- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.921
Heh bi de ondan yazmıyorum simdi bize yönlendirin desem ilk geleni yonlendirecekler belki de çok az kg vermek isteyen biri olacakÇok değil 1-2 kişi, kilosu az olan değil ama kaptanım öyle demişti. Kızlar hepiniz yarışmaya katılmak isteyenler topiğini izlemeye alın davet edin olmaz mı? Ancak öyle yetişebiliriz denk gelirsek.
@fancynancylydznp @0zlem
Ilk 3e girsek de olur :)Yuzde ort. 1.1in üstünde olan takım var.
ALLAH'im lütfen guzel bir sonuç göreyim tartida en az kilo ödem gitmiş olsun
Bugün de bir trafik var ki sormabakıcı da Zeynep'in bezini çıkarmış söylesin diye. Babası da tuvalete girmiş sağolsun yarım saatten önce çıkmaz. Çocuk büyük küçük hepsini salmış. Birde evde gezindiyse oooo..... anca paklar
bende tartılayım bida sonuç farklı çıkarsa yazarım
27 aylık. Kilot beze geçtik ve artık bez demiyorduk. Bak sen abla oldun kilot giymeye başladın. Kiloda çiş kaka yapilmazi öğretiyoruduk. Ama benim iznimi bekliyordum ben. 20 ağustosta hali ve. Kaldırıp açacaktım altını. Supriz yumurtadan bu çıktı bugün.Zeynep kaç aylık şimdi? Biz 3 yaşa 1 ay kala yaza denk geldiğimizden hallettik. Ama 30 ay da yaza gelse olurdu, çiş sonrası giyinme sıkıntı olduğundan mecburi beze geçtik.
Ne iyi olur. Bir fırsat yakaladık inşALLAH kullanabilirizbende tartılayım bida sonuç farklı çıkarsa yazarım
bellibiliyo musun önü söküldü o gün evden çıkıp oraya gidesiye kadar.... nişan evinde oturup pantalon ağı diktim% 50 mi zor tutuyom içerde
sonra kilo vermediğini görünce çözüm bulmaya çalışır dıCanim ikinci randevuma gittim ama kendisi yoktu!! Randevular iptal olmus ama haber vermediler bana!! Bosuna gitmis oldum!!
iki hafta dort dortluk uyguladim ama sıfır fark!!!
dimiDiyete başlamana sebep olmuş sanırım fena mı :)
haha ortim benim yokluğumu aratmıyoAh ne çektin be betüş. koca yok. Beyaz pantolon yok. Zaten %50 de zor duruyor içeride. Ne çektin be betüş
benle dimiEvet tatlış yoldayım. Sizinle yol pek eğlenceli geçiyor. Sağolun
ay yapınca herşey güzel oluyorEeee gene bitti. Yemek derdine mi düştünüz yine. Ben ne yemek yapsam yaa... derken ayıklayıp buzluğa attığım fasulye geldi aklıma. Akşama fasulye yapayım bende.
Bu arada ben dün yazacaktım unuttum. Ben sebzeyi güveçte yapıyorum fırında çok güzel oluyor.nilsub gibi sarımsaklı acılı miss oluyor.
kolay gelsinBugün de bir trafik var ki sormabakıcı da Zeynep'in bezini çıkarmış söylesin diye. Babası da tuvalete girmiş sağolsun yarım saatten önce çıkmaz. Çocuk büyük küçük hepsini salmış. Birde evde gezindiyse oooo..... anca paklar
Napayım canım anlamadım ne ayarıKız servey o kadar ayar yaptık hepimiz sen neden yapmadın, kapat albümünü hadi.servey
Ben listeyi duzenleyip paylaştım kızlar son dakikada :)
Ortalamamız 0,924 oldu
Ayy ama seninki yetisir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?