- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.541
Gunaydin sekerler.. basliym ben de ufaktan yazmaya dimi.
Sabah 60,4tum. Cumaya nolur bilmiyorum yarin istanbula donuyorum bikac gun kosturmali olacak.
Bu arada dondurma cok kalori diye basinin etini yedigim bi arkadasim.
Sacmalama dondurmada kalori ne gezer eriyo o bi kere diye can havliyle bi çıkışı vardir bana,hayatimda unutamayacagim anilarimdan birinin arasina girmistir
Kiz hakli eriyen seyin kalorisi mi kalirmis dedim kendi kendime
Ayni seyi kunefe icin de bi cahillikle soyledim ben,agzini topla kunefe hakkinda dogru konus demisti bana ahahahabazilarimizin yemek aski galp ben
Olursun tabi canim daha guzellerini bile yaparsin. Gecen sene nisandan beri takimdayim ben gecti gitti hem gunler hem kilolar..Çok guzel ya . Ben de hemen 60 olsam sonra 58. Herkes olsun tabi :))
@fancynancy canım sporları ne zaman başlıcaksın kaydetmeye? bugünden mi?
hafta sonu cumartesi 20 dk (kızımı evde bırakmıştım ağlayınca yoldan döndüm) pazar 1 saat 20 dk bebek arabalı yürüyüşüm var. yürümüşken yazayım
Bu arada kızlar sabah şantiyeye doğru yürüyordum. Bir araba kornaya bastı bakmayacaktım ama bakayım hadi bu yoldan yabancı geçmez dedim. Benim eski şef. "Seni tanıyamadım ne kadar incelmişsin" dedi. "Önce kararsız kaldım kornaya basayım mı basmayayım mı diye. Dedim bu Ayşe'den çok zayıf ama o değildir dedim. sonra da aman ne de olsa bayan yürümesin bu yolu diye bastım"dedi. Ölçüler ne söylerse söylesin görüntü herşey
Canim yaptigimiz sporlar da not edilecek mi ?
Kız betül, sen diskalifiye olmuşsun ya
öyle mi olmuşum o ne demek... ben kendim ayrıldım sanıyordum :)
yok canım, atmışlar seni
merhabalar :)
ben aranıza yeni katılmak isteyen kişiyim :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık
Şu an 59 a düşme hedefi ile başlıyorum.
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.
aaa aaaaaa bi daha almıyolar dimi... gene ne halt ettim kimbilir... hangi takımdan atılmışım ? kesin 9. takımdır :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.
Ay onu hatırlatma. Ürdün den dönerken kanat arkası vermişler koltuğu bursa da türbülansa yakalandık. Bir tek o zaman korkmuştumKalkiş ve iniş cok guzel. Havada bazen sallaniyor da :)))))))
Tabi canım künefe candır. Peynir sonuçta sağlıklı birşeyBu arada dondurma cok kalori diye basinin etini yedigim bi arkadasim.
Sacmalama dondurmada kalori ne gezer eriyo o bi kere diye can havliyle bi çıkışı vardir bana,hayatimda unutamayacagim anilarimdan birinin arasina girmistir
Kiz hakli eriyen seyin kalorisi mi kalirmis dedim kendi kendime
Ayni seyi kunefe icin de bi cahillikle soyledim ben,agzini topla kunefe hakkinda dogru konus demisti bana ahahahabazilarimizin yemek aski galp ben
Ay onu hatırlatma. Ürdün den dönerken kanat arkası vermişler koltuğu bursa da türbülansa yakalandık. Bir tek o zaman korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?