- 2 Ağustos 2015
- 74
- 130
- 23
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.341
Hadi gözün aydın. Geçmiş olsun kaptanım :)Kızlar çıktım operasyon 'dan ıyiyim
kız o şekilde çok da hayırlı kısmetler bulunmaz. sen yine de edepli takıl. Bir büyük tavsiyesiahhh nerdeee amin
Her gün tartılmasan böyle mutsuz da olmazsın canım benim. Belki yediğin birşeyden belki sebepsiz ödem tutuyorsun, belki suyu az içtin.. Vücudun günlük değerleri çok doğru olsa diyetisyen her gün tartıl yanında yaz getir demez mi? Ama ne diyorlar tartılmak yasak :)Ay deliricim ay çok mutsuzum tartıda beklediğim rakamı göremedim..
Ay deliricim ay çok mutsuzum tartıda beklediğim rakamı göremedim..
kız o şekilde çok da hayırlı kısmetler bulunmaz. sen yine de edepli takıl. Bir büyük tavsiyesi
Zehir zehir zehir yani. Bir tane faydalı birşey yok içindeay bende kurabiyeyi çok severdim, taaa ki yapana kadar. kurabiye 3 malzeme yaw, yağ/un/şeker
Zehir zehir zehir yani. Bir tane faydalı birşey yok içindeAyy... şimdi fındıklı bir un kurabiyesi olacak çayın yanında. Fındık sağlıklı ya onun için dedim
Çok isterdim sürpriz yapmayı ama dün ve bu sabah test yaptım negatif çıktı. O nedenle bu ay maalesef süpriz yok. umarım gelecek ay olur, çok istiyorum :)
Gunaydin herkese
Sabah cok guzel diyet kahvaltimi yaptim yatim saat yuruyus ve bir saat fitness yaptim. Ama bugun regl oldum malesef.
Buzlukta dondurma vardi ve dayanamayıp yedim
Bence dondurma yemek sorun değil ama ne kadar yediğin çok önemli :)Gunaydin herkese
Sabah cok guzel diyet kahvaltimi yaptim yatim saat yuruyus ve bir saat fitness yaptim. Ama bugun regl oldum malesef.
Buzlukta dondurma vardi ve dayanamayıp yedim
Zehir zehir zehir yani. Bir tane faydalı birşey yok içindeAyy... şimdi fındıklı bir un kurabiyesi olacak çayın yanında. Fındık sağlıklı ya onun için dedim
Salıverme kendini. Yarın iyi bir sonuç göreceksin inşALLAHAy deliricim ay çok mutsuzum tartıda beklediğim rakamı göremedim..
inşallah canım, ben de hafta sonu regl olurum heralde, önümüzdeki aya birlikte veririz inşallah güzel haberleri :)
Canım senin de istediğini bilmiyordum. Umarım gelecek ay güzel haberlerimiz olur :)
Ben de aynı sesin gibi düşündüğüm anda evlendim. Bu yaştan sonra evlenmem dedim 38,5 da evlendim. 40da kızım doğdu. Kısmet işte. Hatta ben 35den sonra evlenip çocuk mu yapılır derdim. Yaptım. Oluyormuşben de 68,3 üm... sor ne yedin açtım aaç.... birde jillian yaptım... çukulata yemedim ödülüm bu mu.... çok küstüm kendime...
peki... aman içim öldü benim gelsede ben istemem artık....
tabi canım fındığı kurbiyenin içinden ayıracaksın önce. onu ayırken biraz kurabiye ağzına kaçabilir dikkat edeceksinfındık diyosun :))
Ben de aynı sesin gibi düşündüğüm anda evlendim. Bu yaştan sonra evlenmem dedim 38,5 da evlendim. 40da kızım doğdu. Kısmet işte. Hatta ben 35den sonra evlenip çocuk mu yapılır derdim. Yaptım. Oluyormuş
Kahve çekirdeği kurabiyesi de çok güzeeelll... Bir de ben kakaolu ıslak hurabiye yapıyorum o da acayip güzel oluyor.sana direkt fındık alıp yollim canım, geçen arkadaşa hayırlı olsuna gittik, kahve çekirdeği kurabiyesi mi istersin ceviz kurabiye mi istersin neler vardı. bende onları yemek isterdim valla.
Ya düşünsenize diyet listelerinde verilen çerezlerin bile çiğ olmasını öneriyorlar. Yani kavrulmuş fındık bile yok,geçtim fındıklı kurabiyeyi :)tabi canım fındığı kurbiyenin içinden ayıracaksın önce. onu ayırken biraz kurabiye ağzına kaçabilir dikkat edeceksinBurada amaç sadece ve sadece fındık yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?