- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.901
Valla bilemedim bende neden öyle yapıyo acaba? Her muadilin yan etkisi farklı olabiliyor, devamlı olunca onu tolere edebilmek adına olabilir gibi geldi.
O da olabilir, yoğunlar bayaa farkedince de biraz da değişiklik yapalım diyo olabilirler :)Belki de hangisini yazdığını unutuyor :)
Eeee gene bitti. Yemek derdine mi düştünüz yine. Ben ne yemek yapsam yaa... derken ayıklayıp buzluğa attığım fasulye geldi aklıma. Akşama fasulye yapayım bende.
Bu arada ben dün yazacaktım unuttum. Ben sebzeyi güveçte yapıyorum fırında çok güzel oluyor.nilsub gibi sarımsaklı acılı miss oluyor.
5 mesaj kuralımız var kızlar lutfen sadece 5 mesaj..
Ya cok haklısın gerçekten4. takım 12 kişi, 13. takım desen 9 kişi, davet etmeseler artık birilerini keşke
Ooo beybi sen sarışınmıșsın yaa :)Bu tombalak benim diyete başlamadan az önceki halim.... iki hafta öncesi yani... şimdi aynı kıyafetleri giyip fotomu çekicem yarın.....farkı görüceksiniz....
Biraz Ozlem'in dedigine kulak verin hanımlar her giren gecmisi okumak icin kör olmak zorunda degil
Ya cok haklısın gerçekten
Ooo beybi sen sarışınmıșsın yaa :)
Cok guzel dedigini okudum da sarışını kaçırmışım gene. Mesajları yarım yamalak okuyorum ben sanırımNilgün sarışın falan çok güzel hatun bakmayın resim atmadığına diyodu, ilk kez gördük azıcık :)
Biraz Ozlem'in dedigine kulak verin hanımlar her giren gecmisi okumak icin kör olmak zorunda degil
Cok guzel dedigini okudum da sarışını kaçırmışım gene. Mesajları yarım yamalak okuyorum ben sanırım
Sen buralarda mısın peki kuzum? Eger ki ben Ayse'nin bildirimine yetisemezsem sen degistirir misin listeyi musaitsen? Değilsen sorun değil girmeye çalışırım :)
Oturdum hesap yaptım. Eğer 700gr verdiysem su anki paylaşılan listeler degismezse 1.yizO da olabilir, yoğunlar bayaa farkedince de biraz da değişiklik yapalım diyo olabilirler :)
Hadi yemeği yaparsın eve gitte tartıl, heyecanlanıyorum :)
Oturdum hesap yaptım. Eğer 700gr verdiysem su anki paylaşılan listeler degismezse 1.yizama inşALLAH gitmiştir. Su notaları sildirelim ne süper olur
Ayrıca geçmiş okumaktan aktif katılım da bulunmak zor oluyor. Göz sporu yapmaktan göz sinirlerim inceldi
Ayrıca geçmiş okumaktan aktif katılım da bulunmak zor oluyor. Göz sporu yapmaktan göz sinirlerim inceldi
Biz bize yetmiyormuyuz wendicigim. Artık bizi begenmiyormusun? Neden yeni arayışlar.Ördekcim tek 5 kişi olan hatta en az üyesi olan biziz, yazsan mı paylaşıma bize yönlendirmeleri açısından? Çünkü tüm takımlar 9-10 kişiler. Gerçi böyle de iyiyiz, biz mi kapmaya çalışsak yetebildiğimiz kadarıyla.
Ay dimi kız olur mu olur inşALLAHKaderimiz yine elinde ayşem, hadi görelim seni. Sildir şu notamızı.
Biz bize yetmiyormuyuz wendicigim. Artık bizi begenmiyormusun? Neden yeni arayışlar.
Bak taze kandennisgo geldi. Şu izinli arkadaşları takıma kazanmaya çalışsak
Ay dimi kız olur mu olur inşALLAH
Geçen gün ben de o git gelleri yaşadım. Evet takımdaki konuşmalar canlandı, bi ara ölü toprağı serili gibiydi ama liste cok az kişiÖrdekcim tek 5 kişi olan hatta en az üyesi olan biziz, yazsan mı paylaşıma bize yönlendirmeleri açısından? Çünkü tüm takımlar 9-10 kişiler. Gerçi böyle de iyiyiz, biz mi kapmaya çalışsak yetebildiğimiz kadarıyla.
Bak bende bilemedim şimdiYetiyoruz yetmeye kesinlikle canım, izinliler dönecek gibi değil baksana halimizeDeniz geldi 1-2 kişi daha taze kan gelse iyi olur gibi, sabit ya da kilo alanları tolere de edebiliriz sanki bilemedim sesli düşünce bunlar :)
İnşallah :)
Geçen gün ben de o git gelleri yaşadım. Evet takımdaki konuşmalar canlandı, bi ara ölü toprağı serili gibiydi ama liste cok az kişibugün de yazdım ya liste dışı kişiler listeye girse en çok üyesi olan bizizdir aslında :) belki 1-2 kişi daha gelse iyi olur
Yuzde ort. 1.1in üstünde olan takım var.Oturdum hesap yaptım. Eğer 700gr verdiysem su anki paylaşılan listeler degismezse 1.yizama inşALLAH gitmiştir. Su notaları sildirelim ne süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?