- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.607
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.001
Haftaya pazar kızımın Doğum gününü kutluycaz, 10 gün kendime Rocky haftası yapıyorum. Ayın 24.ü kızımın Doğum günü ama pazar kutluycaz.
Acil 64 kg altı olmalıyım, o resimlerde şişman anne olmak istemiyorumideal kiloda sağlıklı fit anne olmak istiyorum..
Yürürken yazcam diye düşüyordum, yol kıvrımını kaçırmışım
Eski nickine göre diskalifiye olmuş görünüyor monicanördeğim yeni arkadaş baya takım dolanmış ama listeye giremedi sanırım çünkü takımlarda kısa süreli yazışıp devamlılığı getirememişlistelerden kontrol etmek lazım yinede
Ilk sayfadakilerden farklı pek bir sey yok aslında. Takımda aktif olmak, her cuma öğlene dek kilo bildirimi yapmak, menü paylaşmak temel aradığımız şeyler :)Kızlar bu arada ben kuralları bilmiyorum bence :) ilk sayfada okuduklarımdan ibaret değil muhtemelen.. bu nedenle yapmam gereken bir şey olursa bana söylerseniz sevinirim
teşekkürler
Kuzum sen zaten gayet iyi görünüyorsun ama madem öyle bir hedefin var, o seni motive etsinHaftaya pazar kızımın Doğum gününü kutluycaz, 10 gün kendime Rocky haftası yapıyorum. Ayın 24.ü kızımın Doğum günü ama pazar kutluycaz.
Acil 64 kg altı olmalıyım, o resimlerde şişman anne olmak istemiyorumideal kiloda sağlıklı fit anne olmak istiyorum..
Şimdi baktım ben de 0,1 kg artı ile listeye girmemesi gerekiyor sanki. Izne ayrılırken sağlık nedeni ile falan da ayrılmamış. Ekstrem durumların hiçbirine girmiyor.morordek ördekcim 1. Takım 0,1 kg da olsa artı ile izinden dönen var? toplight moni
Yeni üyemiz içinde moni ablamın dediğini dikkate alarak önce deneme süresi başlasın, azimli olur listeye girecek olursa listeye gireceği hafta başı oylamaya sunarsınız diyorum? Ne dersiniz?
Bu arada kolay gelsin şekercim misafirlerinle.
Ay dikkat et yaYürürken yazcam diye düşüyordum, yol kıvrımını kaçırmışım
Eski nickine göre diskalifiye olmuş görünüyor monican
Ilk sayfadakilerden farklı pek bir sey yok aslında. Takımda aktif olmak, her cuma öğlene dek kilo bildirimi yapmak, menü paylaşmak temel aradığımız şeyler :)
Kuzum sen zaten gayet iyi görünüyorsun ama madem öyle bir hedefin var, o seni motive etsin
Şimdi baktım ben de 0,1 kg artı ile listeye girmemesi gerekiyor sanki. Izne ayrılırken sağlık nedeni ile falan da ayrılmamış. Ekstrem durumların hiçbirine girmiyor.toplight kaptanım da bi baksın olmazsa benim gözden kaçırdığım bir sey mi var acaba?
Ay dikkat et ya
Aklıma babam ve oğlum da abı karakterı geldı kollarını actıklarında kosuyordu ama durmadan
Sormaa su 3 hafta benı mahvettı yoksa ulasacaktım hedefımeeServeyim senin ve kızının da Doğum günü, birlite halletmeliyiz bu işi.servey
Ben kesınlıkle gecmısı okuyamıyorum yaaa butun geyıklerı kacırıyorumdur kesınDaha 40 dk olmuş sıkıldım yoruldum ya. Siz de yoksunuz? Hani çenesi düşük takımım?
Silinmiş midur bakayım kontrol edeyim silinmiş mi
neden okuyamıyorsun hemde nelerBen kesınlıkle gecmısı okuyamıyorum yaaa butun geyıklerı kacırıyorumdur kesın
baktım göremiyorum servey olmuş merak etmeSilinmiş mi
Bir de takıp etmedıgım bırı baksa albumune acılıyor mu acaba
Ben sok monı cımmm
Gıtıp yazabıldıgıme sukret benceeeneden okuyamıyorsun hemde nelerkaçırıyosun
Yarın +18 sıtelerde yuzumu montajlamış olurlarmışbaktım göremiyorum servey olmuş merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?