Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii

En son dün öğlene doğru diyetisyene diye bir çıktım daha bu gece ancak eve geldim
Çok şükür diyetisyende de 100.7 çıktım haftaya bakalım neler göreceğim Sibel gayet memnun benden de Ayşeden de şükür hep daha aşağıları görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz inşallah
Dün öğleden sonra bahçeye gittik yine ve sonrasında arkadaşlar geldi sabahladık sadece 3 saat uyuduk

Bu arada bahçedeki işlerin haricinde kızımın ip atlamasınla da atladım öncesinde de ortada sıçan ve volleybol oynadık ohhh mis gibi açık havada spor sayılır bence
Hatta arkadaşın oğluna beni çeksene dedim sırf artık kamerada nasıl görünüyorum diye merak ettiğimden artık resimlerde de belli oluyor şükür kilo verdiğim ve arkadaşım benden daha zayıf olduğu halde benim kadar hızlı ve çok ip atlayamadı

Yarında kızlarım ve belkide apartmanda oturan 2 arkadaşı daha Zumba yapacağız

Ah yok canım sen inersin de bu Nilgün yerinde sayıyor olur :)
Beraber içeceğiz hatta o şu an ödem atıyor gram gram geçen haftaki kilodan uzaklaşıyor :) ben daha tartılmadım ama o kilodan sonra 2 gün 1,5 saat spor yaptım birşeyler olmuştur diye düşünüyorum :)

21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

0zlem >>? >>muaf

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >> 73,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>76.2

@lydznp>>83,2 >> 82.5

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>68,5

@dennisgo >>78,8 >> 76,8

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

aaa hedefleri yazsanıza yolcam saçınızı başınızı

14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>65

0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>61,5>>57 regliyim bu hafta biraz fazladayim

moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne

fancynancy >>74,5 >>69,5

Cikilatacanavari >>76,7 >>72

lydznp >>83,2 >>78

nilsub >>78,8 >>70

@wendigo>>66,3 >>

morordek >>68,5 >>65,9
@dennisgo >>78,8 >>69,8
@betulbtl >>68,5 >>66
@Egeliegeli >>67.9 >> 58

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA

@wendigo
kızlar bayram hedeflerini yazmayan sizler kaldınız ekleyin listeye

Senin için geçmiş

bak bak sevmiş beni işte ortim olmak isterse onuda okeye dörtlü alırız işte
Bizden ancak okey dörtlüsü olur. 0zlem Sen ben 2 ileri 1 geri gidip duruyoruz. dennisgo u da kendimize benzetirsek tam olacak. Dediğin gibi moni yarışmayı bırakır. Korumayı bitirir biz buranın gediklisi hababam sınıfı gibi kalırız

O zaman yansiiinnn yağlaaaaar
nilsub moni nin ardından bizi geçecek 2. Şahısda Banu anlaşılan. Baksana o da gümbür gümbür geliyor maşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu yeni hafta hem sizin hemde bizim takıma bol bol eksiler getirir ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz

nilsub moni nin ardından bizi geçecek 2. Şahısda Banu anlaşılan. Baksana o da gümbür gümbür geliyor maşallah

Nerdeeeee kız benim yolum uzun ama tabi hedefe her yaklaştığım adım bana daha çok motivasyon veriyor dün resim falan çekildikten sonra baktım da artık izmandut gibi çıkmıyorum hee tabiki kilolu çıkıyorum ama önceden cidden balon gibi çıkıyordum
Siz fıstıklara yetişebilmem mümkün değil ama peşinizden ufak ufak bende geliyorum şükür

Bu arada sanada günaydın
Bende bu sabah tartılmadım sonuçta 2 gün yoğunluk vardı ve çok ayakta kalmıştım şişliğimi hissediyorum o yüzden boşuna moral bozmaya gerek yok hatta dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum gerçi çatlarım ama banada sürpriz olsun cuma sabahı

Günaydin herkese :)) Kilom: 66.9
Beden ölçuleri:
Gogus 94
Bel 79
Gobek 96.5
Kalca 102.5
Basen 101.5
Bacak 62
Kol 30.5

Bugun yolculuga cikiyorum .Iki gun pek yazamayabilirum. Herkese iyi zayiflamalar :))
güle güle hayırlı yolcluklardiyetini bozma yollarda
Senin için geçmiş
ay galiba kilolardan kendimi 100 yaşında hissediyorum
Dur dur ben okurken kıskanmaya mi başladım ne
yok gıı morordek ben kiminle konuşsam orti yapıyo beni onunlayakında onun peşine düşcem oerim diye haberi yok
ay lütfen onu ayartmayalım biz dennisgo uyalım
hadi banuşş koşşşş
günaydın ortikim
hepimiz yolu uzun olsun başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…