Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..
Canim hic yapmamaktan iyidir 1kg ile calismak ama ne kadar agir olursa okadar etkili olur. Pilates lastigide olabilir..
Lastikle çalışmak nedense zor geliyor bana :))) ağırlığı fazlalaştır diyorsun yani. Denerim bakalım yapabilirsem ne ala.

ay canım inşALLAH içine sine sine çok güzel bir doğum günü geçirirsiniz elsanla inşALLAH bu kadar emeğe 63 leri görürsün

inşallah allahım yareppim :) cidden şu an inanılmaz emek veriyorum ama bu iş öyle 1 haftada olacak şey değil, 1 haftada 3 kilo vermeyi planladım ondan keşke kafam 1 ay önce dank etseydi

Kendine bir beden küçük giysi bul onu dene oradan ölç ben öyle yapıyorum.kendime bir beden küçük kot almıştım oradayken.bayılıyorum onu denemeyi :)

ya ben her halükarda tüm eskilere sığıyorum kahretmesin, kiloyu kol ve sırttan aldım sanırım, gidim 36 beden bişi alayım bari.

Olur tabi :)))

Çok zor canım ya Allah hem ona hem size kolaylık versin. İnşallah düzelir dersleri.

Hadi bakalım inşallah canımmm

ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüz

ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüz

canım saolasın

Kizlar daha yolculugum bitmedi. Yarin kesin daha kilolu cikacagim tartida. 1.5 kiloyu ödem sayacagim :))))))

tabi tabi hiç simit değil tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…