- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.141
Öf sen ağzını açma bu konularda ya, hayırlı bi sey söylemiyorsun
Öf sen ağzını açma bu konularda ya, hayırlı bi sey söylemiyorsun
dimi yani içi fesat ne olcakAA ördeğim ne kadar hayırlı bişi söylemiş Nilgün, bi de kızın olsun demiş ne güzel, öyle deme vakti gelince olsun de canım. Biraz büyünce 2. De isteniyo malum :) inşallah senin gibi şeker bi kızın da olsun ya :)
dimi yani içi fesat ne olcak
yeter bu kadar lohusalıkYok ya ördekime fesat deme yazık :) hormonları var onun lohusa o :)
yeter bu kadar lohusalık
2 yıl lohusalık mı olurmuş çocuk baksın diye 2 yıl izinAA devlet Doğum izni bittikten 2 yıl sonrasına kadar ücretsiz izne ayrılaniliyosun diyo, bitmez canım lohusalık o nedenle :)
Ya bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorumAA ördeğim ne kadar hayırlı bişi söylemiş Nilgün, bi de kızın olsun demiş ne güzel, öyle deme vakti gelince olsun de canım. Biraz büyünce 2. De isteniyo malum :) inşallah senin gibi şeker bi kızın da olsun ya :)
Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyorYok ya ördekime fesat deme yazık :) hormonları var onun lohusa o :)
Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhaldeAA devlet Doğum izni bittikten 2 yıl sonrasına kadar ücretsiz izne ayrılaniliyosun diyo, bitmez canım lohusalık o nedenle :)
Özlem öncelikle afiyet olsun . 1 poğaça yendiğinde o günkü yiyeceklerinden 2 dilim ekmek bir tatlı kaşığı yağ eksik yiyerek dengeleyebilirsin. kaçamak haftada 1 günden fazla olmadığı zaman işe yarıyor diye biliyorumMerhaba kızlar
Bugun gorumcemde kahvaltıdaydık 2 tane pogaca yedim.ikisi birlesince boyutu avuc icimden biraz daha buyuktu.
Hala acıkmadım aksami yogurt ve salatalıkla gecistirmeyi dusunuyorum.
Simdi evdeyim islerim bitince sporumuda yapicam insallah.
Bir aralar sık sık giderdim BGM ne :) zeynep'i alır gelirim birgün. çocukları lunaparka götürürüz beraberGösteri merkezinin oralardayım canım. tnaydın bu arada :)
Bugünden başladım bileyemeeeeeee kaç günü çöpe attın
ay benim zayıf olmam için ömür billah tatlı yememem lazım çabuk kilo alan biriyim
yarın yeniden başla
çok iyimser buda
Okadar cok doygunluk hissi varki anlatamam istesemde yiyemem zaten. Esim disardan almis eski ben olsam en az 5-6 tane yerdim.Özlem öncelikle afiyet olsun . 1 poğaça yendiğinde o günkü yiyeceklerinden 2 dilim ekmek bir tatlı kaşığı yağ eksik yiyerek dengeleyebilirsin. kaçamak haftada 1 günden fazla olmadığı zaman işe yarıyor diye biliyorum
Ay kız ben gezmekten bıktım hergun her gün 1.5 saat git 1.5saat gel.Ne sıkıcı bir gün evde aynı iş ay ben farkettimde hiç gezmiyorumburda gezicek bir yer yok
Cok seviyorum keten tohumunu.. Yogurdun icinde cok guzel oluyor. Evde kalmamisti dün aldım. Aksam yogurdun icine eklerim. Hem kabızlıgıda iyi geliyormus.Kızlar
bana yağdan fakir diyet verildiği için ve burada zor bulduğum için verilmedi şu an ben yapmıyorum ama öğlen ya da akşam yağsız salatalarınıza 1-2 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyebilirsiniz.
Sabah kahvaltılarınıza 1 kk peynir yerine 4 mantar ekleyebilirsiniz. Mantar ödem attırıyor diyorlar.
Bal veya zencefil ne alaka? Birbirinin eş degerimiymis ?Kilo verme sürecinizi hızlandırmak için neler yapılmalıdır? İşte muhteşem karışım...
Bu karışımı yatmadan önce içmek vücudunuzu uyarır ve daha önce hiç olmadığı kadar yağ yakmasına neden olur. Malzemelerin bu karışımı, metabolizmayı hızlandırmak ve uyurken vücudunuzun toksinleri yok etmesine yardımcı olmak için mükemmel bir kombinasyon.
Malzemeler:
- 1 demet maydanoz
- 1 limon
- 1 yemek kaşığı elma sirkesi
- 1 çay kaşığı bal veya zencefil
- 1 çay kaşığı tarçın
- 2 su bardağı su
ACABA DOĞRUMU KIZLAR BU
Bence senin beslenmen böyle değişti ise kaçamak yaptığında bile ölçülü yapacaksın demektir. Seni bunun için tebrik etmeliyiz bence :) Ben diyet yaparken senin gibiyim ölçülü yerim kaçamağım makuldür ama diyet yapmadığımda bende ölçü bitene kadar :)Okadar cok doygunluk hissi varki anlatamam istesemde yiyemem zaten. Esim disardan almis eski ben olsam en az 5-6 tane yerdim.
Simdi bitki cayi yaptim iciyorum.
Kıyafette sorun yok. Çıtı pıtı hanim ikoncan ama yuruyus dayı dayıGörümcem kendini mutfaga verdi, sagolsun buzluga atmalık borekler falan yapıyor misafir geldiğinde ısıtıp vereyim diye. Eşim evde çocukla o ilgileniyor. Ben de artık ayıp olmasın diye görümceme yardım ediyorum. Öyle yat dinlen olmuyor maalesef
Yolda onlarla olmayacağız kuzum zaten arabaya sıgamayız onca kişi. Onlar burdan otobüsle kendi memleketlerine gidecek, biz de arabayla annemin yanına :)
Ahahha ya şu an sende kendimi gördüm resmen. Ben de hic öyle süslü püslü ya da çıtı pıtı biri değilimdir, bu işlerden de anlamıyorum maalesef. Bu konuda oğlum oldugu icin şükrediyorum, Allah bilmiş de vermiş diyorum. Ben kendim de bu işlerden anlamadığım için kızım olsa nasıl giydirirdim, nasıl yetistirirdim Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?