Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak hiç böyle düşünmemiştim kesin ondan tartılıyorum sonra bakıyorum eksi çıkmıyorum beynimi kodluyorum işe yaramıyor diye sen söyleyince farkettim...

Haha eksi görevlim de ne olursa olsun :) Çarşamba - perşembe yapsak daha iyi olmaz mı canım? cumaları daha eksi geliriz.

Bana acı deyin yeter. Acıların çocuğuyum bennnn. Bayılırım acıya.

Geçmiş olsun dinlenince geçer inşallah

Merhaba hoşgeldin
Bu arada şimdi fark ettim 95 lerden 61 e mi düştün? Tam bir başarı hikayesi tebrikler
Sorma bacım sorma.. 95ten fazlasi vardi..95 bilinen son kilo. Ondan sonra tartilmayi birakip daha cok yemeye başlamıştım.. neyle inatlasiyosam.. sonradan anladim tabi yanlis tarafa inat yaptigimi veee buraya geldim

Sorma bacım sorma.. 95ten fazlasi vardi..95 bilinen son kilo. Ondan sonra tartilmayi birakip daha cok yemeye başlamıştım.. neyle inatlasiyosam.. sonradan anladim tabi yanlis tarafa inat yaptigimi veee buraya geldim
Bence harika bir sonuç süpersin.. İdeal kiloya da birşey kalmamış o da gelecektir yakında.. bu azimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…