Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heh bi de ondan yazmıyorum simdi bize yönlendirin desem ilk geleni yonlendirecekler belki de çok az kg vermek isteyen biri olacak

Bugün de bir trafik var ki sorma bakıcı da Zeynep'in bezini çıkarmış söylesin diye. Babası da tuvalete girmiş sağolsun yarım saatten önce çıkmaz. Çocuk büyük küçük hepsini salmış. Birde evde gezindiyse oooo..... anca paklar

Zeynep kaç aylık şimdi? Biz 3 yaşa 1 ay kala yaza denk geldiğimizden hallettik. Ama 30 ay da yaza gelse olurdu, çiş sonrası giyinme sıkıntı olduğundan mecburi beze geçtik.

Zeynep kaç aylık şimdi? Biz 3 yaşa 1 ay kala yaza denk geldiğimizden hallettik. Ama 30 ay da yaza gelse olurdu, çiş sonrası giyinme sıkıntı olduğundan mecburi beze geçtik.
27 aylık. Kilot beze geçtik ve artık bez demiyorduk. Bak sen abla oldun kilot giymeye başladın. Kiloda çiş kaka yapilmazi öğretiyoruduk. Ama benim iznimi bekliyordum ben. 20 ağustosta hali ve. Kaldırıp açacaktım altını. Supriz yumurtadan bu çıktı bugün.

biliyo musun önü söküldü o gün evden çıkıp oraya gidesiye kadar.... nişan evinde oturup pantalon ağı diktim % 50 mi zor tutuyom içerde
belli
tamam da bünyeni tam bilmiyordu ilk hafta
Canim ikinci randevuma gittim ama kendisi yoktu!! Randevular iptal olmus ama haber vermediler bana!! Bosuna gitmis oldum!!
iki hafta dort dortluk uyguladim ama sıfır fark!!!
sonra kilo vermediğini görünce çözüm bulmaya çalışır dı
Diyete başlamana sebep olmuş sanırım fena mı :)
dimi

ay yapınca herşey güzel oluyorafiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…