- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.161
Havanda döverek de kullanabilirsin. Öyle de faydalı oluyormuş. Ben de seviyorum tok tuyuyor sanki ama burada zor buluyorum. Daha doğrusu işlenmemişini buluyorum kahverengi gibi dişini kıracak sertlikte tam eziyet oluyor bana :)Cok seviyorum keten tohumunu.. Yogurdun icinde cok guzel oluyor. Evde kalmamisti dün aldım. Aksam yogurdun icine eklerim. Hem kabızlıgıda iyi geliyormus.
Baharat cekme makinası olsaydı evde cekerdim. Cekilmis daha etkiliymis ama disardanda cekilmis almiyorum bayat oluyor.!!
Evde çalışıyorum maalesef. Bu ev işi ne resmi tatil dinliyor ne milli bayram ne de dini bayram.Ayşecim sen çalışıyo musun? 15 Temmuz ya resmî tatil ondan soruyorum.lydznp
ne yapmıcan anlamadım neyse olsun yinede yapma caydırayım seni
Ne modeli kız ya at kuyruğu yada 2 toka olmadı 2 kulak topla. Birde model mi yapacağım.Aynen saç baş derdi yok. Ki ben kendi saçımla başımla uğraşamıyorum o yüzden oyle sac modelleri falan da bilmem kızım kendini bi garip hissederdi kesin arkadaşlarının yanında :)
Prenses tam prenses :) benimki çakmaAaa evet :) çalışsa daha iyi o zaman :)
Benim ki elsa manyağı, arada prenses olası geliyo :) hatta dün sabah ki resmini atayım albüme bi görmelisiniz..
Ya daha silinecek, toz alınacak, wc/banyo duruyo öff. Kızıma yemek pişirmem lazım, uyanır birazdan.
emin ol ben büyük tabakla küçük tabağa aynı yemeği sığdıran biriyim beyni kandırsamda midem uyanık benim
Sen hiç sosyal medyada görmedin mi? 1 Kızın varsa sgk li 2 kızın varsa sgk + bağkurluydun. Kızın yok da oğlu varsa yeşil kartılımıydın ne onun gibi birşey işteÖf sen ağzını açma bu konularda ya, hayırlı bi sey söylemiyorsun
Senin şeker orucun ne oldu peki?Merhaba kızlar
Bugun gorumcemde kahvaltıdaydık 2 tane pogaca yedim.ikisi birlesince boyutu avuc icimden biraz daha buyuktu.
Hala acıkmadım aksami yogurt ve salatalıkla gecistirmeyi dusunuyorum.
Simdi evdeyim islerim bitince sporumuda yapicam insallah.
Nilgün 1i biterken 2 lohusa dönemine girdi. Bünye alıştı şimdi çıkamıyor hala lohusaYa bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorum
Ben evlenmeden önce hep kızım olsun isterdim de sonradan erkek istedim ya, eşim cok kısıtlar bence kızı :)
Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyor
Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhalde @nilsub
Kadını fotograf cekip buraya mı koydunEki Görüntüle 2021229 Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı
Eki Görüntüle 2021229 Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı
Korksunlar bendenKız bakarken çekmiş hemde
Korkut benıKadını fotograf cekip buraya mı koydun
birsekilde gorup dava acarmıs sana..
Korksunlar benden
Aslında o kdr da kotu gırunmuyor cok hos kız yaaaKadını fotograf cekip buraya mı koydun
birsekilde gorup dava acarmıs sana..
AbovvvvvValla davalık olabilirsin cidden, izinsiz benim fotomu paylaşsa biri bebeği varmış kötü niyetle yapmamış vs dinlemem sonuna kadar hakkımı ararım sölim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?