- 16 Haziran 2017
- 86
- 355
- 8
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.821
Muayene sırasında baba kayboluyor gerisini sen düşünAllah yardımcın olsun canımumarım çok fazla sıkıntı yaşamadan atlatırsınız muayeneyi
Yooo... Biz diyet yapmıyoruz. Sağlıklı besleniyoruz sağlıksız beslenenlerin de kulağını çekiyoruz. Onun için eğlenceli ve güzel bir süreç bana göre.Sizin de böyle diyete başlıyorum deyince üstünüze bir kasvet bir keder çöküyor mu :)
Sana biraz yagmurlu hava yollayayım miBurası şimdiden yanıyor
Goz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler
Cok guzel menu canim afiyet olsun..Herkese mutlu sabahlar olsun. Günaydınlar
Menüm gelsin.
Sabah 6.30
500ml su
1 haşlanmış yumurt
Kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
10tn zeytin
2 dlm tbe
Ara beyaz cay
Öğlen
1 kepçe cacık
Ton balıklı salata
Ara sade türk kahvesi
Ara sade activa yoğurt
Akşam 20.00
2 kepçe mercimek çorbası
4-5yk taze fasulye
Ara 1 küçük armut
Saat 10 da Zeynep'in uyku krizi ile yattım ama spor için kalkamadım
5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)Bugunku menum:
Sabah: 2 yumurta
Öğlen: Sandviç ekmek
Akşam: 5 elma
Spor: 40 dk yurüyüş
Herkese iyi geceler :)))
Dogum gunu kutlu olsun paşanın.Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim @moni tatlım sen ekleyebilirmisin
Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)Gün içinde o kadar düzensiz ve kötü besleniyorum ki. Menüm şu diye anlatacak kadar bişey yok
Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsinGoz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler
Canim muhtemelen minik yer elmasıdır onlar.5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)
Dogum gunu kutlu olsun paşanın.
Kaptanım senin yorgun olman cok normal, cok hızlı bi tempon var, iyi dayanıyorsun vallahi. Kolay gelsin işlerin
Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)
Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsingoz bebegi büyüyünce gorme bulaniklasiyor ve ışığa hassasiyet cok artiyor. Bence bi güneş gözlüğü falan takabilirsin prensese, ben oyle yapiyordum ya da kışın hava kararmaya yakın gidiyordum kontrole. Insallah sorunsuz gecer muayenesi kuzunun
toplight kaptanım hayırla git gel, oğluşumum Doğum günü kutlu olsun, inşallah ateşi yükselip seni de ananeyi de tedirgin etmez ne kadar sık gidersen git alışmıyolarlar dimi
Aynen tatlım seyahate gitmemi istemiyor
lydznp canım ilaçlı göz muayenesi nedir? Minnoşun gözü kaç numara bu arada? Hayırla atlatın inşallah.
Canım allah yardimcin olsun inşallah kolayca atlatirGoz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler
Teşekkür ederiz teyzesi ve hatta alıntı yapamadigim teyzeleriBu aradatoplight kaptanım delikanlının yeni yaşı kutlu olsun. ALLAH önce şifa versin. Sonra da sağlıklı hayırlı ömürler versin inşALLAH:)
Bugunku menum:
Sabah: 2 yumurta
Öğlen: Sandviç ekmek
Akşam: 5 elma
Spor: 40 dk yurüyüş
Herkese iyi geceler :)))
Sana biraz yagmurlu hava yollayayım mi
Goz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler
5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)
Ordegim sağol tatlım ama kendimi çok yorgun hissediyorum5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)
Dogum gunu kutlu olsun paşanın.
Kaptanım senin yorgun olman cok normal, cok hızlı bi tempon var, iyi dayanıyorsun vallahi. Kolay gelsin işlerin
Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)
Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsingoz bebegi büyüyünce gorme bulaniklasiyor ve ışığa hassasiyet cok artiyor. Bence bi güneş gözlüğü falan takabilirsin prensese, ben oyle yapiyordum ya da kışın hava kararmaya yakın gidiyordum kontrole. Insallah sorunsuz gecer muayenesi kuzunun
en zor iş annelikkorkmalı mısın evet
Sizin de böyle diyete başlıyorum deyince üstünüze bir kasvet bir keder çöküyor mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?