- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.261
Sağolasın tatlım gözüm arkada değil sizin sayenizdetekrar babana ve sana geçmiş olsun kaptanım listeyi merak etme buralardayız biz
Teşekkürler cnmGeçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin inşallah
Canım şu aralar takımla özel işlerim sebebiyle ben ilgilenmiyorum takım kaptanı ben yardımcı lari ise morordek ve inatettimolcakKızlar bi de ona neden kaptanım diyorsunuz
tesekkurleeGeçmiş olsun ve acil şifalar..
Adana da hiç sıcak olmaz haniCanım dr daha iyi olabilirdi dedi tedavi yı değiştirdi 1 ay sonra kontrol dedi tekrar eğer iyi hissetmezse geçen olan operasyon yeniden yapılabilir dedi ama sıcaklar hiç iyi gelmiyor sıcağa çıkmamaya çalış dedi bu havada nasıl olacaksa
Evet tatlım ınş becerebilirim
sağol özlemcim ınş dinlenebilirim
Bu da simit diyeti miKizlar benim bugun pek iyi degildi.
Menüm:
Sabah: 2 simit
Öglen: 2 simit
Akşam 1 simit
1 litre su
30dk. yuruyuş
Kilo almazsam iyi :)))
Bu da simit diyeti mi
Bırak oynasın çocuk. :)Yine zorunlu 1,5 saatlik yürüyüş başladı, 50 dk sı bitti, inşallah gerisi de gelir. Bi yandan kızımı kontrol ediyorum bi yandan bebek arabasını bi yandan terlikleri atmış sıpam, küçük Suriyeli bi kızla oynuyo, çekip alsam olmaz, gözüm üstünde.
Bırak oynasın çocuk. :)
Artık geçmiş olsun :)) 5 tane simitte az değil hani. 1er 1er yeseydin bariKeşke yaa pişmanim çoook :)))Yolculuk yaptigim icin bir de şişeceğim :))))
İnşallahEvet çok yedim. Beni durdursun biri. :))) Yarindan itibaren guzel olacak her sey :))
Allah kolaylık versin canım.Yine zorunlu 1,5 saatlik yürüyüş başladı, 50 dk sı bitti, inşallah gerisi de gelir. Bi yandan kızımı kontrol ediyorum bi yandan bebek arabasını bi yandan terlikleri atmış sıpam, küçük Suriyeli bi kızla oynuyo, çekip alsam olmaz, gözüm üstünde.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara
Yeşil çay bol limonlu
Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir
Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)
Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği
Ara
Soğuk filtre kahve
Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.
Şimdilik durum da bu;
Eki Görüntüle 2023162
Sağol wendicim, yarında aynı sabrı gösterip dengesiz beslendiğim günleri telafi ederim inşallah diye düşünüyorum.Harika olmuş, tebrikler :)
Aslen tarif şu; filtre kahvenizi ya da seyreltilmiş cappucino nuzu veyahutta benceeee Türk kahvesi de olur (ılık suyla seyreltip soğumasını bekliyorsunuz. Sonra buz kalıplarına döküyorsunuz, içmeden önce üstüne sütü ekliyorsunuz ta daaaa! Ben buz haline getirmedim dolapta soğutmakla yetindim çok soğuk içmeyeyim dedim, 2-3 tane buz küpü ekledim üstüne, gayet güzel oldu.
Eki Görüntüle 2023163
Hahah, değişik olmuş dimi :) bari simit ayran yeseydin, molada bi elma alsaydın 2 simit ne kız :)
T turkcedersidefterimcom
Artık geçmiş olsun :)) 5 tane simitte az değil hani. 1er 1er yeseydin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?