- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.961
Ozelden numaranı ver sana da wptan atarım :) bu arada bırbırımızde numarası olanlarla bı grup kurabılırız ıstersenız bana uyar yanıSosyal medya kullanmıyorum yaonu napçaz? Mahrum edin beni böyle
yaz kızım.. insta adresiİns da adını ber bakalım
Ayyy deme deme bugun mutfaga gırıstım hala elım gardroba gıtmıyıııevinde daha kışlıkları toplayacak
Fena mı???? Mükemmelsin sen bebeyim24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
4,8 kg farkla olmadı hedefımmm
Ama 1 yıl önce doğum yapan biri olarak fena sayılmam dimiii kızlarrr
Ben de yok canım.. numarası olan var mıydı acaba??Yok ben senin ortin değilim :) @ebrusonmez bemim ortim. Sahi kızlar ebrunun instası falan olan yok mu? Ebruş en son orta doğu turuna gitmişti bi daha ses gelmedi, merak ediyorum ciddi ciddi.
Veysosum ortıcanım benımBenim ortim deinatettimolacak o yuzdn benım de hemen ortımın kg suna gelmem sart
Bekle özgemmm gelıyorummm
Eeee bana arkadasımınsoyle sana kım oldugunu soylıyım
Dımı nilgünnnnnilsub
Kız betül mü kaçtı içineaçım açççççç gözüm doymadan göçüp gitcem bu fani dünyadan birde aç mezarı yok diyorlar ben diyetteyken ölürsem aç ölcem
ay kuralım bir grup bizim betüş ve feyza ile var şişko patatesler diyeOzelden numaranı ver sana da wptan atarım :) bu arada bırbırımızde numarası olanlarla bı grup kurabılırız ıstersenız bana uyar yanı
yaz kızım.. insta adresiozozcvs gelın bakem cıkıp cıkıp
Ayyy deme deme bugun mutfaga gırıstım hala elım gardroba gıtmıyııı
Fena mı???? Mükemmelsin sen bebeyim
Ben de yok canım.. numarası olan var mıydı acaba??
Veysosum ortıcanım benımnilgün de iyiydi de onu kuymak askı yaktı neyse topladı kendını ex ortımm gelıyo o da gümbür gümbür
Kız betül mü kaçtı içine
Sahi nerde benım pisiciğim
Kızzz ses vermedın mı sen bugunbtlbetul
Ozelden numaranı ver sana da wptan atarım :) bu arada bırbırımızde numarası olanlarla bı grup kurabılırız ıstersenız bana uyar yanı
Veysosum ortıcanım benımnilgün de iyiydi de onu kuymak askı yaktı neyse topladı kendını ex ortımm gelıyo o da gümbür gümbür
Kız betül mü kaçtı içine
yazıyorum özge ye mesajla numaramı o halleder grubuay kuralım bir grup bizim betüş ve feyza ile var şişko patatesler diye
niye kız bizi beğenmiyormusunay kuralım bir grup bizim betüş ve feyza ile var şişko patatesler diye
aaaa olurmu kurmadığımız hataniye kız bizi beğenmiyormusun
5 şiddetinde bi artçı oldu. Hala ara ara devam ediyor, bitse keşke, sinirlerim bozuldu artık
oynakbasi34 banuş iki stalk yapıp paylaşçaktık listeyi ifşa etmişsin hemen bizi :) eline sağlık kuzucum teşekkür ederiz, listelerde kolay gelsin sana.
Sizi bizi anlamadım ben kuzum yaaaa
Tanısalım istersennn
24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
açım açççççç gözüm doymadan göçüp gitcem bu fani dünyadan birde aç mezarı yok diyorlar ben diyetteyken ölürsem aç ölcem
kız banus yemıyon ıcmıyon ınstaya resım mı atıyonnn 1700 post nedır??
ıstek atan benım kabul edebılırsınoynakbasi34
Tatlım sen çok güzel ve fit görünüyorsun zaten. Kendini üzmeye değmez. Gidecek nasıl olsa o kilolar.24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
açım açççççç gözüm doymadan göçüp gitcem bu fani dünyadan birde aç mezarı yok diyorlar ben diyetteyken ölürsem aç ölcem
Gunaydinlar
Tebrik ederim kızlar muhteşem siniz
ekle şekerim beni de
Tatlımm okadar sey siparis etmistin internetten. Ananasta siparis et en azindan mideye inecek bosuna durmucak evde.ay ben dağda yaşadığım için ananas yok burda
Aslında super olur..Ozelden numaranı ver sana da wptan atarım :) bu arada bırbırımızde numarası olanlarla bı grup kurabılırız ıstersenız bana uyar yanı
Kız betül mü kaçtı içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?