- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.861
hoşbuldum kaptanım,teşekkürlermonim hoşgeldin maşallah sana başınız sağolsun bu arada
Hiç sorma o kadar gaz veriyorsun ki Ayşe'm havada sıcak o gazla biz tutuşuyoruz
evet yarın günlerden sibel
neredeydin senBilemiyorum canım liste liste yap yap olmuyor birşeyler eksik. Ben @dennisgo 'nun diyetisyenine gitmeye karar verdim
Seni yapın ile benimki benziyor neden olmasıno zaman sen paylaş listeyi gidince senin listeni yapayımbeleşe getircem ben bu işi
Ben Tuzlada oturuyorum ama bizim gözlerin derdinden anlayan dr'u gebze' de bulduk. arada gidip geliyoruz iştehoşbuldum kaptanım,teşekkürler
evet yarın günlerden sibelpaylaşırım
neredeydin sengit canım git birine hesap vermek çok etkili
Ahh ahh bendemi gelsem oraya?Bir bakmışsın bende 1 ayda 8 kilo veririm ne süper olur
Sen bir kez gittin dimi diyetisyene sonra bıraktın belki sürekli gitseydin çözüm bulurdu sanaAhh ahh bendemi gelsem oraya..
Gel kız benim misafirim olursun. Bizimiz bağımız bahçemiz yok ama deniz manzaralı balkonumuz varAhh ahh bendemi gelsem oraya?
uzaktasın sibele gel bizle dicektimBen Tuzlada oturuyorum ama bizim gözlerin derdinden anlayan dr'u gebze' de bulduk. arada gidip geliyoruz işte
Bende çok gülerim zaten iyi cesaret beyaz o pantolon gene vasfiyeye bağladım hadi çıkıyorum bendaha doğrusu fark var mı bende görücem bana var gibi geliyo da bir giyiyomuşum fark yok :))) nasıl morarırım ama :)))
Bende çok gülerim zaten iyi cesaret beyaz o pantolon gene vasfiyeye bağladım hadi çıkıyorum ben
Canim ikinci randevuma gittim ama kendisi yoktu!! Randevular iptal olmus ama haber vermediler bana!! Bosuna gitmis oldum!!Sen bir kez gittin dimi diyetisyene sonra bıraktın belki sürekli gitseydin çözüm bulurdu sana
özendik napalım içimizde mi kalsın bir beyaz pantalon giymeden öliim mii....
Diyete başlamana sebep olmuş sanırım fena mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?