- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.441
Wendicim epey işe yaradı desem. Cuma günkü kiloma indim bu sabah. Bugün be yarın da proteine devam sonra iyi karbonhidratta almaya başlayacağım. Haftanın 2 bilemedin 3 günü yapayım diyorum böyle. Gerçi yolculuk ve regl şişkinliğimde vardı üstümde +900 dediğim zaman. Pek emin olamıyorum. Haftaya daha kesin olur sanırım. Şimdi de eliptik yapıyorum. Benimde Eylül'e kadar en az 69 olmam lazım ama kızlar ya
Hiçte zor değil kuzucum. Sabredeceğiz hepimiz.ay çok zor sanki 76
Kız o bacak değmesi benide delirtiyor kaçsın yani bu sabah tartıldın mıHiçte zor değil kuzucum. Sabredeceğiz hepimiz.
Yok ferah yarına zor haftaya gelicek o 75 burayaHiçte zor değil kuzucum. Sabredeceğiz hepimiz.
ay fotolarda hiçde şişman görünmüyorsun yazmışım sen zaten zayıfsın anacım
ay çok zor sanki 76
Wendicim epey işe yaradı desem. Cuma günkü kiloma indim bu sabah. Bugün be yarın da proteine devam sonra iyi karbonhidratta almaya başlayacağım. Haftanın 2 bilemedin 3 günü yapayım diyorum böyle. Gerçi yolculuk ve regl şişkinliğimde vardı üstümde +900 dediğim zaman. Pek emin olamıyorum. Haftaya daha kesin olur sanırım. Şimdi de eliptik yapıyorum. Benimde Eylül'e kadar en az 69 olmam lazım ama kızlar yao kadar kilo verdim o iç bacaklardan hiç gitmemiş hala elbise giyebilecek kıvama gelememişim. Uyuz oldum uyuz. Zor mu ediyor oradaki yağlar acaba?
Aynennben diyet yapsam da tartıdan korkuyorum neden acaba, fobim mi var benim nedir
Bende 70'i gorsem bir ohh diyicem..ay çok zor sanki 76
Ben bir zamanlar yapıyordum. Aktardan zencefil zerdeçal tarçın alıp karıştırdım. Yatmadan 3 saat önce ara öğün olarak bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı koyup tüketiyordum.zamam içinde buna karabiber ve pul biber de ekledim ama uzun sürmedi öyle bıraktım çünkü ben hiç acı yiyemem :)Yoğurt kurunu yapan kızlar anlatın bakalım
Ya dinleyip duruyorum ya ben seni dinlediğim kadar kocamı dinlemiyorumya dolgunum bayaa yaa, size atayım ben zayıf halimi, o zaman da bayaa zayıfmışım 61 olduğumda da, bacaklar ince, yüzüm uzamış sanki, bi değişik alışamadığımdan mı ne, vücut gitsin de yüz gitmesin ya.
yoğurt kürü yap, sana diyoruz bi saf prtoein yap diye, yok dinlemiosun.
pazartesi perşembe yapalım mı? ben saf protein yapmayı çok severim, ertesi günkü eksi paha biçilemez.
Çok severim acıyı ben:) ya bende bi kere yaptım baktım eksi çıkmadım ertesi gun bir dahada yapmadımBen bir zamanlar yapıyordum. Aktardan zencefil zerdeçal tarçın alıp karıştırdım. Yatmadan 3 saat önce ara öğün olarak bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı koyup tüketiyordum.zamam içinde buna karabiber ve pul biber de ekledim ama uzun sürmedi öyle bıraktım çünkü ben hiç acı yiyemem :)
Ya dinleyip duruyorum ya ben seni dinlediğim kadar kocamı dinlemiyorum
Bunu haftada iki kereden fazla yapmayın diyorlar bir de üstüne su içmek gerekiyordu sanırım toplam 1 litre ama bu kısmı çok net hatırlamadım emin değilim.Çok severim acıyı ben:) ya bende bi kere yaptım baktım eksi çıkmadım ertesi gun bir dahada yapmadım
Yaptım tabi hatta o zaman özge ortim saf protein yapmışsın diyodu ama tartıya yansımıyordukocanı da böyle dinliosanhiç yaptın mı peki saf protein? söyle bakim.
Hatta sende omletlerin güzel gorunuyo diyordun yaakocanı da böyle dinliosanhiç yaptın mı peki saf protein? söyle bakim.
Nilgün bence sen tartılmayı azaltsan çok iyi sonuçlar alacaksın. Bugun birşey yaptığında yarın sonuç almak istiyorsun tartıda karşılık göremeyince de moralin bozuluyor.ama her zaman anında sonuç almıyorsun ki.mesela bu yoğurt kürü metabolizma hızlandırıcı ertesi gün tartıya nasıl yansısın? Ama zaman içinde bir sonuç verebilir.Yaptım tabi hatta o zaman özge ortim saf protein yapmışsın diyodu ama tartıya yansımıyordu
Tartıldım 74,6 çıktım 100 gr fazla ama onu hiç saymıyorum :)Kız o bacak değmesi benide delirtiyor kaçsın yani bu sabah tartıldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?