Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dennisgo mayıs ayında düşük yaptım maalesef artık 2. yi istiyoruz bizde, kısmet bakalım.

demek aburcubur yeme hayali bile kilo aldırıyor artık bana :))

ilahi betüş :) kesinlikleee, dün söyledin o kadar, aldın kiloyu :)

Kahve çekirdeği kurabiyesi de çok güzeeelll... Bir de ben kakaolu ıslak hurabiye yapıyorum o da acayip güzel oluyor.
Neler oluyor bize böyle kurabiye cıss.. yok kurabiye falan bitti.

browni kurabiye dimi? ağzım sulandı.

Kızlar kızlar dun aksam cok yoğun geçti ara ara girdim okudum ama yazamadım. Şimdi yine yoldayız, yazlığa geçiyoruz. Umut bu sefer uyudu
günaydın hepinize bu arada :)

Kizlar benim bugun pek iyi degildi.
Menüm:
Sabah: 2 simit
Öglen: 2 simit
Akşam 1 simit
1 litre su
30dk. yuruyuş

Kilo almazsam iyi :)))
Bana simit kraliçesi derlerdi müsaadenle bu unvanı sana devrediyorum :)
Kuaförümün yaptığını beğenmeyince ehe ben daha iyi yaparım ki diyerekten giriştim boyaya ama işte, pekte beceremedim. İnşallah akar biraz dediğin gibi yıkandıkça.
Akar bence, boyadıktan sonra akmayan saç mı var
Kızlar çıktım operasyon 'dan ıyiyim
Kaptanım çok geçmiş olsun
Çok isterdim sürpriz yapmayı ama dün ve bu sabah test yaptım negatif çıktı. O nedenle bu ay maalesef süpriz yok. umarım gelecek ay olur, çok istiyorum :)
Hayırlısı olsun canım, sen benim bu ara yazdıklarımı okuma da vazgeçme fikrinden

ay yemedim betüşün dediği gibi çiklat falan deliricemmmm

Haberim yoktu canım çok geçmiş olsun.umarım Ağustos ayı bizim için mucizelerle dolu bir ay olur :)
Bizim ilk çocuğumuz olacak. Eşimle neredeyse 6 sene olacak birlikte olduğumuz.. Zorlu süreçlerimiz oldu büyük savaşlar verdik beraberce sonuç olarak Eylül 2015 te ancak evlendik ve Kasım 2016 da ancak yanyana gelebildik. O tarihten beri de istiyoruz ama henüz olmadı.

tüüüüühh ondan oldu dimi :))

Senin daha yaşın kaç? hiçbirşey için geç değil Hepsi olur

35 olcam kasımda
böyle bekliyorum o günleri :))))

enyse enerjimi sporda kullanayım ben bari

Ben kahve içeceğim şimdi, yeşil çay öğleden sonra ve yatmadan önce içeceğim sanırım

ben de istiyom bana da yap.....

ay yemedim betüşün dediği giçi çiklat falan deliricemmmm
Sen bugün ödem atıcıyı devam et bence yarın güzel olacak..içtiğin suya nane salatalık ve zencefil ekle evde varsa. Kilo vermemen için hiçbir neden yok.kaçırmadın bir de spor yaptın. Yarın güzel olacak, o hedef ayağımıza gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…