Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))) Çok güldüm yaa :))

Çok guzel ya . Ben de hemen 60 olsam sonra 58. Herkes olsun tabi :))
Olursun tabi canim daha guzellerini bile yaparsin. Gecen sene nisandan beri takimdayim ben gecti gitti hem gunler hem kilolar..
Hosgeldin bu arada.ozge ben.takimin zorunlu izindeki kaptan yardimcisiyim donuyorum sahalara ama alisirsiniz bana yakinda tum yeniler olarak.
Not nilsub nilgunun ilk ortilerinden biriyim buarada.. dimi ordekcim benden oncesini de sen bilirsin zatiii morordek

Canim yaptigimiz sporlar da not edilecek mi ?

Tebrikleeer, haftaya motive başlamışsın

Canim yaptigimiz sporlar da not edilecek mi ?

evet canım, fancy'nin işi olmazsa o yapıyodu haftalık olarak ekliyodu listeyi.

Günaydın beybiler,

hafta sonu hiç su içmedim neredeyse haliyle kiloda veremedim... kaçamak olarak 1 minik kase çekirdek yedim... dün jillian da yaptım ama cumaretesi sadece yürüyüş....

bu sabah ki kilom 68,6 cuma günü 68,5 idim...

merhabalar :)
ben aranıza yeni katılmak isteyen kişiyim :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık
Şu an 59 a düşme hedefi ile başlıyorum.
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.

hoşgeldin dünyalı biz dostuz :))

aaa aaaaaa bi daha almıyolar dimi... gene ne halt ettim kimbilir... hangi takımdan atılmışım ? kesin 9. takımdır :)

btlbetul (72///%) katılım yetersizliğinden dolayı diskalifiye oldu

4. takım :) çokta konuşursun aslında ama :) alırlar kuzucum sen yeterki listeye girmek iste, paylaşıma yazılıp itiraz gelmezse yeniden girebiliyosun listeye.

seni yanlış yazmış kızlar hedeflerde burda, betulbtl diye, düzelmiştim bende aklımda kalmışsın, diskalifiye listesinde direkt gözüme çarptın

hoşgeldin :)

Hoş geldinn :))

dün şu acı top top biberler varya hani onların turşusu oluyo o kadar çok yedim ki.... gittim geldim yedim yarım kavanoz yedim... yanıyom ama genede yiyiyorum öyle söyliimm ciğerime kadar yandım... kalan yarım kavanozu da bu sabah yedim.... şimdi karın ağrısından ölüyorum midemi delmiş olabilir miyim acaba... feciii gene olsa gene yaparım amelsiz gibi yedim yaaa....

Tabi canım künefe candır. Peynir sonuçta sağlıklı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…