Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mertoşu uyutma çabaları içindeyim, dandini dandini dastanaaaaa. 1 yıl sonra Allah'ın izniyle kızım ilkokula başlıycak, gelsin ödevler gözümde çok büyüyor valla, inşallah kendi yapabilir büyüdükçe. Benim yeğen hala annesiyle çalışıyor, ortaokulda ama kadıncağız en baştan eğitim hayatına başladı sanki. O anlattıkça bana hafakankar basıyor. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim bebeleri büyümüş güzel anneler.

eliptiğime ek olarak 100 zıplama, 100 jumping jack, 15 dakikada 1er kg ağırlıkla çalıştım. Kollarım hala zayıf kuvvet konusunda cüsselerinin maşallahı var ama 15 gün sonra 1,5 1 ay sonra da 2şer kg ağırlığa geçeyim diyorum.
0zlem cim, bir ara interval egzersiz atmıştın bana hatırlıyor mısın canım? Elinin altındaysa bir daha gönderebilir misin? Eliptikle beraber yapayım diyorum.

Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..
Canim hic yapmamaktan iyidir 1kg ile calismak ama ne kadar agir olursa okadar etkili olur. Pilates lastigide olabilir..

Gayet güzel
Su programı söyle de bizde günlük harcadığımız kaloriyi görelim

Denenmesi muhakkak gerekli olan 10 şeyden 1i

Sabah oldukça hafif olmuş ama en azından kh tüketmişsin. Bugün nasıl hissediyorsun? Aslında dün akşam nasıldın diye sormam lazım. Birde kaliteli kh tüketmek lazım. Tahıl grubu. Lavaş ve simit beyaz undan yapıldığı için çok tercih etmemek gerek ama ezogelin süper

Yarına güzel bişi görürüm inşallah, yatmadan salatalık yiyin hanımlar, ödemleri çözsün.
Bugün bol bol aldım yanıma inşALLAH. Gitsin ödemler. Yansın yağlaaaar
Baha göztepe de okudu. Orası tam gün etütlü beslenmeli bir okuldu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Evde sadece oyun oynuyor h.sonu kitap vs okuyordu. Çocuğun o yüzden ders çalışma gibi bir adabı olamadı maalesef. Bende başında duramadigim için hep dershane gitti ders tekrarı yapsın diye. Yani biz kötü örneğiz en son isyan etti dershaneye gitmek istemedi. Eğitimle de babası ilgilenecekmiş Baha Bey'ler öyle uygun gördü. 3 yıldır sürünüyor. Sağolsun baba süper ilgili. 4 yıldır oğlunu görüyor. Ben ilgilenirken takdir teşekkür alırdı şimdi 9.sınıftan alttan dersi var. 10.sınıftan kalani verdi. Bu senede 3 zayıfla geçti. Bakalım üni. ne olacak

Günaydınlarr :)

Dün kesinlikle daha iyiydim, tartılacağım şimdi dur bakalım ne olacak, eğer düne göre kötüyse kh işini bırakıyorum toptan

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayım dışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum

Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım )
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la

Birde menü olsa...
Dün Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 evde 1i işte yenildi
1kk b. Peynir
10 zeytin
Dereotu maydanoz yeşil biber

Öğlen
Rosto salata ayran

Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 2 3ad. Taze kayısı

Akşam
8yk taze fasulye 4yk yoğurt
Yarim dilim tbe

Kavun ve üzümü yazmayacağım. yemedim desem dayanamadım. Gitti şeker orucu
Ama dondurmayı yemedim. Gurur ve iftiharla sunarım
Birde yeseydin hani? Semerde var onu da vereyim

Aleyküm selâm Banuş
ALLAH gönlüne göre versi inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…