- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.101
Geçmiş olsun denizHerkese merhaba
Bugun hiç iyi değilim kahvaltı ettim ve şu an uzanıyorum. Sağ boşluğuma bir ağrı giriyor dün sabahtan beri ve giderek ağrı artıyor. Neyse ki bugun spor günüm değil. Öğünlerimi yer dinlenirim..
Teşekkürler canım ağrıyı takibe aldım haftasonu geçmezse doktora gideceğimGeçmiş olsun deniz
Durmak yok diyete devam 1 kare çikolata yediysen gün içinde yiyeceğin meyve varsa yarım yersin olur biter :) 2 kare çikolata 1 porsiyon meyve.1 porsiyon meyve yerine de 1 dilim ekmek olabiliyor..Kızlar dolapta 1 kare bitter buldum. Öyle tek başına boynu bükük duruyordu attım ağzıma. Mideme gidince aklıma geldi ben şeker orucundaydim diye neyse unutarak yemek oruç bozmaz diye devam ediyorum
Herkese merhaba
Bugun hiç iyi değilim kahvaltı ettim ve şu an uzanıyorum. Sağ boşluğuma bir ağrı giriyor dün sabahtan beri ve giderek ağrı artıyor. Neyse ki bugun spor günüm değil. Öğünlerimi yer dinlenirim..
Kızlar dolapta 1 kare bitter buldum. Öyle tek başına boynu bükük duruyordu attım ağzıma. Mideme gidince aklıma geldi ben şeker orucundaydim diye neyse unutarak yemek oruç bozmaz diye devam ediyorum
Canım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?
Canım sürekli devam eden bir ağrı değil. derin nefes aldığımda sağ kaburgamın altına bıçak saplanıyor sanki.. Nefes almamayı becerirsem sorun yok aslında :)
Canım sürekli devam eden bir ağrı değil. Nefes alınca sağ kaburgamın altına bıçak saplanıyor sankiCanım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?
Ehehe, aynen canım bozmaz :) hem hiç mi bi kare bitter yemicez ömrümüz boyunca yaoff
Ama bu şeker orucu yaa...Canım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?
Ehehe, aynen canım bozmaz :) hem hiç mi bi kare bitter yemicez ömrümüz boyunca yaoff
Olan olmuş , artık çikolatanın içindeki şekere değil sağlıklı mı sağlıklı faydalı mı faydalı kakaoya odaklan :) vücuduna bu kakao çok iyi gelecek sen yeter ki iste..Ama bu şeker orucu yaa...
Canım sürekli devam eden bir ağrı değil. Nefes alınca sağ kaburgamın altına bıçak saplanıyor sanki
Olan olmuş , artık çikolatanın içindeki şekere değil sağlıklı mı sağlıklı faydalı mı faydalı kakaoya odaklan :) vücuduna bu kakao çok iyi gelecek sen yeter ki iste..
(Biraz daha yazarsam gidip çikolata yiyeceğim )
Gösteri merkezinin oralardayım canım. tnaydın bu arada :)Bostancinin niresindesin? Ay komşum benim
şimdilik güzel canım bir sorun yok gibi..Günaydınlaaaar :)
Hahhahaha, yürücem diye o moda girmiş olabilirim, belim kopuyo şu an çok ağrıyo, zorladım sanırım dün.
Kaçırdığın şeyleri bilsen ah...
Allah korusun kız.
Servey tam modundasın :) cidden parayı nilgünün vermesi ama yapmaması lazım :)
Kuzum teşekkürler öncelikle :) Rocky haftası bol protein sıfıra yakın kh ve günde en az 1,5 saat spor demek. Dün zorlandım 1 saat yürüdüm bu arada botunu al ama bugün 1,5 saat yapçam onu.
Olsun meto şaşırtması olsun betüş.
Ayşecim sende bayaaa formundasın bugün, koptum yeminle :)
Yukarıda yazdım canım, bol protein sıfır kh günde 1,5 saat spor.
Hahah dimi, mantıklı, bundan sonra düşersem aklımda olsun :)
Afiyet olsun canım, tost makineni kullanmaya başlamışsın anladığım kadarıyla, nasıl sevdiniz mi?
geçmiş olsun neden acaba ay ben bir yerim ağrıdığı zaman bütün sinir sistemi çöken biriyim inşALLAH çabuk geçerHerkese merhaba
yemeeeeeee kaç günü çöpe attınKızlar dolapta 1 kare bitter buldum. Öyle tek başına boynu bükük duruyordu attım ağzıma. Mideme gidince aklıma geldi ben şeker orucundaydim diye neyse unutarak yemek oruç bozmaz diye devam ediyorum
ay benim zayıf olmam için ömür billah tatlı yememem lazım çabuk kilo alan biriyimCanım üşütmüşsün büyük ihtimalle diye düşünüyorum, bıçak kesiği gibi bi ağrı mı?
yarın yeniden başlaAma bu şeker orucu yaa...
çok iyimser budaOlan olmuş , artık çikolatanın içindeki şekere değil sağlıklı mı sağlıklı faydalı mı faydalı kakaoya odaklan :) vücuduna bu kakao çok iyi gelecek sen yeter ki iste..
(Biraz daha yazarsam gidip çikolata yiyeceğim )
afiyet olsun şu tarçın hem çok faydalı hemde herşeye yakışıyor bende çok seviyorumAynen üşütme ağrısı canım, muhtemelen spor sonrası dikkat etmiyorsun kendine.
:) bende bastırsın diye tarçınlı yoğurt yiyorum.
madem gezmelerdesinGösteri merkezinin oralardayım canım. tnaydın bu arada :)
afiyet olsun şu tarçın hem çok faydalı hemde herşeye yakışıyor bende çok seviyorum
Geçmiş olsun canım, dinlen tabi.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?