Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarr :)

Dün kesinlikle daha iyiydim, tartılacağım şimdi dur bakalım ne olacak, eğer düne göre kötüyse kh işini bırakıyorum toptan
Tatlım buna 1 gunde karar vermen yanlıs degil mi? Bende zaman zaman kafama taksamda 1 gunde kilo alip vermiyoruZ ki!! ictigimiz su miktarı,yedigimiz yemek,bagırsak duzeni v.b... seylerin hepsi birer etken sabahki kilomuza.. Aslinda sadece haftada 1 tartilmamiz gerek uzmanlar haklı ama biz pazartesi ve cuma tartilalim..

Ah ahhh bundan 5 yil oncede dr insulin direncin var kilo vermen zor demisti ama emzirdigim icin ilac vermedi.1 ay haftada 3 gun spor salonuna gittim 100gr bile gitmedi.Sonra esim kosu bandi aldi bana kendi kendime sporumu ve diyetimi yaparak cok guzel kilolar vermistim. O zaman evde tartim yoktu eltime gittigimde unutmazsam tartilirdim. Her tartildigimda eksi sonuc gormek cok guzel bir duyguydu.. Sok sok sok olurdum sonuclari gorunce..
Tabi o zamanki kan degerlerimle simdiki arasinda coook fark var simdi butun degerlerim daha yuksek.. Bide kilo al ver al ver, diyet yap birak yap birak islemiyor artik..
Kac yıl gecmis ben hala ugrasiyorum..
Vurun bana,yolun beni!!

Insallah iyi sonuc alirsin.
kh'ın ödem tutuma işi maalesef etkiledi beni, -500 görmek isterken +200 gördüm 3 günüm var, ben az kh'tan uzak durayım.

canım ben tartılmadıkça tartılmıyorum yaaa, hergün tartılmayı seviyorum kilomu kontrol etme açısından iyi oluyor.

Canım bende de insülin direnci var en son bir ay önce 5,3 gibi ciddi bir direnç.. senelerdir ilaç kullanıyorum ona rağmen böyle. Oradayken kendi endokrincime gitmedim başka bir doktora gitmek zorunda kaldım.çok hoşlanmadım aslında gittiğim doktordan. Açlık şekerim 100 çıkmıştı "vücut ben artık şeker hastası oluyorum diyor" bu tahlilin başka açıklaması yok diyordu. Bu arada doktordan hoşlanmama nedenim böyle demesi değil başka bir konuda saçmalaması :) Diyetisyene gittiğimde 5,3 direnç yüksek ama hızlı kilo veriyorsun takılma şimdilik, kilo verdikçe o direnç de düşecek dedi ve bence öyle de oluyor.eskilerde bir ara ilaçtan kurtulma noktasına gelmiştim çünkü :)

denizcim sen kilo veriyosun diyetisyeninin dediği gibi, o yüzden takılma dirence. özlemin durumu çok garip, kız delispor yapıyo, düzenli beslendiği de oluyo, aç kaldığıda ama gr oynamıyo, hatta geçen ay işle ölçüleri bile aynıymış sen düşün onu çözebilene takımcak nobel ödülü vericez :)

medusa ayşem onunla umay villa detoksu yapmıştı, o zaman dereceye girmişti özlem.

Kızlar
Kuzenim profesyonel pastacı. Ben derken ya da o gelip dönerken Fransız tereyağları, Belçika çikolataları buradan kalıp kalıp gidiyor. Geçen gün eşimle şu Fransız tereyağını bir de biz deneyelim dedik marketten aldık :) kuzenimin nasıl yaptığı ile hiç ilgilenmediğim sadece yediğim için ondan bir şey öğrenmişliğim yoktu tabiki. Whatsapp dan kurabiye tarifi attı bir de anlattı. 300 gr tereyağı dediğinde "bu ne kadar yağlı bir şey ya" diye çıkıştım. "Valla götürürken hiç yağlı olmuş demiyordun bitene kadar yiyordun" diye o da bana çıkıştı. Neyse uzun lafın kısası ben ilk defa kurabiye yaptım. Eşimin hal ve hareketlerinden anlaşılan süper olmuştu.dün Ben tabii zıkkım yedim ondan tadını bilmiyorum :) eşim şu an senin en düşük performansın bu üstüne eklemeni bekliyorum modunda.

öyle malesef... bende geçen aylarda yaptım kurabiye... ilk defa ayyy o koyduğum yağ ne fazla... öbür türlüde tutmuyor mecbur koyuyor insan.... bir de kendimi avutuyordum dışardakiler kimbili ne kalitesiz yağ kullanıyordur onlar ölçüye de dikkat etmiyordur ben en azından ölçülü koyuyorum kaliteli yağ kullanıyorum diyordum :)))

ay bende kurabiyeyi çok severdim, taaa ki yapana kadar. kurabiye 3 malzeme yaw, yağ/un/şeker

Kahvaltımı ettim öncesinde de tartıldım güncel kilom 77,00. Yarınki hedefime kalmış 200 gr..Umarım o da bugün gidecek. cumartesi regl olacağım ödem tutmamak için ne taklalar ne taklar :)

regl kesin mi? içimde bize sürpriz yapacaksın gibi bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…