- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.381
yok ya benden bir cacık olmazSen bugün ödem atıcıyı devam et bence yarın güzel olacak..içtiğin suya nane salatalık ve zencefil ekle evde varsa. Kilo vermemen için hiçbir neden yok.kaçırmadın bir de spor yaptın. Yarın güzel olacak, o hedef ayağımıza gelecek :)
Gel beraber içelim :)tüüüüühh ondan oldu dimi :))
35 olcam kasımda
böyle bekliyorum o günleri :))))
enyse enerjimi sporda kullanayım ben bari
ben de istiyom bana da yap.....
Haberim yoktu canım çok geçmiş olsun.umarım Ağustos ayı bizim için mucizelerle dolu bir ay olur :)
Bizim ilk çocuğumuz olacak. Eşimle neredeyse 6 sene olacak birlikte olduğumuz.. Zorlu süreçlerimiz oldu büyük savaşlar verdik beraberce sonuç olarak Eylül 2015 te ancak evlendik ve Kasım 2016 da ancak yanyana gelebildik. O tarihten beri de istiyoruz ama henüz olmadı.
Ben sabah artı çıktım ya 69 geldim. Ama memelerim tam boş değildi, onun da etkisi olabilir
yok ya benden bir cacık olmazvuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş
hahah al beni vur sana boşuna uğraşıyoz bizUmut paşayı çalıştır azcık aaa :)
ben de 68,3 e geri döndüm.... çok özlemiş beni....
78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım79 çıkmadın inşallah?
Yolun da etkisi olabilir canım. Tatil yolculuk genelde ödem kilo ile bitiyor dönüyoruz biraz dikkat edince toparlıyoruz ya şu an onu yaşıyorsun bence.Ben sabah artı çıktım ya 69 geldim. Ama memelerim tam boş değildi, onun da etkisi olabilir
78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım
Yeterince çalışıyor o dursun azcıkUmut paşayı çalıştır azcık aaa :)
ben de 68,3 e geri döndüm.... çok özlemiş beni....
Haklısın canım onu düşünemedim hic, odem de olabilirYolun da etkisi olabilir canım. Tatil yolculuk genelde ödem kilo ile bitiyor dönüyoruz biraz dikkat edince toparlıyoruz ya şu an onu yaşıyorsun bence.
Ben de 35 yaşındayım,çoluk çocuk da yok. Senden cacık olmuyorsa bu hesaba göre benden cacığın içindeki çekirdek bile olmaz :)yok ya benden bir cacık olmazvuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş
On numara bana göre menulerim ay uğraşıpta olmayınca daha çok üzülüyorumhobaaaa, neyse ödemdir o ödem, dün menü paylaşmış mıydın sen? bakalım bi olmazsa.
Güzel hıyarsın diyorsunBen de 35 yaşındayım,çoluk çocuk da yok. Senden cacık olmuyorsa bu hesaba göre benden cacığın içindeki çekirdek bile olmaz :)
Ayrıca çok güzel bir haftaya başladık bu güne kadar sen güzel bir cacıktın :)
Biliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım
hahah al beni vur sana boşuna uğraşıyoz biz
78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım
Hımmm çok uyuyorum bu ara ondandır belki 11de uyandım bugunBiliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti
Ben de 35 yaşındayım,çoluk çocuk da yok. Senden cacık olmuyorsa bu hesaba göre benden cacığın içindeki çekirdek bile olmaz :)
Ayrıca çok güzel bir haftaya başladık bu güne kadar sen güzel bir cacıktın :)
Biliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti
On numara bana göre menulerim ay uğraşıpta olmayınca daha çok üzülüyorum
Umarım ikimiz için de güzel bir ay olur Ağustos :)hemen evlenince kavuşamadınız yaniolsun sonuçta şimdi berabersiniz, inşallah sağlıklı bebişlerle taçlansın evliliğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?