Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim canim :))

21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@servey >> 70,3 >> ??

@0zlem >> ?? >> muaf

@inatettimolacak >> 61,5 >> ??

@moni >> 89,5 >> 87,5

@fancynancy >> 74,5 >> 73,5

@Cikilatacanavari >> 76,7 >> 76.2

@lydznp >> 83,2 >> 82.5

@nilsub >> 78,8 >> ??

@wendigo >> 66,3 >> 65,5

@morordek >> 68,5 >> 68,5

@dennisgo >> 78,8 >> 76,8

@btlbetul >> 68,5 >> ??

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

@servey @nilsub @btlbetul @inatettimolacak kızlar haftalık hedefiniz görünmüyor burda.

14 TEMMUZ - 1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ

@servey >> 70,3 >> 65

@0zlem >> muaf >> 69

@inatettimolacak >>61,5 >> 57

@moni >> 89,5 >> 79,9

@fancynancy >>74,5 >> 69,5

@Cikilatacanavari >> 76,7 >> 72

@lydznp >>83,2 >> 78

@nilsub >> 78,8 >> 70

@wendigo >> 66,3 >> 63

@morordek >>68,5 >> 65,9

@dennisgo >> 78,8 >> 69,8

@btlbetul >> 68,5 >> 66

@Egeliegeli >> 67.9 >> 58

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA

çok sevindim canım, bol bol gezin bol bol yürüyün, şekerden tatlıdan uzak dur sende, eksiyle dön inşallah

wendy sen ne yaptın bugun sesin çıkmadı gezmelerde miydin

yok canım buralardayım.

Biz ekstradan uzatıyoruz. Yolda etrafı izleye izleye gidiyoruz. Ne de olsa bir daha geri dönmeyeceğiz ALLAH'ın izniyle

Bu arada kızlar sabah şantiyeye doğru yürüyordum. Bir araba kornaya bastı bakmayacaktım ama bakayım hadi bu yoldan yabancı geçmez dedim. Benim eski şef. "Seni tanıyamadım ne kadar incelmişsin" dedi. "Önce kararsız kaldım kornaya basayım mı basmayayım mı diye. Dedim bu Ayşe'den çok zayıf ama o değildir dedim. sonra da aman ne de olsa bayan yürümesin bu yolu diye bastım"dedi. Ölçüler ne söylerse söylesin görüntü herşey

Bu arada dondurma cok kalori diye basinin etini yedigim bi arkadasim.
Sacmalama dondurmada kalori ne gezer eriyo o bi kere diye can havliyle bi çıkışı vardir bana,hayatimda unutamayacagim anilarimdan birinin arasina girmistir
Kiz hakli eriyen seyin kalorisi mi kalirmis dedim kendi kendime
Ayni seyi kunefe icin de bi cahillikle soyledim ben,agzini topla kunefe hakkinda dogru konus demisti bana ahahaha bazilarimizin yemek aski galp ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…