Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yagmur basladı yuruyemem bebeyle

Bende oyleyim yillardir diyet yap birak yap birak! Kilo al ver al ver.. Belkide oyuzden cok zor kilo veriyorum artik!!
Evet bende oyle sürekli al ver modundayım..
Duygusal açlık denen bir şey var o yüzden mi yiyiyoruz sürekli acaba evde ..
Alma ilaç falan bir süreç geçicidir ondan sonra motiven yükselir inşallah

Tamam işte duygusal açlıktan pis boğaz oluyoruz sen koca bulamıyon ben evde sürekli 2çocukla onda yiyiyoruz hep

heeee ondaaaan anladııım :)

5.katta deprem etkısı
Dur deneyeyım

ben magma tabakasında yaşadığım için o konuda rahatım :)

Kaç yasındasın betülüm okuyon mu hangı sehırdesın pıyasa yoklaması yapayım senın için

35 seneye okucam inşallah... formasyon alcam.... muhasebe öğretmeni olcam ... tabi atamazlar benii ama olsun...

canım sen emziriyosun ilaç falan olmaz saçmalama.

neden boğuyosun kendini? sen kararlı olursan kimse sen ye diye ağzına sokmaz, evde karnını doyur öyle git madem. evde homili gırtlak yemişsin şimdi, keşke arkadaşlarınla azıcık sohbet edip bi dilim tiramisu yemiş olsaydın, hem psikolojin iyi hemde yediğin belli olurdu

emziriyosun sen, yoksa kullan derdim.

Tamamen
Aslında ac degılım sadece nedensız önlenemez yeme ıstegı

bak notalıyız hala, bi artı gelirsen toplanmaz takım, kendine gel, şu babam ve oğlumdaki adam gibi koşup gelesim var sana

Yagmur basladı yuruyemem bebeyle
Zumba yap,leslie yap,mekik,squat yap biseyler canim ve sakın bırakma!! 300gr gitmis diyorsun hic gitmemesinden iyidir bence.. Hadi bakim kendine gel yeme artik aklina yemek geldigi an baska bir ugras bul kendine olmadi ac muzigi dans et biseyler yap. Gir buraya yaz en azindan birimiz burada olur sana destek veririz.

Emzırmeye zararı yokmus kı
Regulatör görevı görüyormus hem de mınık dozda gunde yarım tablet belkı toparlar benı ne dersın
Kız arkadasım gecende tıramısu yapacak dıye gıtmedım ona dusun
Ama evde tıramısunjn sulalesını yedım

Kendımı cok ıradesız atfettım suanda
Azım kralıcesını gomun gıtsın
Haftaya dogum gunum basaramadım
Evlılık yıldonumunu de basaramadım
Bayram var onumuzde o da tırttt

Kızz ben senin lafınla gaza geldim sıkıldım 1ay sıkı diyetle bitircem bu işi dedin ay bende sıkıldım artık bayrama 6'lı rakamlara ulaşıcam dedim senmi bırakıyorsun yoldurma kendini ;(

Bi dakka ya ben daha yeni gelmiştim lütfen kimse pes etmesin irade konusunda ben de fazla güçlü değilim ama bu kadınların genel yapısı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…