinde tatlı krizi için daha önce bir diyetisyen bana dereotu önermişti kızlar. Ben o zamanlar nefret ederdim ve hiç denemedim etkisini bilmiyorum son 1 aydır yemeye başladım diyette 6. Haftam şu ana kadar tatlı krizim olmadı .belki o işe yarıyordur aklınızda bulunsun

sonra jillianı yapmak istemem diye korkuyorum...
haklısın, 30 day devam o zaman sen.

hahaha, madem alıştın devam o zaman. sende bizim özlem gibiymişsin. bu arada tr'desin dimi? çalışıyo musun? tatil için mi yoksa temmeli dönüş mü yaptınız?

tarçın iyi geliyodu bana da. dereotunu yıkamaya üşenmesem yerim de

ya benim bildiğim ara öğün hiç yok leptin bozulmasın diye tam karatay da sabah akşam yemek aralarda tereyağlı kahve var çok çok acıkılırsa ayrana müsade var diye biliyorum
tatlı krizinde napıoduk peki? paketli hiç bişi yok tabi. leptin diyodu bu hatun, bişi yapıoyoduk onun için. 4 saat ara mı olmalıydı ne.
aslında karatayda 4 saat değil canım en ideali sabah 9 akşam 6 başka yemek yemek yok
evet öyle bişi unutmuşum inanki çok ara verdim :)) aklımda kalmaz tabi işime gelmiyordu çünkü :)) hurma yiyebiliyorduk... gün kurusu kayısı.... ceviz badem işte...
hayır ya gerçekten unutmuşsun arada hurma yok hatta kızıyor karatay hurmaya ,sabahları kuru kayısı kahvaltıda
Ben akşama çok ümitliyim. Acayip bağırsak boşaltıp ödem atıyorum bugün
rast gele
Kız onun karataydan haberi olsa 3 öğün eti form yemez
doğru söze ne hacet

Ben dereotunun tüm demetini yıkıyor kurutup dolaba kaldırıyorum haftaiçinde istediğim gibi kullanıyorum. Maydanoz nane için de aynısı geçerli..
Ben Belçika'da yaşıyorum. Tatile Türkiye'ye gelmiştim. Oradayken bankacıydım ama bıraktım geldim şimdi Eylül'de dil kursu başlayacak sonra diploma denkliğim olacak sonra da iş arayacağım. İşim uzun yani :)bu sene öğrenciliğe geri dönüyorum :)

yok kız hurma falan ramazanda bile iftarı zeytin le açın hurma yenmicek diyip kızıp duruyo karatay teyzem
aburcubursuz 12. günüm şeker krizim çok azaldı.... ara ara canavara dönsemde oyalanınca unutuyorum....
vay çok iyi dayanmışsın gerçekten tebrik ederim

dere otu ve maydanozu sabah kalvaltıda çok öneriyorlar canım illa etkisi oluyordur tabi herkes te aynı etkiyi göstermez o başka

konuş nilgünüm, karataycı senmişsin meğer :)

kafam karıştı iyice :) şu an tatilde tr'desin, belçikadaki diyetisyenin dediğini yapıosun sanmıştım, tam tersi sanırım :) dil öğrenmek en eğlenceli iş bence, öğrenciliğe dönmekte güzel, kilo da verince gençleşiceksin iyice bak, öğrenciliğe kadar hemde :)

aa yok muydu hurma... ramazanda en iyi tatlı hurma dediydi haberlerde... yanlış mı hatıarlıyorum ki....

yok kız hurma falan ramazanda bile iftarı zeytin le açın hurma yenmicek diyip kızıp duruyo karatay teyzem

vay çok iyi dayanmışsın gerçekten tebrik ederim

sağol beybisi...atile gidene kadar no aburcubur inşallah.... tatilde yicem hepsini nihahhahaaa :))

ya face te gerçek karataycılar diye bir grup var onu takip ediyorum ,adminler yanlış beslenmeye hemen müdahele ediyorlar ordan çok şey öğrendim aralarda bişey yedirmiyorlar asla sade türk kahvesi istenilen kadar serbest en fazla açlık krizlerinde ayran içiliyor ceviz bile yemeyin diyorlar

aa yok muydu hurma... ramazanda en iyi tatlı hurma dediydi haberlerde... yanlış mı hatıarlıyorum ki....

sağol beybisi...atile gidene kadar no aburcubur inşallah.... tatilde yicem hepsini nihahhahaaa :))
yok bak bak videolarına hurmalar israilden ithal ediliyo diye kızdıydı ordan hatırlıyorum yenmicek diyip durdu hem karatayda ara öğün yok ki betüş

dere otu ve maydanozu sabah kalvaltıda çok öneriyorlar canım illa etkisi oluyordur tabi herkes te aynı etkiyi göstermez o başka
Ben sabah nane dereotu maydanoz yiyorum. Nane de çok etkili canım. Bir de kefir içeceksem dereotlu içiyorum. Bende olumlu etkisi var. Bazen suyuma da atıyorum. Bugün içtiğim suda nane bir iki dilim salatalık ve bir çubuk tarçın var

wendy canım aralarda istenilen kadar tereyağlı kahve koyanda var koymayanda mecbur değil tereyağı ama enerji veriyor diyo koyun diyo karatay yeşil çay ayran serbest sabahları bol ceviz badem fındık peynir yumurtanın her türlüsü bol zeytin yeşillik domates salatalık sadece mevsiminde yenilecek her sebze mevsiminde yenilecek ..
akşamlarısa yine sebze yemeği köy tavuğu balık salata baklagiller serbest ..
mevye kilo verip korumaya geçenlerde sabahları 1 porsiyon serbest ..
geçen yine ekmek yemezseniz kh almıyoruz zannetmeyin kurubaklagillerde kuruyemişte kh var zaten diyodu domateste bile var dedi kh için bol su şimdilik aklıma gelenler bunlar
bu arada buğday makarna tam tahılların hepsi pilav yasak

Evet tam tersi Türkiye'ye tatile geldim bir aylığına ve hiç aklımda yokken bir arkadaşım sayesinde diyetisyene başladım. 1 ayda 8 kilo verdim ve burada devam ediyorum. Diyetisyenim ile yazışmaya devam ediyoruz ama ölçüm yaptıkları makineler var ya beslenmeyi ona göre planladıklarını ondan kilo vermenin durmadığını benim için ezbere diyet vermenin doğru olmayacağını söylüyor. Tabii benim ısrarlarım nedeniyle yine de bana 75 kiloya kadar idare edecek ortalama bir diyet verdi 75 olunca da spor artacak. Aslında haklı çıktı oradayken haftada 2 kilo veriyordum döndüğüm 11 gün oldu 1,6 kilo verdim. Yine veriyorum aslında ama ölçümlerim olsa daha etkili bir hafta geçirebilirim. Burada diyetisyene gitmiyorum çünkü kilo vermem devam ediyor olur da bir aşamada takılırsam burada bir diyetisyene de gidebilirim..
Öğrencilik çok güzel ama Fransızca öğreneceğim biraz gözümü korkutuyor yine de çalışmaktan daha keyifli olacağı kesin

Selam cnm hala tatildeyim burdan düğüne gitcez bi süre aydın da olcam sanırım ağustosta dönücem izmire netim de yoktu hiç uğrayamadım kusura bakmayın.
Bende çok istiyorum listeye gireyim şu kilo işini hızlandırayım ama yazın hep dışarda oluyorum çok zor oluyo. burdaki tartıda kiloyu tutturabilirsem girerim belki listeye de:)

gaddarlar ... vicdansızlaar....

yok bak bak videolarına hurmalar israilden ithal ediliyo diye kızdıydı ordan hatırlıyorum yenmicek diyip durdu hem karatayda ara öğün yok ki betüş

vay be ona da mı kızıyordu....

ay inşALLAH incecik olda tatile kadar koca bulda gel gariiii

Amin de ordan bulcağım kocadan hayır gelir mi ki :)))

kız vasfiye çıkmış içinden :))) şekre pambık nilsub gelmiş :)))

gaddarlar ... vicdansızlaar....

vay be ona da mı kızıyordu....

Amin de ordan bulcağım kocadan hayır gelir mi ki :)))

kız vasfiye çıkmış içinden :))) şekre pambık nilsub gelmiş :)))
boynuz kulağı geçer hesabı karataycılıkta seni geçmişim
anam her dk vasfiye çekilirmi gıı beni takımdan atarsınız

ne iyi diyetisyenmiş o... ben bursada gittim bir diyetisyene harf,yen yapmama rağmen kağnı gibi gr gr anca veriyordum... sonra da motivasyonum bozuldu bıraktım boşuna para vermiyeyim diye....

sonra karatayla çatır çatır verdim.... işin sırrı boğazı tutmakta bence... + spor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…