- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.821
ay seni geçince banada yetişir bu hatun şimdiaman nere kaçayaım sabit kaldım buralarda kadın gelecek tepemden beni eze eze geçecek
Aklımdasın canımlydznp canım ben yine listeyi ekliyorum son dakika azizliğine uğramayalım diye. Eğer ki eve gittiğinde kilon daha aşağıda olursa ve listeyi düzenleyecek birileri olmazsa beni cepten dürter misin :)
Deme kız demeay seni geçince banada yetişir bu hatun şimdi
ben korkulu rüya
korkulu rüyam geri geldi
alırım anahtarınızıay seni geçince banada yetişir bu hatun şimdi
tartışmaya fazla heyecana gerek yok hemen verelimalırım anahtarınızı
Kız bir gıdım direnseydin baritartışmaya fazla heyecana gerek yok hemen verelim
ayy çok güldümtartışmaya fazla heyecana gerek yok hemen verelim
Tabi gülersin öyle savunma bile yapmadan kaleyi sana teslim etti. Ama ben pes etmeyeceğim beni geçmene izin vermeyeceğim.ayy çok güldümalemsin nilgün
ay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınımKız bir gıdım direnseydin baribu ne savaşmadan yenilgiyi kabul etmek
konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicenTabi gülersin öyle savunma bile yapmadan kaleyi sana teslim etti. Ama ben pes etmeyeceğim beni geçmene izin vermeyeceğim.
tamam bitti dimi şimdi senin tatil işi gitmicen bi dahaayy çok güldümalemsin nilgün
Kasımda 5 yaşında olacak :) çok yakınız ve huylarımız da çok benziyor.kardeşin olsun diyoruz annesine değil bana dönüp hayır ben istemiyorum diye kıyamet koparıyor :) Ben buraya gelene kadar sürekli beraberdik kıskançlık yapıyor canım.. şu an ailenin en küçüğü o ve bir büyük kuzeni onu kıskanıyor sanırım buradan yeni gelen bebek kıskanılırı içselleştiriyorkaç yaşında peki bu kadar kıskandığına göre tocan baksınmış
temennimiz o adaşcazımTabi gülersin öyle savunma bile yapmadan kaleyi sana teslim etti. Ama ben pes etmeyeceğim beni geçmene izin vermeyeceğim.
çok gerçekti hatunsun niloşumay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınım
yani geçeceği kesinstres yapmayayım bari daha çok şişerim sonra
konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicen
yok şekerim yazın benim tatil bitmeztamam bitti dimi şimdi senin tatil işi gitmicen bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?