- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.221
Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk light mozarella peyniri, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 7 zeytin, domates salatalık biber
Ara ; filitre kahve
Öğlen ; 2 dilim ekmek tavuk göğsü ile salata
Ara ; 3 kayısı 2 ceviz Yeşilçay
Akşam ; 5 kaşık kabak, yoğurt, salata
Ara ; soda
3 litre su ( 1 litresi ödem atıcı 2 litre normal su)
Spor yok
Zayıflamasan mı acaba?
Ahahaha
Ya çok iyiymiş, çok güldüm
Menülerin süper canım, böyle giderse cok kısa sürede ulaşırsın hedefine :)
Ay kıyamammm yaaa. Naaptırdın kuzu saçlarına atsana bi foto bende boyadım ya pek istediğin gibi olmadı, şimdi tepemde toplu hepücüüüüKuaföre gittim geldim çok mutluyum, biraz insana benzedim yahu
Toplasan okey oynayacak kadar ortim var ortalıkta yoklar nerdesiniz kızlar..:)
65 in altına düüşersem giyerim kiii.....
Bende kendi kendime mesaj olarak gonderiyorum.Ooo süper not tutman canım
Zayıf gösteren aynalar varya.... onlar gibi kameralarda yapsalar ya..he normalde zayıfız tel şişman gösteriyo demekki
Anlat anlat nasıl bişi o patlıcan tostu. Patliycan tost değil di mi?patlıcan tostumu yedimohh yaşasın diyet
Çılgııın seniii60 in altına düşersem tanga, 55 in altına düşersem ipkini, 50 nin altına düşersem çıplak gezerim :)))
Ay ben çiğnerken kesin boğazıma kaçar.Betül
Seninle aynı isimde bir arkadaşım diyet yaparken abur cubur istediği için bir gün bana heyecanla "bir şey keşfettim canım Browni istiyor çiğneyip tükürüyorum" dedi. Çok gülmüştüm bu buluşa :)
Diyet insana neler yaptırıyor. Ben de islim kebabını aynı şekilde yapıyorum. Güzel oluyor.patlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifi
patlıcanı direk domatese atınca çiğsi çiğsi kokuyo yağda kızartıncada diyetlik olmuyo bu tarif çok güzel oluyo
Olabilir tabi bu gidisle :)Ay evet ya bende bu kızın menülerine bayılıyorum. Çok istikrarlı, kaçamaksız, bravo. Gerçekten tebrik ediyorum. Kısa zamanda hedefine ulaşacaksın bu gidişle. En çabuk mezun olan üyemiz olabilir mi ördekcim
Ben sadece kestirdim ya öyle radikal bi degisiklik yok aslında :) kaşlarımı aldırdım bi de, asıl o önemli benceAy kıyamammm yaaa. Naaptırdın kuzu saçlarına atsana bi foto bende boyadım ya pek istediğin gibi olmadı, şimdi tepemde toplu hepücüüüüboyayı ya çok bol kullandım ya da çok tuttum bilemiyorum, istediğimden koyu oldu. Hayaller hayatlar oldu biraz
AşkolsunKuaföre gittim geldim çok mutluyum, biraz insana benzedim yahu
Deneyecek tatlım ellerini kullanmaya baslayincapatlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifi
patlıcanı direk domatese atınca çiğsi çiğsi kokuyo yağda kızartıncada diyetlik olmuyo bu tarif çok güzel oluyo
Arada okuyom tatlım çok düzenli olmasa da ama eksikliğin belli oluyorvaayyy kaptanımız da buradaymış
güle güle kullan tatlimKuaföre gittim geldim çok mutluyum, biraz insana benzedim yahu
Ilahi ortimBende kendi kendime mesaj olarak gonderiyorum.
ALLAH en kısa zaanda şifa versin inşALLAH. Yalnız artık daha dikkat etmeniz gerekiyor. Tekrarlamaması için. InşALLAH tekrarı olmaz.Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
Ordegim memlekette cuma gün listeyi halledersiniz dimi kizlar
Kaptan'ım gecmis olsun. Sen dusunme buraları ve operasyondan sonra yorma kendini dinlenmeye calis..Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
Ordegim memlekette cuma gün listeyi halledersiniz dimi kizlar
Hergün ne yediysem,ne spor yaptiysam hemen mesaj bolumunde taslak olusturyorum.Gün sonunda kopyalayip once burada paylasiyorum sonrada kendime mesaj olarak gonderiyorumm.Ilahi ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?