- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.561
btlbetul (72///%) katılım yetersizliğinden dolayı diskalifiye oldu
4. takım :) çokta konuşursun aslında ama :) alırlar kuzucum sen yeterki listeye girmek iste, paylaşıma yazılıp itiraz gelmezse yeniden girebiliyosun listeye.
seni yanlış yazmış kızlar hedeflerde burda, betulbtl diye, düzelmiştim bende aklımda kalmışsın, diskalifiye listesinde direkt gözüme çarptın
Ben diskalifiye olmam kendim giderim mi dedinöyle mi olmuşum o ne demek... ben kendim ayrıldım sanıyordum :)
Ben diskalifiye olmam kendim giderim mi dedin
Eki Görüntüle 2021825
Mis gibi kahvaltımıda yaptım çay içiyorum bir demlik çayım var gelin kız çay içek
Afiyet olsun canimm.. ben de yayla suyuyla demledim simdi annemin bahceden donmesini bekliyorum.Mis gibi kahvaltımıda yaptım çay içiyorum bir demlik çayım var gelin kız çay içek
Sağol sildim sonradan ondan:)foto çıkmamış.... afiyet olsuuun :)
Ay iyileşti sorma beynimi yedi sabah tan beri hiç durmuyor elinde koca bi balon ordan oraya vuruyorAfiyet olsun canimm.. ben de yayla suyuyla demledim simdi annemin bahceden donmesini bekliyorum.
Oglusun nasil geldi mi kendine??
Sana da afiyet olsun x ortim:)Afiyet olsun canimm.. ben de yayla suyuyla demledim simdi annemin bahceden donmesini bekliyorum.
Oglusun nasil geldi mi kendine??
öyle yaptım sanıyordum geveze amaaa gururlu bir edayla :))) ama bildiğin kovulmuşum :))
Ay iyileşti sorma beynimi yedi sabah tan beri hiç durmuyor elinde koca bi balon ordan oraya vuruyor
Hoşgeldin aramıza :)merhabalar :)
ben aranıza yeni katılmak isteyen kişiyim :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık
Şu an 59 a düşme hedefi ile başlıyorum.
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.
Ay evlende kocişinle kudur senbende geleyim birlikte kudururduk biz :))
Ay evlende kocişinle kudur zen
Kolay gelsin sanahade ben kaçtım arada gelirim beni özleyin anacım baaaay :)
dur zayıfliim ben giycem miniyi kapçem kocayı... az kaldı :))
Hep zaten mini giyenler kapıyor kocişi dikkat et...dur zayıfliim ben giycem miniyi kapçem kocayı... az kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?