Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

]29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

toplight >> 72,9 >>70,3

@servey >> 69,8 >>??

@0zlem >> muaf >> 71,5

@inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de

@moni >> 87,5 >> 86,5

@fancynancy >> 73,5>> ??

@Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

@lydznp >> 82,5 >> ??

@nilsub >> 77,5 >> 75,5

@wendigo >> 65,9 >> ??

@morordek >> 68,5 >> ??

@dennisgo >> 76,4 >> 74,9

btlbetul >> ?? >> ??

@Egeliegeli >> 67,7 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN

Ben ulaşabilir miyim ki ? Biraz uçmuşum :)))))

29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

toplight >> 72,9 >>70,3

@servey >> 69,8 >>??

@0zlem >> muaf >> 71,5

@inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de

@moni >> 87,5 >> 86,5

@fancynancy >> 73,5>> ??

@Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

@lydznp >> 82,5 >> ??

@nilsub >> 77,5 >> 75,5

@wendigo >> 65,9 >> 65,0

@morordek >> 68,5 >> ??

@dennisgo >> 76,4 >> 74,9

btlbetul >> ?? >> ??

@Egeliegeli >> 67,7 >> 65,7

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN

geldim beybisiii... hesapta olmayan bir iş çıktı apar topar balıkesire gittim ordan bir günlüğüne bir arkadaşımın aynına bandırmaya oohh diyet miyet hak getire... fazlasıyla artıdayım.... ne haltlar yedim hemen söyliim.....

perşembe saat gece 2 miydi ne biz hala yemekleri gömüyorduk :) ayy hatta bir tarafım dur derken diğer tarafım laaa ziyan olmasın atılmasın bi tane bile bırakma göm göm gömm diyordu.... aslında yediğim şeyde hafif şeylerdi misal börülce, yoğurtlu semiz otu vs... salata vari ama gece yemek ayıp oldu biraz.... sonra cuma sabahı bi dilim pizza yedim ama ufaktı ama yedim işte sporda yapmadım haliyle vee bu sabah 69,6 la başladım güne... çalışmayan metabolizmamda cabası.... tık yok valla.... dertliyim a dostlar.....

bu gün şu spor salonuna gidip görüşeyim bari... tatile 1 ay kaldı o my god... bir arpa boyu yol alamadım... tail olmasa hiç takmıcam bu kadar da off göbeksiz olmak istiyorum sadece....

ben sabah aç karnına tartılmadım yarın sabahki kilomu ve ona göre hedefimi yazayım :)

ne diyeyim sana ben bile 76 gördüm bu sabah düşün

ne diyeyim sana ben bile 76 gördüm bu sabah düşün

maşallah gııı aferim....

valla yalnızken diyet spor iyi de az sosyalleşince zıvanadan çıkıyorum.... bi de çok ısrar oluyor.... zaten bende oburum kendimi zor tutuyo oluyorum.... bir çatalla başlayıp sonra kendimi durduramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…