Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok ya benden bir cacık olmazvuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş

hemen evlenince kavuşamadınız yani olsun sonuçta şimdi berabersiniz, inşallah sağlıklı bebişlerle taçlansın evliliğiniz.

Umut paşayı çalıştır azcık aaa :)

ben de 68,3 e geri döndüm.... çok özlemiş beni....
Yeterince çalışıyor o dursun azcık
Sen devam et, bu hafta beni yendin kabul ediyorum
Yolun da etkisi olabilir canım. Tatil yolculuk genelde ödem kilo ile bitiyor dönüyoruz biraz dikkat edince toparlıyoruz ya şu an onu yaşıyorsun bence.
Haklısın canım onu düşünemedim hic, odem de olabilir

yok ya benden bir cacık olmazvuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş
Ben de 35 yaşındayım,çoluk çocuk da yok. Senden cacık olmuyorsa bu hesaba göre benden cacığın içindeki çekirdek bile olmaz :)
Ayrıca çok güzel bir haftaya başladık bu güne kadar sen güzel bir cacıktın :)

78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım
Biliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti

Hımmm çok uyuyorum bu ara ondandır belki 11de uyandım bugun

bende mi öyleyim acaba? dün 9 bin küsürde paylaşmıştım adımı, eve gitmeye 12.000 oldu fazla fazla yürüdüm, inşallah senin gibiyimdir

doğum gününe nolur 64 olayım noolur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…