Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şahsen yıllardır diyetteyim sözde o yüzden bünyem alışık.... hatta bir hafta eksideyken sonraki hafta artıda olunca bile üzülmüyorum artık öyle bi gamsız oldum :))
Bende oyleyim yillardir diyet yap birak yap birak! Kilo al ver al ver.. Belkide oyuzden cok zor kilo veriyorum artik!!

Son düzenleme:
taze verilen kilo hemen geri alınabilir... ama bir süre sabitleyebilirsen kilonu korumayı başarabilirsen biraz kaçamakla zart diye çıkmıyo....
Aynen ilte ben de öyle
Su 5-6 kiloyu verıp korumak bu kdr zor olmamalı yaaa
Bır dıyetısyene mı gıtsem ama listeye uyamayınca demoyıve olacagım
O tuccarın satacagı ılacları mı alsam
Valla bunaldım artık
Suteklı kontrol altında olmaktan
Bır organızasyon yapılıyor arkadaslarla ınanın gıtmek ıstemıyorum yeme içme yuzunden stres oluyorum

Ödem modem gidiyo ya
Aynı anda mens oluyoruz

Mens zamanin mi geliyor o zamanlar ben de deli gibi yiyorum

@wendigo bir dr arkadasım vardı konusmustuk onunla su cıkolata anlamsız yeme kılo alma verme yanı hepimizin sıkıntısını
Glifor kullanabılırsın kısa surelıgıne demilt denesem mı yaaa
Vallaha artık kazana dusesım var

ee bi dur o zaman artık... git bi yeşil çay felam iç..... sonra da yürüyüş... ceza sana...

gitme ne gerek var... iş diyetisyende değil sende bitiyo... diyetisyende azıcık menü ercek uymadıktan sonra ne faydası var... diyetisyenin söyleyeceği şeyleri sen zaten biliyorsun da işine gelmediğinden burdasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…