- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.041
Kız biz yakın sayılırmışız bende Bostancı'dayım, ola ki yolun düşerse haber ver gıııı, ben iki bebeyle anca markete çıkabiliyorumOnu da düşündüm. Ama sen hep karşıda olduğundan bahsedince sormadım. Yoksa sen ben @oynakbasi34 takilirdik kiz kiza
Ay sorma canım tavuklarım 2senedir eve marketten yumurta almadım duşun komşularıma dağıtıyorum birde..Tavuklarına benzemişşş
Ok wendicim fırsat buldukça bakarım bende.Çok değil 1-2 kişi, kilosu az olan değil ama kaptanım öyle demişti. Kızlar hepiniz yarışmaya katılmak isteyenler topiğini izlemeye alın davet edin olmaz mı? Ancak öyle yetişebiliriz denk gelirsek.
fancynancy lydznp @0zlem
Uyku tutmadı galıbaAy sorma canım tavuklarım 2senedir eve marketten yumurta almadım duşun komşularıma dağıtıyorum birde..
Haha herkesin başına geliyor demek benimde görümcemin düğününde kv desine damadın annesine yani sormuşlar bu kız kim görücü gelicez diye kadında gelinin yengesi demiş sonra bize söyledi eşim çok kızmıştı gösterin kim onlar diye
HoşgeldinKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
Vesilecim zaten tombik durmuyorsun ki bence, tabi yine kilonu ver ama bence fotolarda gayette güzel çıkacaksındır.Haftaya pazar kızımın Doğum gününü kutluycaz, 10 gün kendime Rocky haftası yapıyorum. Ayın 24.ü kızımın Doğum günü ama pazar kutluycaz.
Acil 64 kg altı olmalıyım, o resimlerde şişman anne olmak istemiyorumideal kiloda sağlıklı fit anne olmak istiyorum..
Annaaaa kız, ben ayvalıka gelcem yabalıkesire uzak ayvalık cundaya giderken kız ben de tam bilmiyorum burda ist ist dan buraya başka bir yere gitmedim hiç
benim diyet gettiiiiii geti gettiii... 2 kemal paşa yedim zorladılar beni... vahh vahh vahhh ... 1 dilim karpuz yedim... jillian yapmadım
bana yapılır mı uleyn bu.... efendim rejimdeyim dedim ne deseler beğenirsin bırak yeaaaaa dediler arkamızı dönsek her şeyi midene indirirsin dediler... ayıp uleyn... çok dertliyim çok.... kara bahtım kör talihim...
Elbetteki ama bencillik yok ortim hepinizlebenle dimi
hoşgeldin. Ben Ayşe bakma lydzyp olduğuna zeynep benim kızımKızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
Kız ne zor işmiş bu. Baya baya devlet dairesi gibi çalışıyorsunuz ya... temiz kağıdı getir, sağlık raporu, hiçbir kurumla ilişiği yoktur yazısı. Sanki yeşil kart çıkartılacakHoşgeldin canım, kaptan yardımcısıyım ben. 28 yaşında, doktora öğrencisiyim, yeni doğmuş bir bebem var :) Tıp doktoru olmasa da hedefim doktor olmak benim de
Onceden yarıstıysan kuralları biliyorsundur.
Daha önce kullandığın nick farklı mıydı? Bu isimle aratınca sonuc listelerinde bir sey çıkmadı. Yarışmaya devamlılık açısından eğer isim değişikliği olduysa bildirmen iyi olur. Ona göre işlem yapmamız gerekiyor çünkü :)
Kolay gelsin ŞeymacigimBenim teletubby uyudu. Yarın görümcem ve çocukları geliyor. Ev şenlik alanı olacak anlayacağınız. Belki pek giremem hafta sonu. Pazartesi dönerler diye tahmin ediyorum. Sonra da biz yola çıkacağız, once memlekete ordan da yazlığa :)
Rocky haftası ne? Nasıl yapılır?Haftaya pazar kızımın Doğum gününü kutluycaz, 10 gün kendime Rocky haftası yapıyorum. Ayın 24.ü kızımın Doğum günü ama pazar kutluycaz.
Acil 64 kg altı olmalıyım, o resimlerde şişman anne olmak istemiyorumideal kiloda sağlıklı fit anne olmak istiyorum..
Aynı şeyi akşamları ben yaşıyorum bir akşam gebze terminalinden akacaklar beniYürürken yazcam diye düşüyordum, yol kıvrımını kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?