Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.

Hoşgeldin canım, yazamadım kusura bakma, bugün başladığın için bu kilonu baz alırız sanırım, kaptan yardımcımız ilgilenir. Pazartesi takım içi kontrolü amaçlı tartılıyoruz. Sen ilk sayfayı okuyup kabul et önce.

Okudum kabul ettim

Dene bir diyeceğim ama sanki ne çekiyorsun çekme diye bağıracakmış gibi geldi bana:)

Ben ofsaytı bilir hatta futbol maçı izlemeyi cok severim :) koyu Fenerbahceliyim, eşim de koyu Galatasaraylı, derbi zamanları evde kan çıkar neredeyse o yüzden erkek çocuk bana iyi, birlikte futbol maçı bile yaparım
Ne modeli kız ya at kuyruğu yada 2 toka olmadı 2 kulak topla. Birde model mi yapacağım.
Ilk topladığımızda yavru keçi boynuzu gibiydi.
Ahah ben yapsam benim de öyle olur işte
Sen hiç sosyal medyada görmedin mi? 1 Kızın varsa sgk li 2 kızın varsa sgk + bağkurluydun. Kızın yok da oğlu varsa yeşil kartılımıydın ne onun gibi birşey işte
Evet duymuştum onu, kız evlatları daha hayırlı oluyor cidden. Evlenince gelin ne derse o napalım kabullenirim ben de :)
Ben geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.
Hoşgeldin canım kaptan yardımcısıyım ben. Başlangıç kilon olarak 67.9 kg'yu alabiliriz bugün başladığın için. Hedef kilonu da yazar mısın? Ayrıca biraz kendinden bahsedersen takımla kaymasman kolay olur :)

ay oğluşum ishal olmuş biraz keyifsiz birazdan gelirim şişmiş yine sayfalar
Geçmiş olsun ogluşuna.
Benim kizim da az once anne kaka diye bagararak banyoya koştu. 5dk sabun su oynadı. Bekle dedim bitti diyerek kalktı ve şimdi de altına kakasini yapmış. Aslında sanırım artık zamanı geldi ama sabrı mı yok? Neden böyle oldu şimdi?

Wooow süpersin renkdaş. Bizde Baha ile kombine alır maçlara giderdik. O kadar fanatigizdir ancak eş trabzon sporlu. Tabi biz onlardan daha büyük bir camia olduğumuz için susuyoruz. Büyüklük bizde kalsın diye

Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…