Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin sabıka 1 değil 2 değil aman adam görmesin. (Adam = enişte)

Vay ağzını burnunu dağıtır eniştem
Benimde Ablam ameliyat olmuştu. Yanında yatan hastada sürekli oğlu ziyarete gelip duruyormuş. Ana oğul ablamı gözlerine kestirmisler. Anneme sormuşlar. Annem de akşamları ziyetere gelen adam var ya ondan isteyin artık. Ben onu ona vermiştim demiş.

annen de akılllı kadınmış

Getti getti boşu boşuna aç kaldığın 2 sunta ile geliştirdiğim öğlen yemekleri. Bütün emekler.
Ne oluyor sana pes mi ediyorsun. Sabotajcilar yuzunden. Kendine gel
Ayağa kalk ve yeniden başla. Herşey daha iyi olacak bu da arada kaçamak sayarız

neyseki + da değilim 68,5 um yine çok şükür... I Love You Jilliaaaaannn........ bi daha jilliana laf yok canım o benim.... uyuyamadım laa vicdan azabından.... dün çok baskı vardı üstümde obur olduğumu bildikleri için inanmıyorlar rejimde olduğuma.... yıllardır rejimdesin biz seni sanki tanımıyoz bilmemne.... öfff ne laflar....

Bol bol kilit aç iyi gelir derler. Açarken de kapalı kismetimi aç ALLAH'im diyeceksin. Actigin kiliti kapatmayacaksın. Kapatırsan bir daha kimse açamaz

ayyyşş en korktuğum işler eskiden teyzem ablam için yapardı ne oldu yaş 44 oldu :)) akışına bırakalım dua evet ama kilit milit ürkünççç...

sende her şeyden korkuyosun

sende her şeyden korkuyosun

ama bak diyom sana ablam için yaptılar böyle dualar belki ters tepti.. ablam güzel kızdır yani maviş maviş gözleri var... hanım hanımcık ben ucubeyim onun yanında o kadar isteyeni oldu hiç biri sonuca varmadı.... ben buna bağlamışımdır bu işi.... abidik gubidik kendi kendimizin kısmetini kapadık resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…