- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.616
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.961
Yaa ilk 3'e zaten giremiyormusuz ki... Ortalaması 1'in üzerinde 3 takım varmış zaten. Ay boşuna heyecan olmusmoniyi de ekleyebilseydik gecerdik belki
Gördüm canım daha önce de yarışmıs galiba. Diskalifiye listesine bakacaktim ben de.
resmin altında yorum bölümünde yazmış adam çok güzelsiniz rahatsız etmiyorum dimi diyePekı sız nasıl gordunuz yazdıgını
aaaaaa söyle bakalım yumurtahlı köftemiBugun tartilmadm canim sabah cok erken ciktim yeni geldim.cocukluk arkadasimla birlikteydim ve ayıptır söylemesi e son diyetten önce yedigim bisey yedim soylemiym ama.. acayip dokandi mideme. Kivraniyom simdi
Yaptım olmadıbilmiyorum nasıl silindiğini o resmi kaldır yada resimlerin hepsini kaldır şimdilik
sil fotoları hepsini yorumlarda kalkar o zamanYaptım olmadı
Hakkınızı helal edınnn
Begenıldıgım ıcın bu kadar tırsacagım hıc aklıma gelmemıstı
Oysakı burnumu hıc begenmem
Ayrıca gobeeeegım de varrr
Salak mıdır nedırr
resmin altında yorum bölümünde yazmış adam çok güzelsiniz rahatsız etmiyorum dimi diye
Pekı sız nasıl gordunuz yazdıgını
moni görmüş sonra bende baktım yazmış manyak herif sonrada etkinliklerine baktım bir kaç kişiye daha yazmış sapık mıdır nedir
Yaptım şimdıCanım albümlere git albümü sil var ordan albümünü sil, beğendiğimiz için yorum bize de bildirim olarak geldi. Bi daha da açık alana resmini koyma ayarı öğretelim.
gelen sapıkları çenemizle öldürür biz be haberleri yok tabi bizim takımdanCanım albümlere git albümü sil var ordan albümünü sil, beğendiğimiz için yorum bize de bildirim olarak geldi. Bi daha da açık alana resmini koyma ayarı öğretelim.
dur bakayım kontrol edeyim silinmiş miYaptım şimdı
hoş geldin ay ne güzel okuyormuşsun bizde çok sıcakkanlı bir takımızKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
ayarı değişsin sadece izlediklerim diyeservey kız tek o foton silinmiş hepsini kaldır bir süre bence
Ya hoş buldummhoş geldin ay ne güzel okuyormuşsun bizde çok sıcakkanlı bir takımız
Heee senın bır numaran yok yanı dıyorsunnnmoni görmüş sonra bende baktım yazmış manyak herif sonrada etkinliklerine baktım bir kaç kişiye daha yazmış sapık mıdır nedir
hoşgeldin canımKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
hangi takımdaydın oynakbaşı izliyomuş seni buraya sık gelir banuşYa hoş buldumm
Heee senın bır numaran yok yanı dıyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?