Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dolapta 1 kare bitter buldum. Öyle tek başına boynu bükük duruyordu attım ağzıma. Mideme gidince aklıma geldi ben şeker orucundaydim diye neyse unutarak yemek oruç bozmaz diye devam ediyorum
Durmak yok diyete devam 1 kare çikolata yediysen gün içinde yiyeceğin meyve varsa yarım yersin olur biter :) 2 kare çikolata 1 porsiyon meyve.1 porsiyon meyve yerine de 1 dilim ekmek olabiliyor..

Canım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?

Kızlar dolapta 1 kare bitter buldum. Öyle tek başına boynu bükük duruyordu attım ağzıma. Mideme gidince aklıma geldi ben şeker orucundaydim diye neyse unutarak yemek oruç bozmaz diye devam ediyorum

Ehehe, aynen canım bozmaz :) hem hiç mi bi kare bitter yemicez ömrümüz boyunca ya off

Canım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?

Ehehe, aynen canım bozmaz :) hem hiç mi bi kare bitter yemicez ömrümüz boyunca ya off
Canım sürekli devam eden bir ağrı değil. Nefes alınca sağ kaburgamın altına bıçak saplanıyor sanki

Ama bu şeker orucu yaa...
Olan olmuş , artık çikolatanın içindeki şekere değil sağlıklı mı sağlıklı faydalı mı faydalı kakaoya odaklan :) vücuduna bu kakao çok iyi gelecek sen yeter ki iste..
(Biraz daha yazarsam gidip çikolata yiyeceğim )

Canım sürekli devam eden bir ağrı değil. Nefes alınca sağ kaburgamın altına bıçak saplanıyor sanki

Aynen üşütme ağrısı canım, muhtemelen spor sonrası dikkat etmiyorsun kendine.

:) bende bastırsın diye tarçınlı yoğurt yiyorum.

şimdilik güzel canım bir sorun yok gibi..
sabah yumurta yemedim öğlene acılı menemen yapıcam o zaman yerim yumurta hakkımı
benim porsiyon küçültmem lazım diyet yemeğide olsa doyası ya yemek istiyorum zaten geçen senden beri çok kilo vermedim ama burası olmasaydı ben şimdiye 100 kilo olmuştum bu iştahla öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum hepinizi

geçmiş olsun neden acaba ay ben bir yerim ağrıdığı zaman bütün sinir sistemi çöken biriyim inşALLAH çabuk geçerağrın

yemeeeeeee kaç günü çöpe attın

ay benim zayıf olmam için ömür billah tatlı yememem lazım çabuk kilo alan biriyim
Ama bu şeker orucu yaa...
yarın yeniden başla
çok iyimser buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…