Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi ki haklıyım yahu in artık 74'e

Ben sabah tokken 69.1 geldim açken tartılmayı unuttum :)

cuma gününden öncekiler fasa fiso bacım... o güne kadar eksi çıkıp cuma günü artı gördüğüm için hiç bu rakam inandırıcı gelmiyor bana.... relax ol yani stres yapma...

Tatlım yarın hastaneye gideceğim tahlile perşembe operasyon olacak düzensiz beslenme diye hedef belirtmesine dün sabah 73.9 dum bu cuma serum vs 73 olsam yeter ama hedefim haftaya cuma 71
Azim kraliçesi nereye gitti bak ben 74 olmuşum nerdeyse ama hedefim haftaya cuma 71 olmakta anladinmi şekerim ben neden 71 den aylarca inemedigimi iniyor sonra hop 71 çıkıyor sonra hop 71 e düşüyor ama 6 'larda fazla anlamıyorum ama hedefim bayrama 67

Kızz ben senin lafınla gaza geldim sıkıldım 1ay sıkı diyetle bitircem bu işi dedin ay bende sıkıldım artık bayrama 6'lı rakamlara ulaşıcam dedim senmi bırakıyorsun yoldurma kendini ;(
Evet kizlar takimca uygulayacagimiz liste falan paylasmistiniz.. Gercekten istikrarlı olmamiz lazım. Nilgunn bir an ince 6li rakamlari gormeliyizzzz.

2 gün dikkat etme direk 3 kilo sonra onu vermek için uğraş dur
Uzun süreli düşünerek hareket etmek lazım kararlılığı korumak lazım
Kararlık olmazsa olmaz zaten..
5.Takım kendinize gelin!!

Bu arada hosgeldin canim..

geçmiş olsun....

Gecmis olsun Kaptan'ım bende en son 4yıl once 67'yi gormustum. Yine istiyorum.. Bayrama kadar insallah 69 olurum.
Bu arada oglusunun dogum gunu kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…