Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tavuklarına benzemişşş
Ay sorma canım tavuklarım 2senedir eve marketten yumurta almadım duşun komşularıma dağıtıyorum birde..
Haha herkesin başına geliyor demek benimde görümcemin düğününde kv desine damadın annesine yani sormuşlar bu kız kim görücü gelicez diye kadında gelinin yengesi demiş sonra bize söyledi eşim çok kızmıştı gösterin kim onlar diye

Uyku tutmadı galıba

Hoşgeldin

Vesilecim zaten tombik durmuyorsun ki bence, tabi yine kilonu ver ama bence fotolarda gayette güzel çıkacaksındır. Rocky haftası be bu arada
Kuzucuğun az kalmış doğum gününe de.

balıkesire uzak ayvalık cundaya giderken kız ben de tam bilmiyorum burda ist ist dan buraya başka bir yere gitmedim hiç
Annaaaa kız, ben ayvalıka gelcem ya 3 hafta sonra falan ama. Gerçi oraya kadar iki çocukla araba kullanmayı düşünmüyorum, uçakla da geçebilirim. Ay ne güzel olurdu kız seni görseydim gözümü karartıp arabayla gidersem mutlaka haber veririm sana da.

benim diyet gettiiiiii geti gettiii... 2 kemal paşa yedim zorladılar beni... vahh vahh vahhh ... 1 dilim karpuz yedim... jillian yapmadım

bana yapılır mı uleyn bu.... efendim rejimdeyim dedim ne deseler beğenirsin bırak yeaaaaa dediler arkamızı dönsek her şeyi midene indirirsin dediler... ayıp uleyn... çok dertliyim çok.... kara bahtım kör talihim...

Geçmişler olsun

oysaki her şey çok güzel başlamış idi...

sabah tartıda 68,5 i görmüş yavru ceylan gibi seke seke işe gitmiş idim... dünden hazırladığım sebzelerim de yanımda idi amma velakin kaderin bana çizdiği bu cilveli yolda neyse :))

sabahki menüm
1 tabak sebze fırında - patlıcan kabak
1 minik köz patates - pek minik idi

ara
yarım muz

öğlen
yarım dilim tam buğday üstüne 1 kase yoğurt

akşam
1 tabak sebze fırında

su 2 lt
2 b yeşil çay

buraya kadar her şey normal idi bana göre kapanışı yapmış idim eve gidip bir jillianın belini kıracaktım... derken hain kurtlar beni pusuya düşürdü yemminimi bozdurdular bana bende meyilliymişim ya neyse :)))

acımadan yedim kemal paşaları yerkende ama ben diyetteyim dedim hatta ve hatta ama kanaaatimce pek inanan olmadı...

yalancı çoban misali... kurtlara yem oldum heyhat.... 2 dublede içmiş olabilir idim... yooo yooo

eve geldim 20 x 3 bacak hareketii
20 x 3 bacakla çember sıkma
15 x 2 mekik
20 kol hareketi yaptım...

jillian yapamam zannımca...

vurun beniiii (((

Sonunda geçmişi bitirebildim, şimdi de yatmaya gidiyom kızlar. Menüm güzel değildi, spor da yapamadım ama eşekler gibi iş yaptım bugün, spora enerjim kalmadı. Şimdi de yatcam. Herkese iyi gecelerrrr.

Bu arada moni ayşecim valla tebrik ediyorum 8li rakamlara inmişsin. İnşallah 7leri 6ları da görürsün. Ben göreceğinden eminim zaten, idolümsüm öptüm çok.

Elbetteki ama bencillik yok ortim hepinizle
hoşgeldin. Ben Ayşe bakma lydzyp olduğuna zeynep benim kızım peşin peşin söyleyeyim de yanlışlık olmasın

Kız ne zor işmiş bu. Baya baya devlet dairesi gibi çalışıyorsunuz ya... temiz kağıdı getir, sağlık raporu, hiçbir kurumla ilişiği yoktur yazısı. Sanki yeşil kart çıkartılacak

Kolay gelsin Şeymacigim ev şenlik olunca umut paşa belki durulur diyeceğim ama daha çok küçük şenlikten anlamaz. Tatiliniz de güzel geçsin inşALLAH

Yok sabıt gelırım sadece gobeeeegı yersem

Hangı adam haklı bu arada
Adamlar çoğalınca
Sen otur btlbetul . Bak kadına durduğu yerden 2 çocukla hiçbirşey yapmadan buluyor. servey den öğren birşey diyeceğim ama garibim o da ne yaptığını bilmiyor ki

Rocky haftası ne? Nasıl yapılır?

Yürürken yazcam diye düşüyordum, yol kıvrımını kaçırmışım
Aynı şeyi akşamları ben yaşıyorum bir akşam gebze terminalinden akacaklar beni netekim yaşadığım bir olay. Evimin onu sayılır minibusten indirim yer 3-5dk yürüyorum. Ama ben eve gitmek için 20tl taksi parası ödedim nasıl bir yerde indiysem düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…