- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.301
eliptiğime ek olarak 100 zıplama, 100 jumping jack, 15 dakikada 1er kg ağırlıkla çalıştım. Kollarım hala zayıf kuvvet konusunda cüsselerinin maşallahı var ama15 gün sonra 1,5 1 ay sonra da 2şer kg ağırlığa geçeyim diyorum.
0zlem cim, bir ara interval egzersiz atmıştın bana hatırlıyor mısın canım? Elinin altındaysa bir daha gönderebilir misin? Eliptikle beraber yapayım diyorum.
Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..eliptiğime ek olarak 100 zıplama, 100 jumping jack, 15 dakikada 1er kg ağırlıkla çalıştım. Kollarım hala zayıf kuvvet konusunda cüsselerinin maşallahı var ama15 gün sonra 1,5 1 ay sonra da 2şer kg ağırlığa geçeyim diyorum.
0zlem cim, bir ara interval egzersiz atmıştın bana hatırlıyor mısın canım? Elinin altındaysa bir daha gönderebilir misin? Eliptikle beraber yapayım diyorum.
Kesinlikle. Ben Zeynep için döktüğüm stres terini hicbir sporda bulamıyorumBıraktık oynuyo, çok sevecenler Allah var ama insan korkuyo alıp gider biri bişi olur bu stresle daha çok kalori yakıyo olabilirim dimi :)
Gayet güzelKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara
Yeşil çay bol limonlu
Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir
Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)
Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği
Ara
Soğuk filtre kahve
Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.
Şimdilik durum da bu;
Eki Görüntüle 2023162
Denenmesi muhakkak gerekli olan 10 şeyden 1iAslen tarif şu; filtre kahvenizi ya da seyreltilmiş cappucino nuzu veyahutta benceeee Türk kahvesi de olur (ılık suyla seyreltip soğumasını bekliyorsunuz. Sonra buz kalıplarına döküyorsunuz, içmeden önce üstüne sütü ekliyorsunuz ta daaaa! Ben buz haline getirmedim dolapta soğutmakla yetindim çok soğuk içmeyeyim dedim, 2-3 tane buz küpü ekledim üstüne, gayet güzel oldu.
Eki Görüntüle 2023163
Sabah oldukça hafif olmuş ama en azından kh tüketmişsin. Bugün nasıl hissediyorsun? Aslında dün akşam nasıldın diye sormam lazım. Birde kaliteli kh tüketmek lazım. Tahıl grubu. Lavaş ve simit beyaz undan yapıldığı için çok tercih etmemek gerek ama ezogelin süperBende menümü yazayım bari;
Sabah; kayısı :)
Ara; kayısı :)
Öğle; ezogelin çorba, çeyrekten az büyük simit
Ara; minik erik
Akşam; kabak biber soğandan sebze sote, 2 haşlanmış yumurta, bi kaç parça minik sosis, çeyrekten az lavaş.
Su; 2,5 lt
Spor; 1,5 saat yürüyüş
Bende çok severim simiti ekmegiKendimi alamadim simitten :)))
Biz paylaştık sende yaz@moni kızlar ölçü ne zaman paylaşıyorduk?
Bugün bol bol aldım yanıma inşALLAH. Gitsin ödemler. Yansın yağlaaaarYarına güzel bişi görürüm inşallah, yatmadan salatalık yiyin hanımlar, ödemleri çözsün.
Baha göztepe de okudu. Orası tam gün etütlü beslenmeli bir okuldu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Evde sadece oyun oynuyor h.sonu kitap vs okuyordu. Çocuğun o yüzden ders çalışma gibi bir adabı olamadı maalesef. Bende başında duramadigim için hep dershane gitti ders tekrarı yapsın diye. Yani biz kötü örneğizMertoşu uyutma çabaları içindeyim, dandini dandini dastanaaaaa. 1 yıl sonra Allah'ın izniyle kızım ilkokula başlıycak, gelsin ödevlergözümde çok büyüyor valla, inşallah kendi yapabilir büyüdükçe. Benim yeğen hala annesiyle çalışıyor, ortaokulda ama kadıncağız en baştan eğitim hayatına başladı sanki. O anlattıkça bana hafakankar basıyor. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim bebeleri büyümüş güzel anneler.
Sabah oldukça hafif olmuş ama en azından kh tüketmişsin. Bugün nasıl hissediyorsun? Aslında dün akşam nasıldın diye sormam lazım. Birde kaliteli kh tüketmek lazım. Tahıl grubu. Lavaş ve simit beyaz undan yapıldığı için çok tercih etmemek gerek ama ezogelin süper
Insallah iyi sonuc alirsin.Günaydınlarr :)
Dün kesinlikle daha iyiydim, tartılacağım şimdi dur bakalım ne olacak, eğer düne göre kötüyse kh işini bırakıyorum toptan
Aleyküm selâm BanuşSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayımdışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum
Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım )
Evlilik yıldönümümüz ayın 8indebakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yoksürpriz yaparım ona büyük ihtimalle
Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?