Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tekrar babana ve sana geçmiş olsun kaptanım listeyi merak etme buralardayız biz
Sağolasın tatlım gözüm arkada değil sizin sayenizde
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin inşallah
Teşekkürler cnm
Kızlar bi de ona neden kaptanım diyorsunuz
Canım şu aralar takımla özel işlerim sebebiyle ben ilgilenmiyorum takım kaptanı ben yardımcı lari ise morordek ve inatettimolcak
Geçmiş olsun ve acil şifalar..
tesekkurlee

Adana da hiç sıcak olmaz hani
Şaka bir yana ALLAH yardımcısı olsun tüm hastaların inşALLAH:)

Bırak oynasın çocuk. :)

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara
Yeşil çay bol limonlu

Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir

Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)

Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği

Ara
Soğuk filtre kahve

Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.

Şimdilik durum da bu;

Harika olmuş, tebrikler :)

Aslen tarif şu; filtre kahvenizi ya da seyreltilmiş cappucino nuzu veyahutta benceeee Türk kahvesi de olur (ılık suyla seyreltip soğumasını bekliyorsunuz. Sonra buz kalıplarına döküyorsunuz, içmeden önce üstüne sütü ekliyorsunuz ta daaaa! Ben buz haline getirmedim dolapta soğutmakla yetindim çok soğuk içmeyeyim dedim, 2-3 tane buz küpü ekledim üstüne, gayet güzel oldu.

Bende menümü yazayım bari;

Sabah; kayısı :)

Ara; kayısı :)

Öğle; ezogelin çorba, çeyrekten az büyük simit

Ara; minik erik

Akşam; kabak biber soğandan sebze sote, 2 haşlanmış yumurta, bi kaç parça minik sosis, çeyrekten az lavaş.

Su; 2,5 lt

Spor; 1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:

Bende bunu buz kalıplarını sütle blendıra atıp yapıyorum, süt bol bol köpürüyor, dışarda içtiğimiz soğuk kahvelere bin basar :) sadece lezzetli olduğundan çok içmek istiyoruz, haliyle saf sütle yapılan azıcık kalorili oluyo sanırım. Suyla seyreltsem mi acaba? Seninkinde su var mı kahveyi çözündürmek dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…