- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.941
Ayy ama seninki yetisir mi
Tam paylaşım alanını açtım belki yetişir diye, o anda 20:00 oldu. Düzenleyene kadar kesin gececekti, hesap bile yapamamıştım çünküGeçti sanırım artık.
Tam paylaşım alanını açtım belki yetişir diye, o anda 20:00 oldu. Düzenleyene kadar kesin gececekti, hesap bile yapamamıştım çünkü
serveycim fotoları sadece senin belirlediğin kişiler görsün diye ayar var senin fotona bir adam msj yazmış ayarardan belirle ve kaydet sadece biz görelim ayarlarda benim takip ettiklerim diye seçenek varNapayım canım anlamadım ne ayarı
iyi yaptınBirini davet ettim takıma
Ne yazmış gıııııııserveycim fotoları sadece senin belirlediğin kişiler görsün diye ayar var senin fotona bir adam msj yazmış ayarardan belirle ve kaydet sadece biz görelim ayarlarda benim takip ettiklerim diye seçenek var
Yaa ilk 3'e zaten giremiyormusuz ki... Ortalaması 1'in üzerinde 3 takım varmış zaten. Ay boşuna heyecan olmusHaftaya artıkmoni :) kaçıncıyız şu an?
Gördüm canım daha önce de yarışmıs galiba. Diskalifiye listesine bakacaktim ben de.Birini davet ettim takıma
çok beğenmiş seniNe yazmış gııııııı
çok beğenmiş seni
Esım gorurse bır daha benı goremezsınızzçok beğenmiş seni
Nasıl sılcem pekıçok beğenmiş seni
Bugun tartilmadm canim sabah cok erken ciktim yeni geldim.cocukluk arkadasimla birlikteydim ve ayıptır söylemesi e son diyetten önce yedigim bisey yedim soylemiym ama.. acayip dokandi mideme. Kivraniyom simdiinatettimolacak kuzum tartılmadın mı? eve geçinceye kadar listeye dönmeyeceksin dimi?
Pekı sız nasıl gordunuz yazdıgınıçok beğenmiş seni
bilmiyorum nasıl silindiğini o resmi kaldır yada resimlerin hepsini kaldır şimdilikNasıl sılcem pekı
Gecmişi bıle okuywmıyorum kı ben. Abovvvvvvçok beğenmiş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?