Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eeee gene bitti. Yemek derdine mi düştünüz yine. Ben ne yemek yapsam yaa... derken ayıklayıp buzluğa attığım fasulye geldi aklıma. Akşama fasulye yapayım bende.
Bu arada ben dün yazacaktım unuttum. Ben sebzeyi güveçte yapıyorum fırında çok güzel oluyor. nilsub gibi sarımsaklı acılı miss oluyor.

Belki de hangisini yazdığını unutuyor :)
O da olabilir, yoğunlar bayaa farkedince de biraz da değişiklik yapalım diyo olabilirler :)

Hadi yemeği yaparsın eve gitte tartıl, heyecanlanıyorum :)

5 mesaj kuralımız var kızlar lutfen sadece 5 mesaj..

Biraz Ozlem'in dedigine kulak verin hanımlar her giren gecmisi okumak icin kör olmak zorunda degil
4. takım 12 kişi, 13. takım desen 9 kişi, davet etmeseler artık birilerini keşke
Ya cok haklısın gerçekten
Bu tombalak benim diyete başlamadan az önceki halim.... iki hafta öncesi yani... şimdi aynı kıyafetleri giyip fotomu çekicem yarın.....farkı görüceksiniz....
Ooo beybi sen sarışınmıșsın yaa :)

Biraz Ozlem'in dedigine kulak verin hanımlar her giren gecmisi okumak icin kör olmak zorunda degil

Nilgün sarışın falan çok güzel hatun bakmayın resim atmadığına diyodu, ilk kez gördük azıcık :)

Nilgün sarışın falan çok güzel hatun bakmayın resim atmadığına diyodu, ilk kez gördük azıcık :)
Cok guzel dedigini okudum da sarışını kaçırmışım gene. Mesajları yarım yamalak okuyorum ben sanırım

Sen buralarda mısın peki kuzum? Eger ki ben Ayse'nin bildirimine yetisemezsem sen degistirir misin listeyi musaitsen? Değilsen sorun değil girmeye çalışırım :)

Buralardayım canım, kızım parkta oynuyo bende takılıyorum yanında.

O da olabilir, yoğunlar bayaa farkedince de biraz da değişiklik yapalım diyo olabilirler :)

Hadi yemeği yaparsın eve gitte tartıl, heyecanlanıyorum :)
Oturdum hesap yaptım. Eğer 700gr verdiysem su anki paylaşılan listeler degismezse 1.yiz ama inşALLAH gitmiştir. Su notaları sildirelim ne süper olur

Ayrıca geçmiş okumaktan aktif katılım da bulunmak zor oluyor. Göz sporu yapmaktan göz sinirlerim inceldi

Biz bize yetmiyormuyuz wendicigim. Artık bizi begenmiyormusun? Neden yeni arayışlar.
Bak taze kan dennisgo geldi. Şu izinli arkadaşları takıma kazanmaya çalışsak

Biz bize yetmiyormuyuz wendicigim. Artık bizi begenmiyormusun? Neden yeni arayışlar.
Bak taze kan dennisgo geldi. Şu izinli arkadaşları takıma kazanmaya çalışsak

Yetiyoruz yetmeye kesinlikle canım, izinliler dönecek gibi değil baksana halimize Deniz geldi 1-2 kişi daha taze kan gelse iyi olur gibi, sabit ya da kilo alanları tolere de edebiliriz sanki bilemedim sesli düşünce bunlar :)

Ay dimi kız olur mu olur inşALLAH

İnşallah :)

Geçen gün ben de o git gelleri yaşadım. Evet takımdaki konuşmalar canlandı, bi ara ölü toprağı serili gibiydi ama liste cok az kişi bugün de yazdım ya liste dışı kişiler listeye girse en çok üyesi olan bizizdir aslında :) belki 1-2 kişi daha gelse iyi olur

Çok değil 1-2 kişi, kilosu az olan değil ama kaptanım öyle demişti. Kızlar hepiniz yarışmaya katılmak isteyenler topiğini izlemeye alın davet edin olmaz mı? Ancak öyle yetişebiliriz denk gelirsek.

fancynancy lydznp 0zlem

Oturdum hesap yaptım. Eğer 700gr verdiysem su anki paylaşılan listeler degismezse 1.yiz ama inşALLAH gitmiştir. Su notaları sildirelim ne süper olur
Yuzde ort. 1.1in üstünde olan takım var.
ALLAH'im lütfen guzel bir sonuç göreyim tartida en az kilo ödem gitmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…