Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ablanı görmedim ama sen çok güzelsin öyle batıl inaçlara inanmıcan yaa zaten

Kız dalga geçiyorum ben. Öyle şeyler e inanmam ben. ALLAH alnına yazdıysa o gelip seni bulur, sen de onu. Ben kadere inanırım

Sacmalama ya öyle kısmet mi kapatılır. O zaman her sabah akşam evin kilidini açıp kapatırken kapanırdı kismetimiz. Ama benim kapı kilitleme huyum yoktur ki o işlere bizim aile reyizimiz bakar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün sabah karga kahvaltısını etmeden yine bahçenin yolunu tuttuk tabi işimizin bitip eve gelmemiz saat 00:45i buldu :) o saatte de ancak benim pestilim eve girdi
Şarj aletini de almayı unutunca değil buraya bizim takıma dahi bakamadım

Bir girdim takımınıza amannnnınnnnn birde ne göreğim 400 küsür mesaj yarısını ancak okuyabildim sonrada dur bir kızlara yazayım bunlar yoksa ben geçmişi okuyana kadar bir okadar daha geçmiş yazar dedim

Maşallah herkes gayet güzel rakamlar görmüş, ödemler gitmiş hatta Ayşem 8li rakamları bile görmüş ( darısı benim başıma hatuna yetişemedim bir türlü söyleyeyimde az baklava bal kaymak yazsın şu kıza listeye )

Başınız sağ olsun canım RAbbim sizlere sabırlar versin...Aminnnnnn

senin Annende cidden alemmiş
Bende bir keresinde eşimin kuzeninin asker uğurlamasına gitmiştim ( eşim gelmedi o gün başım ağrıyor sen benim yerime git büyük halama ayıp olmasın dedi )
Orda bir tane komşu teyze ( yaşı baya vardı ) yaşımı sordu söyledim başladı ay benim oğlumda şu kadar yaşında falan diye tanıtım yapmaya ben saftirik bekar olduğunu duyunca inşallah onunda kısmeti çıkar dedim ve kadın bombayı patlattı senden iyi kısmet mi bulacak bayıldım sana diye dedim teyzeciğim ben evliyim hatta 1 de kızım var ( ufaklık daha doğmamıştı ) ay kadın bir üzüldü bir üzüldü tüh işte kaçırmışız seni de, eminim oğlumda görse seni bayılırdı diye tabi ben gülmekten bir hal oldum uzaklaştıktan sonra hatta eşime eve gidince anlattım adam nasıl kızıyor asker uğurlamasına gidersen olacağı o işte ağzını burnunu dağıtırım ben onun oğlunun diye

Arada böyle şeylerin olması güzel aslında hem bizi motive ediyor hemde eşlere kaç kilo yada kaç yaşında olursak olalım birilerinin beğenebileceği ( analarıda olsa ) olasılığı hatırlatılıyor

Sacmalama ya öyle kısmet mi kapatılır. O zaman her sabah akşam evin kilidini açıp kapatırken kapanırdı kismetimiz. Ama benim kapı kilitleme huyum yoktur ki o işlere bizim aile reyizimiz bakar

ondan mı evde kaldım acaba :)) her sabah kilitliyorum yarı yolda aklıma düşerse geri dönüp kontrol ediyorum :))

Günaydın hanımlar, misafirlerimiz geldi. Neyse ki çocuklar biraz daha büyümüşler, laftan sözden anlıyorlar. Bizim umut paşa elden ele geziyor, ben de azcık rahatlarım diye umuyorum :)
Hayret buna para vermedın nasıl olsduysa
Listeyı alıp para odeyıp yapmamanı beklıyorduk oysa kııı
Hahaha ya çok güldüm
Ooh afiyet olsuuunn ye ye iyidir
hoşgeldin. Ben Ayşe bakma lydzyp olduğuna zeynep benim kızım peşin peşin söyleyeyim de yanlışlık olmasın
Znp kısmını anlıyorum da lyd kısmını çözemedim senin isminin
Kız ne zor işmiş bu. Baya baya devlet dairesi gibi çalışıyorsunuz ya... temiz kağıdı getir, sağlık raporu, hiçbir kurumla ilişiği yoktur yazısı. Sanki yeşil kart çıkartılacak
Ahaha öyle tabi, sicili temiz olmalı
Muhtardan ikametgah da isticez yakında. Gerçi artık muhtardan alınmıyor o galiba ama neyse
Kolay gelsin Şeymacigim ev şenlik olunca umut paşa belki durulur diyeceğim ama daha çok küçük şenlikten anlamaz. Tatiliniz de güzel geçsin inşALLAH
Sagol Ayşecim, Umut'un durulacagı yok ama en azından avutacak insan sayısı çoğaldı. Sagolsun gorumcem de hiç annesine benzemez, elinden geldigince yardım eder.

Bizimki tatil degil de aynı durumu farklı mekanda yaşamak diyelim yoksa yine ben, annem, Umut ve Umut'un şenlikleri
Kız dalga geçiyorum ben. Öyle şeyler e inanmam ben. ALLAH alnına yazdıysa o gelip seni bulur, sen de onu. Ben kadere inanırım
Yaa bence de bu evlilik işleri kesinlikle nasip kısmet btlbetul
Bana kalsa 30'umdan önce evlenmeyi bile düşünmüyordum. 28 yaşımdayım ve 1 bebem var hayat sen planlar kurarken başına gelenlerdir diye boşuna dememişler :)

Günaydınlaaaar :)

Aklıma babam ve oğlum da abı karakterı geldı kollarını actıklarında kosuyordu ama durmadan
Hahhahaha, yürücem diye o moda girmiş olabilirim, belim kopuyo şu an çok ağrıyo, zorladım sanırım dün.

Ben kesınlıkle gecmısı okuyamıyorum yaaa butun geyıklerı kacırıyorumdur kesın
Kaçırdığın şeyleri bilsen ah...

Yarın +18 sıtelerde yuzumu montajlamış olurlarmış
Abovvvvvvvv yangın varrrrrrrrr
Allah korusun kız.

Hayret buna para vermedın nasıl olsduysa
Listeyı alıp para odeyıp yapmamanı beklıyorduk oysa kııı
Servey tam modundasın :) cidden parayı nilgünün vermesi ama yapmaması lazım :)

Vesilecim zaten tombik durmuyorsun ki bence, tabi yine kilonu ver ama bence fotolarda gayette güzel çıkacaksındır. Rocky haftası be bu arada
Kuzucuğun az kalmış doğum gününe de.
Kuzum teşekkürler öncelikle :) Rocky haftası bol protein sıfıra yakın kh ve günde en az 1,5 saat spor demek. Dün zorlandım 1 saat yürüdüm bu arada botunu al ama bugün 1,5 saat yapçam onu.

Olsun meto şaşırtması olsun betüş.

Adamlar çoğalınca
Sen otur btlbetul . Bak kadına durduğu yerden 2 çocukla hiçbirşey yapmadan buluyor. @servey den öğren birşey diyeceğim ama garibim o da ne yaptığını bilmiyor ki
Ayşecim sende bayaaa formundasın bugün, koptum yeminle :)
Rocky haftası ne? Nasıl yapılır?
Yukarıda yazdım canım, bol protein sıfır kh günde 1,5 saat spor.

Etrafta biri varsa diyecektin ki... yeşilde yürümek kötü elektrigi alıyor. Iyi geliyor

Hahah dimi, mantıklı, bundan sonra düşersem aklımda olsun :)

Eki Görüntüle 2021014
Kahvaltım miss tostum lor peynirli biber zehir gibiymiş :)

Afiyet olsun canım, tost makineni kullanmaya başlamışsın anladığım kadarıyla, nasıl sevdiniz mi?

Ördekcim azıcık dinlen ver paşayı onlara. Yolda birlikte mi olacaksınız?

Beni böyle kısmet bulmaz. Genelde pislikler bulur. Zamanın birinde 20 sene önce yeni evliydim. Avm de buluşacaktık. Bir pislik geldi bereber takılalım mi dedi. Ben de neden olmasın ama biraz bekleyebilirmisin dedim. O da tabiki beklerim arkadaşın mi gelecek dedi. Ben de yok eşim gelecek diyerek alyansı gösterdim. Morarıp gitti. Ondan sonra ben cibiliyetsizin kafasının etini yedim. Adam gibi vaktinde gel. Ne bekletiyorsun beni diye

Benim kızım zarif bir layd olacaktı güya ben öyle hayal ediyordum. Onu için lydznp. Ama hayaller hayatlar da kızım harbi delikanlı oldu
Arada bir hanim hanımcık minnak bir prenses de olduğu oluyor ama sanırım benim kafam karışık. Kızı nasıl yetistirecegimi bilemiyorum. Prenses lady delikanlı hanim hanımcık oooffff amaaaannn

Bizim liste ilk yayınlandığı haliyle kalmış. 6. Olmuşuz. Neyse moni can haftaya daha iyi olur inşALLAH değil mi?
Ben bu hafta listeye olumlu bir katkı sağlayamadım kusura bakmayın kızlar.

Bizim liste ilk yayınlandığı haliyle kalmış. 6. Olmuşuz. Neyse moni can haftaya daha iyi olur inşALLAH değil mi?
Ben bu hafta listeye olumlu bir katkı sağlayamadım kusura bakmayın kızlar.
Gerçi hesapladım da 6.değil de 4. Oluyormuşuz. Cidden boşuna heyecan yapmışız. Haftaya inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…