Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öf sen ağzını açma bu konularda ya, hayırlı bi sey söylemiyorsun

AA ördeğim ne kadar hayırlı bişi söylemiş Nilgün, bi de kızın olsun demiş ne güzel, öyle deme vakti gelince olsun de canım. Biraz büyünce 2. De isteniyo malum :) inşallah senin gibi şeker bi kızın da olsun ya :)

Bugünkü menüm aşağıdaki gibi.. ara öğün yaptım akşam ve 1 ara öğünüm kalmış durumda. ben yine erkenden paylaşıyorum :)

Sabah;
2 kibrit kutusu light mozeralla peyniri
2 wasa
Söğüş domates salatalık dereotu maydanoz nane
7 tane yeşil zeytin

Ara : filitre kahve ( şekersiz sütsüz)

Öğlen ; 2 dilim tam tahıllı ekmek
6 kaşık yeşil mercimek
Yeşil salata

Ara ; 1 nektar +2 ceviz+yeşil çay

Akşam ; 5 kaşık kabak
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara ; 1 adet soda

3 litre su içeceğim daha 2 litre bitti (1,5 litrede nane , maydanoz , salatalık ve limon diğer 1,5 litrede çubuk tarçın , karanfil, zencefil var)

Merhaba kızlar
Bugun gorumcemde kahvaltıdaydık 2 tane pogaca yedim.ikisi birlesince boyutu avuc icimden biraz daha buyuktu.
Hala acıkmadım aksami yogurt ve salatalıkla gecistirmeyi dusunuyorum.
Simdi evdeyim islerim bitince sporumuda yapicam insallah.

Ya bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorum
Ben evlenmeden önce hep kızım olsun isterdim de sonradan erkek istedim ya, eşim cok kısıtlar bence kızı :)
Yok ya ördekime fesat deme yazık :) hormonları var onun lohusa o :)
Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyor
AA devlet Doğum izni bittikten 2 yıl sonrasına kadar ücretsiz izne ayrılaniliyosun diyo, bitmez canım lohusalık o nedenle :)
Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhalde nilsub

Özlem öncelikle afiyet olsun . 1 poğaça yendiğinde o günkü yiyeceklerinden 2 dilim ekmek bir tatlı kaşığı yağ eksik yiyerek dengeleyebilirsin. kaçamak haftada 1 günden fazla olmadığı zaman işe yarıyor diye biliyorum

Kızlar
bana yağdan fakir diyet verildiği için ve burada zor bulduğum için verilmedi şu an ben yapmıyorum ama öğlen ya da akşam yağsız salatalarınıza 1-2 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyebilirsiniz.
Sabah kahvaltılarınıza 1 kk peynir yerine 4 mantar ekleyebilirsiniz. Mantar ödem attırıyor diyorlar.

Okadar cok doygunluk hissi varki anlatamam istesemde yiyemem zaten. Esim disardan almis eski ben olsam en az 5-6 tane yerdim.
Simdi bitki cayi yaptim iciyorum.

Ne sıkıcı bir gün evde aynı iş ay ben farkettimde hiç gezmiyorum burda gezicek bir yer yok
Ay kız ben gezmekten bıktım hergun her gün 1.5 saat git 1.5saat gel.
bizim buralarda gezecek yer çok ama tatlım gezmeye adam yok. ALLAH'TAN bugün resmi tatil diye evdeyim. Temizligim utum bitti. 2 makine çamaşır kuruyor. O kuruyunca son parti çamaşırımı da yıkarım. Kuruyanlari da ütülerim. Artık yarın kociş ne supriz yapacak görürüm. Malum biliyorsunuz kendisi supriz yapmaya bayılır. Son evlilik yıldönümü süprizinden sonra 2 gün konuşmadım. 3 günden fazla küs kalmak caiz değil diye konuştum
Bu arada aklıma ne geldi. Bir hafta sonu zeynepi hadi atti gidelim diye bana hazırlattı. Hepimiz 2 dirhem 1 çekirdek hazırlandık ve bizi pazara alışverişe götürdü
Eve de yiyecek birşeyler almak lazım ama hep gez hep gez nereye kadar

Cok seviyorum keten tohumunu.. Yogurdun icinde cok guzel oluyor. Evde kalmamisti dün aldım. Aksam yogurdun icine eklerim. Hem kabızlıgıda iyi geliyormus.
Baharat cekme makinası olsaydı evde cekerdim. Cekilmis daha etkiliymis ama disardanda cekilmis almiyorum bayat oluyor.!!

Bal veya zencefil ne alaka? Birbirinin eş degerimiymis ?

Okadar cok doygunluk hissi varki anlatamam istesemde yiyemem zaten. Esim disardan almis eski ben olsam en az 5-6 tane yerdim.
Simdi bitki cayi yaptim iciyorum.
Bence senin beslenmen böyle değişti ise kaçamak yaptığında bile ölçülü yapacaksın demektir. Seni bunun için tebrik etmeliyiz bence :) Ben diyet yaparken senin gibiyim ölçülü yerim kaçamağım makuldür ama diyet yapmadığımda bende ölçü bitene kadar :)

Kıyafette sorun yok. Çıtı pıtı hanim ikoncan ama yuruyus dayı dayı kız evde maç yapıyoruz. O da yetmiyor hani. Havaya topu atıp vole çekiyor. Bunları sende öğreneceksin erkek anası olduğuna göre ama belki babadan öğrenir. Sana da bu kız oyunu değil anne sen bilmezsin der. Ben bahaya ofseti öğretmek için kaç gün ofsayt çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…