- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.361
Gönlünce yaşadın az şey mien güzel yaşlarımı yalnız geçirdim... çukulata getirin bana mutsuzum :))) oluyo diyosun öyle... aahhh aahhh çocukta yapamadım kariyerde :)))
demek aburcubur yeme hayali bile kilo aldırıyor artık bana :))
Kahve çekirdeği kurabiyesi de çok güzeeelll... Bir de ben kakaolu ıslak hurabiye yapıyorum o da acayip güzel oluyor.
Neler oluyor bize böyle kurabiye cıss.. yok kurabiye falan bitti.
Senin daha yaşın kaç? hiçbirşey için geç değilen güzel yaşlarımı yalnız geçirdim... çukulata getirin bana mutsuzum :))) oluyo diyosun öyle... aahhh aahhh çocukta yapamadım kariyerde :)))
dennisgo mayıs ayında düşük yaptım maalesef artık 2. yi istiyoruz bizde, kısmet bakalım.
ilahi betüş :) kesinlikleee, dün söyledin o kadar, aldın kiloyu :)
browni kurabiye dimi? ağzım sulandı.
Ben kahve içeceğim şimdi, yeşil çay öğleden sonra ve yatmadan önce içeceğim sanırımyeşil çay için gariii...... yalnız benim içiiiin iiç yeşil yeşiiil.....
bravo sanairade nerde hani? mutlu musun şimdi?
Bana simit kraliçesi derlerdi müsaadenle bu unvanı sana devrediyorum :)Kizlar benim bugun pek iyi degildi.
Menüm:
Sabah: 2 simit
Öglen: 2 simit
Akşam 1 simit
1 litre su
30dk. yuruyuş
Kilo almazsam iyi :)))
Akar bence, boyadıktan sonra akmayan saç mı varKuaförümün yaptığını beğenmeyince ehe ben daha iyi yaparım ki diyerekten giriştim boyaya ama işte, pekte beceremedim.İnşallah akar biraz dediğin gibi yıkandıkça.
Kaptanım çok geçmiş olsunKızlar çıktım operasyon 'dan ıyiyim
Hayırlısı olsun canım, sen benim bu ara yazdıklarımı okuma da vazgeçme fikrindenÇok isterdim sürpriz yapmayı ama dün ve bu sabah test yaptım negatif çıktı. O nedenle bu ay maalesef süpriz yok. umarım gelecek ay olur, çok istiyorum :)
Ay valla yerken çok güzeldiama külahını falan yemedim. Simdi meyve porsiyonum vardi onlari yemiycem bugun bakalim. Ama bida yapmıycam insallah
Garezimiz sanaanam ben varken kimse yok bengelmeyince çeneniz düşmüş
ay yemedim betüşün dediği gibi çiklat falan deliricemmmmHer gün tartılmasan böyle mutsuz da olmazsın canım benim. Belki yediğin birşeyden belki sebepsiz ödem tutuyorsun, belki suyu az içtin.. Vücudun günlük değerleri çok doğru olsa diyetisyen her gün tartıl yanında yaz getir demez mi? Ama ne diyorlar tartılmak yasak :)
Haberim yoktu canım çok geçmiş olsun.umarım Ağustos ayı bizim için mucizelerle dolu bir ay olur :)
dennisgo mayıs ayında düşük yaptım maalesef artık 2. yi istiyoruz bizde, kısmet bakalım.
ilahi betüş :) kesinlikleee, dün söyledin o kadar, aldın kiloyu :)
browni kurabiye dimi? ağzım sulandı.
Senin daha yaşın kaç? hiçbirşey için geç değilHepsi olur
Ben kahve içeceğim şimdi, yeşil çay öğleden sonra ve yatmadan önce içeceğim sanırım
ay yemedim betüşün dediği gibi çiklat falan deliricemmmm
Sen bugün ödem atıcıyı devam et bence yarın güzel olacak..içtiğin suya nane salatalık ve zencefil ekle evde varsa. Kilo vermemen için hiçbir neden yok.kaçırmadın bir de spor yaptın. Yarın güzel olacak, o hedef ayağımıza gelecek :)ay yemedim betüşün dediği giçi çiklat falan deliricemmmm
Ben sabah artı çıktım ya 69 geldim. Ama memelerim tam boş değildi, onun da etkisi olabilirbi zayıfliiim her gün çikolata yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?