- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.881
Ay yarın 76ları gorurmuyum acaba neyse cumaya kadar soylemicem kilomu sürpriz olsun
Ay yok ne beklemesi telin alarmı günde 3kere çalıyo koşş ferah geçecek seni diye tırsıyorum
Bak cuma 78.8 di bu sabah 77.5 söylemem sırkız gizli gizli ne yapıyon bakiim :)
Hadi inşALLAH canımAy yarın 76ları gorurmuyum acaba neyse cumaya kadar soylemicem kilomu sürpriz olsun
78.8den önce kaçtın? 77lerde değilmiydin? Bu gidenler regl ödemi olmasınBak cuma 78.8 di bu sabah 77.5 söylemem sır
Ödem modem gidiyo ya78.8den önce kaçtın? 77lerde değilmiydin? Bu gidenler regl ödemi olmasın
Ödem modem gidiyo ya
Ne bırakması cumaya hedefim 76.8 hafta 75'li rakamlar inşallahdevam devamm bırakmak yok... tez vakitte 75 ulaşırsın inşallah....
Tabi canım. Gitsin gitsin. Daha da fazla gitsin inşALLAHÖdem modem gidiyo ya
Tabi canım. Gitsin gitsin. Daha da fazla gitsin inşALLAHsen 76 değil de şu liste kilona dön artık
dimi ama bencedeTabi canım. Gitsin gitsin. Daha da fazla gitsin inşALLAHsen 76 değil de şu liste kilona dön artık
ne yapayım bol bol yağlı yağlı yapıyorlar keşkekleri yiyiyorum bendebencede dönmeli artık... bunu boş bırakmayalım bu konu komşuya gittikçe yapamıyo diyet.....
Sa bo taaaaaajdimi ama bencedemördak haklı kızmakta bi 74 olamadım
ne yapayım bol bol yağlı yağlı yapıyorlar keşkekleri yiyiyorum bendehep komşuların suçu
dimi ama bencedemördak haklı kızmakta bi 74 olamadım
ne yapayım bol bol yağlı yağlı yapıyorlar keşkekleri yiyiyorum bendehep komşuların suçu
bende leoparlı bikiniyi mi unutayım yaniSa bo taaaaaaj
tartıldın mı bu sabah sen kaçsındireneceksııın acı yok raki....
bende leoparlı bikiniyi mi unutayım yani
tartıldın mı bu sabah sen kaçsın
ay neden ki ya şimdi bak bende bugun bir öğün kaçırayım yarına 79 olurum ömür boyu diyete mahkumuz biz68,3 gram gram iniyo gelirken löp löp :))
ay neden ki ya şimdi bak bende bugun bir öğün kaçırayım yarına 79 olurum ömür boyu diyete mahkumuz biz
yok anacım ben bir günde alıyorum anlamıyorumyok yok verirken zor alırkende zor ama biz çabuk şımarıyoruz... yoksa ben baya 64 lerde takıldım .... bu kadar yemeyeydim bu kilolalara geri gelmezdim.... resmen zorladım yani....
yok anacım ben bir günde alıyorum anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?