Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanım hayırla git gel, oğluşumum Doğum günü kutlu olsun, inşallah ateşi yükselip seni de ananeyi de tedirgin etmez ne kadar sık gidersen git alışmıyolarlar dimi

lydznp canım ilaçlı göz muayenesi nedir? Minnoşun gözü kaç numara bu arada? Hayırla atlatın inşallah.

Goz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler

Cok guzel menu canim afiyet olsun..

Bugunku menum:

Sabah: 2 yumurta

Öğlen: Sandviç ekmek

Akşam: 5 elma

Spor: 40 dk yurüyüş

Herkese iyi geceler :)))
5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)
Dogum gunu kutlu olsun paşanın.
Kaptanım senin yorgun olman cok normal, cok hızlı bi tempon var, iyi dayanıyorsun vallahi. Kolay gelsin işlerin
Gün içinde o kadar düzensiz ve kötü besleniyorum ki. Menüm şu diye anlatacak kadar bişey yok
Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)
Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsin goz bebegi büyüyünce gorme bulaniklasiyor ve ışığa hassasiyet cok artiyor. Bence bi güneş gözlüğü falan takabilirsin prensese, ben oyle yapiyordum ya da kışın hava kararmaya yakın gidiyordum kontrole. Insallah sorunsuz gecer muayenesi kuzunun

Canim muhtemelen minik yer elmasıdır onlar.

Canım allah yardimcin olsun inşallah kolayca atlatir
Bu arada toplight kaptanım delikanlının yeni yaşı kutlu olsun. ALLAH önce şifa versin. Sonra da sağlıklı hayırlı ömürler versin inşALLAH:)
Teşekkür ederiz teyzesi ve hatta alıntı yapamadigim teyzeleri

Bugunku menum:

Sabah: 2 yumurta

Öğlen: Sandviç ekmek

Akşam: 5 elma

Spor: 40 dk yurüyüş

Herkese iyi geceler :)))

canım kilolarımız yakın ondan takip ediyorum seni, genelde protein ağırlıklı besleniyodun bugün kh ağırlıklı olmuş sanki? gerçi doğu dürüstte bişi yememişsin o da ayrı. akşama et/tavuk/balık bişi ekle sen. bende senin izinden gideyim

Sana biraz yagmurlu hava yollayayım mi

ay yolla canım nasıl makbule geçer..

Allah yardımcınız olsun, bende nefret ediyodum o işten, minik kuzum naapsın

5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)

ben 10 da yerim, hatta sadece dönüşümlü tatlı elma/ekşi elmayla yaşarım

Ordegim sağol tatlım ama kendimi çok yorgun hissediyorum
Yay istanbullu kızlar hava ne böyle yaa kış gelmiş sanki kapalı yağışlı bir hava var

Günaydın beybiler,

dün yine uslu durdum

menüm :

sabah
2 hş yumurta
1 kırmızı biber

ara 2 erik

öğlen
kavurmalı 1 yumurta

ara
2 kayısı
1 minik elma

akşam
1 parça ızgara
1 tabak salata

ara 1 minik elma

spor
jillian level 1
20 dk yürüyüş

Sizin de böyle diyete başlıyorum deyince üstünüze bir kasvet bir keder çöküyor mu :)

şahsen yıllardır diyetteyim sözde o yüzden bünyem alışık.... hatta bir hafta eksideyken sonraki hafta artıda olunca bile üzülmüyorum artık öyle bi gamsız oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…