Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Havanda döverek de kullanabilirsin. Öyle de faydalı oluyormuş. Ben de seviyorum tok tuyuyor sanki ama burada zor buluyorum. Daha doğrusu işlenmemişini buluyorum kahverengi gibi dişini kıracak sertlikte tam eziyet oluyor bana :)

Ayşecim sen çalışıyo musun? 15 Temmuz ya resmî tatil ondan soruyorum. lydznp
Evde çalışıyorum maalesef. Bu ev işi ne resmi tatil dinliyor ne milli bayram ne de dini bayram. hatta bir bayram Fatih Baha'ya oğlum bu anan bayramdan bayrama ütü yapıyor diye dalga geçti benle. Safım Baha da yok abi annem her zaman ütü yapar dedi

Aynen saç baş derdi yok. Ki ben kendi saçımla başımla uğraşamıyorum o yüzden oyle sac modelleri falan da bilmem kızım kendini bi garip hissederdi kesin arkadaşlarının yanında :)
Ne modeli kız ya at kuyruğu yada 2 toka olmadı 2 kulak topla. Birde model mi yapacağım.
Ilk topladığımızda yavru keçi boynuzu gibiydi.

Prenses tam prenses :) benimki çakma

Senin şeker orucun ne oldu peki?

Nilgün 1i biterken 2 lohusa dönemine girdi. Bünye alıştı şimdi çıkamıyor hala lohusa

Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı

Kadını fotograf cekip buraya mı koydun
birsekilde gorup dava acarmıs sana..

Kız bakarken çekmiş hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…