- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.501
Seni sevmeyen ölsün diyip damardan gireyim ben de madem
Zor valla ben de ikinciyi yapar mıyım bi şüpheliyim :) her şey yeni baştan ohoooay oda doğru ben şimdi bebek bakamam çok zor alıştım akşam yat sabah kalk
hadi zıbaralım benim oğlan hasta senin ki gazlı anca dinlenirizSeni sevmeyen ölsün diyip damardan gireyim ben de madem
haklısın valla bu konuda bişey dememZor valla ben de ikinciyi yapar mıyım bi şüpheliyim :) her şey yeni baştan ohooo
Bence de saat olmuş 11.30hadi zıbaralım benim oğlan hasta senin ki gazlı anca dinleniriz
iyi geceler rüyanda beni görBence de saat olmuş 11.30
Haydi iyi geceler
Beraber içeceğiz hatta o şu an ödem atıyor gram gram geçen haftaki kilodan uzaklaşıyor :) ben daha tartılmadım ama o kilodan sonra 2 gün 1,5 saat spor yaptım birşeyler olmuştur diye düşünüyorum :)Ah yok canım sen inersin de bu Nilgün yerinde sayıyor olur :)
Senin için geçmişişte monican farkı
ufalında bana abla diyin kız ben bile yaşlı hissediyorum kendimi yada benim içim geçmiş
o kadar diyosun ohhhh
korku bu işte
he ona göre işte
tabi sonuçta bir emek var canım her sabah 6 da kalkıyorum yaz kış
Dur dur ben okurken kıskanmaya mi başladım ne
Bizden ancak okey dörtlüsü olur.bak bak sevmiş beni işte ortim olmak isterse onuda okeye dörtlü alırız işte
O zaman yansiiinnn yağlaaaaarSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiiiiii
En son dün öğlene doğru diyetisyene diye bir çıktım daha bu gece ancak eve geldim
Çok şükür diyetisyende de 100.7 çıktımhaftaya bakalım neler göreceğim Sibel gayet memnun benden de Ayşeden de şükür hep daha aşağıları görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz inşallah
Dün öğleden sonra bahçeye gittik yine ve sonrasında arkadaşlar geldi sabahladık sadece 3 saat uyuduk
Bu arada bahçedeki işlerin haricinde kızımın ip atlamasınla da atladımöncesinde de ortada sıçan ve volleybol oynadık ohhh mis gibi açık havada spor sayılır bence
Hatta arkadaşın oğluna beni çeksene dedim sırf artık kamerada nasıl görünüyorum diye merak ettiğimdenartık resimlerde de belli oluyor şükür kilo verdiğim ve arkadaşım benden daha zayıf olduğu halde benim kadar hızlı ve çok ip atlayamadı
Yarında kızlarım ve belkide apartmanda oturan 2 arkadaşı daha Zumba yapacağız
Herkese gün ayyyy dıııınnnn
Sabah sabah ödemli ödemli tartılmak istemedim. Ölçülerimi aldım. Gün içinde paylaşırım. Ama bu ölçülerde de ödem payı var
hem regl ödemi hem de sabah ooffff ne olacak bunun sonu
güle güle hayırlı yolcluklarGünaydin herkese :)) Kilom: 66.9
Beden ölçuleri:
Gogus 94
Bel 79
Gobek 96.5
Kalca 102.5
Basen 101.5
Bacak 62
Kol 30.5
Bugun yolculuga cikiyorum .Iki gun pek yazamayabilirum. Herkese iyi zayiflamalar :))
ay galiba kilolardan kendimi 100 yaşında hissediyorumSenin için geçmiş
yok gııDur dur ben okurken kıskanmaya mi başladım ne
ay lütfen onu ayartmayalım biz
hadi banuşş koşşşş
günaydın ortikimHerkese gün ayyyy dıııınnnn
Sabah sabah ödemli ödemli tartılmak istemedim. Ölçülerimi aldım. Gün içinde paylaşırım. Ama bu ölçülerde de ödem payı var
hem regl ödemi hem de sabah ooffff ne olacak bunun sonu
hepimiz yolu uzun olsun başarıcazSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu yeni hafta hem sizin hemde bizim takıma bol bol eksiler getirir ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Nerdeeeee kız benim yolum uzun ama tabi hedefe her yaklaştığım adım bana daha çok motivasyon veriyor dün resim falan çekildikten sonra baktım da artık izmandut gibi çıkmıyorum hee tabiki kilolu çıkıyorum ama önceden cidden balon gibi çıkıyordum
Siz fıstıklara yetişebilmem mümkün değil ama peşinizden ufak ufak bende geliyorum şükür
Bu arada sanada günaydın
Bende bu sabah tartılmadım sonuçta 2 gün yoğunluk vardı ve çok ayakta kalmıştım şişliğimi hissediyorumo yüzden boşuna moral bozmaya gerek yok hatta dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum gerçi çatlarım ama banada sürpriz olsun cuma sabahı
1 kutu dondurmayı yemedimki yanlis mi anladin?Tabi aslında haklısın 1 kutu dondurmayi görgüsüz gibi yersen kalorisi çok. Ama kibar kibar yavaş yavaş yersen sıfıra yakın kalorisi
Günaydin herkese :)) Kilom: 66.9
Beden ölçuleri:
Gogus 94
Bel 79
Gobek 96.5
Kalca 102.5
Basen 101.5
Bacak 62
Kol 30.5
Bugun yolculuga cikiyorum .Iki gun pek yazamayabilirum. Herkese iyi zayiflamalar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?