- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.981
Nefes alman yeterlı dıye yazıyormuşşgöbeğem var yaz profiline
3.takımdaydim canimhangi takımdaydın oynakbaşı izliyomuş seni buraya sık gelir banuş
Bu muhabbetlerı esım gorup gobeggggımı kesıp bana yedırıyormuşşşNefes alman yeterlı dıye yazıyormuşş
e sapık olunca tabi nefes alsan yeter dicek ne dicekNefes alman yeterlı dıye yazıyormuşş
Hoşgeldin canım, kaptan yardımcısıyım ben. 28 yaşında, doktora öğrencisiyim, yeni doğmuş bir bebem var :) Tıp doktoru olmasa da hedefim doktor olmak benim deKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
haklı adamBu muhabbetlerı esım gorup gobeggggımı kesıp bana yedırıyormuşşş
hadi bakalım bol bol yağ yakŞimdi ayağımin tozuyla tempolu bir yürüyüşe çıkıyorum haydi kızlar
Hoş bulduk canım memnun oldum Allah analı babalı büyütsunHoşgeldin canım, kaptan yardımcısıyım ben. 28 yaşında, doktora öğrencisiyim, yeni doğmuş bir bebem var :) Tıp doktoru olmasa da hedefim doktor olmak benim de
Onceden yarıstıysan kuralları biliyorsundur.
Daha önce kullandığın nick farklı mıydı? Bu isimle aratınca sonuc listelerinde bir sey çıkmadı. Yarışmaya devamlılık açısından eğer isim değişikliği olduysa bildirmen iyi olur. Ona göre işlem yapmamız gerekiyor çünkü :)
Canım sen izne ayrılmamışsın diskalifiye olmuşsun yarışmadan. O yüzden yeni üye gibi 2 haftalık deneme süren olacak ve paylaşım alanında listeye girmeni oylamaya sunmamız gerekecek, eger itiraz eden biri olmazsa o sekilde listeye girebileceksin haberin olsunHoş bulduk canım memnun oldum Allah analı babalı büyütsunevet değiştirmiştim bi ara önceki heydoktorr du sanırım
ördeğim yeni arkadaş baya takım dolanmış ama listeye giremedi sanırım çünkü takımlarda kısa süreli yazışıp devamlılığı getirememişHoşgeldin canım, kaptan yardımcısıyım ben. 28 yaşında, doktora öğrencisiyim, yeni doğmuş bir bebem var :) Tıp doktoru olmasa da hedefim doktor olmak benim de
Onceden yarıstıysan kuralları biliyorsundur.
Daha önce kullandığın nick farklı mıydı? Bu isimle aratınca sonuc listelerinde bir sey çıkmadı. Yarışmaya devamlılık açısından eğer isim değişikliği olduysa bildirmen iyi olur. Ona göre işlem yapmamız gerekiyor çünkü :)
MerhabaKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
merak etme birşey gerekirse bilen söylerKızlar bu arada ben kuralları bilmiyorum bence :) ilk sayfada okuduklarımdan ibaret değil muhtemelen.. bu nedenle yapmam gereken bir şey olursa bana söylerseniz sevinirim
teşekkürler
Yok sabıt gelırım sadece gobeeeegı yersemhaklı adamsabaha da + 5 gelirsin
enişte tabiki kız sendeYok sabıt gelırım sadece gobeeeegı yersem
Hangı adam haklı bu arada
Cekırge 60 olcaktı oaferin çekirge çok beğendim yürüyüşünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?